Založ si blog

Hej, hej 10. – Pedofil a príbeh Maddie. . .

13 rokov od zmiznutia dievčatka s nádhernými očami a úsmevom. Po toľkom čase naberá konečne obrysy pravdivý príbeh dieťaťa, ktorého záhadné zmiznutie víri dodnes stránky časopisov. A veľmi smutný, žiaľ.

Nuž tak dnes o pedofiloch a ich obetiach.

 

Rodičia…

Rodičia neúnavne pátrajúci po osude svojho zmiznutého dieťaťa sa stali terčom podozrievania zo strany orgánov činných v trestnom konaní ako možní páchatelia a aj obviňovania zo strany verejnosti, pretože nechali malé deti samé a šli do neďalekej reštaurácie na večeru s priateľmi. Dokonca ich niektorí osočovali, že svoje dieťa zabili. Muselo to byť ťažké v tej situácii pre nich – vlastne aj je, lebo jedna z vecí, ktoré ich ženú po celý ten čas, sú nepochybne pocity viny, že deti nechali vtedy samé.

A na rovinu – keby sa nesnažili pátrať a  neoživovali znovu snahy, tak sa prípad Maddie skončí ako tie ďalšie  v štýle  „zmizol aj šesť rokov pred ňou chlapec tu…“. 

https://www.topky.sk/cl/11/1917459/Nemecky-prokurator-o-pripade-Maddie–Smrt-kratko-po-unose—Nove-detaily-nahanaju-hrozu–FOTO-podozriveho

Nie, nebude im ľahšie, ak sa dozvedia detaily, lebo ich dieťa pred smrťou nepochybne kruto trpelo. Ale na druhej strane uzavrú definitívne čakanie – lebo ak mŕtve dieťa

 

Svedkovia…

Zrazu si spomenuli, zrazu pomenovali – otázkou je, kde boli s tými informáciami doteraz. Zjavne ich netrápilo svedomie. Keď bol po čine natoľko podráždený, že údajne reagoval až zúrivo, nebolo vtedy potrebné veľa – a bol by sa priznal.

Tiež je zvláštne, že za toľké roky vyšetrovatelia nezistili, aký nebezpečný človek tam bol, ako komunikoval v pedofilnej sieti, že zmizol na pár dní.

 

Páchateľ…

Ach, nemám zľutovanie s páchateľmi, ktorí ublížia deťom alebo zvieratám.

Ten kriminálnik narobil toľko zla, že už dávno nemal žiť. Je otázne, či Maddie bola jeho prvá detská obeť, dosť o tom pochybujem.

Už predtým brutálne napadol a znásilnil 72-ročnú Američanku – očakával niekto, že sa po takomto čine stane dobrým a čestným človekom? A medzičasom mal niekoľko prípadov sexuálneho zneužívania detí. Prečo takejto zrúde v ľudskej koži neplatí trikrát a dosť? To sa skutočne miernim, ako vidíte – na mňa je aj jeden taký výčin dosť. Neverím, že by sa niekedy v živote dokázal napraviť a ľutoval svoje činy, chýba mu empatia a deti má dehumanizované („niečo maličké si chytiť“).

A tento článok len potvrdzuje môj názor

https://www.topky.sk/cl/11/1915587/Pripad-unesenej-Maddie-vyvolava-stale-vacsi-strach–Pedofil-sa-zblizil-s-dalsou-rodinou-len-mesiac-po-unose

Myslím, že celá situácia sa posunula preto, lebo „zaspieval“ – prezradil v base prepojenie s prípadom sám o sebe niekomu. Nemecké úrady údajne aj vedia, ako prišla o život, len telo nemajú – ako píše článok – a tak ho zatiaľ neobvinili. Nuž, ktovie či telo dieťaťa vôbec niekedy nájdu, lebo ho plánoval „zlikvidovať ako dôkaz“.

Skutočne som za oveľa, oveľa tvrdšie tresty pre páchateľov rôznej trestnej činnosti – a som za znovuzavedenie trestu smrti. Zo mňa by ľudskoprávne inštitúcie nemali radosť – ale ani ja ju z nich nemám. Toto je tá ich falošná humanita – že berieme ohľad na páchateľov takýchto hrozných činov a ich ľudské práva, správame sa voči nim nekonečne ochranársky. Práve kvôli presladenej ľudomilnosti a dávaniu nových a nových šancí indivíduám, ktoré nemajú žiadne morálne zábrany, sa kopia ďalšie a ďalšie obete. Neuvedomujú si utrpenie obetí a ich blízkych?

I bez tela dieťaťa ako dôkazu by som z neho dostala priznanie, a dokonca by som mu ani vlas na hlave neskrivila – dostal by len vodu s preháňadlom, žiadne jedlo, nič iné – až kým prizná celú pravdu.

Keď niekto ublíži deťom alebo zvieratám, som tvrdá. Prajem mu, aby – ako ho teraz naozaj pustia na slobodu – zobral niekto spravodlivosť do svojich rúk a zastavil ho konečne, ak to nedokáže urobiť systém spravodlivosti v spoločnosti.

 

 

Elena  11.6.2020

 

Takže tak 8. – Spoločná zodpovednosť – spoločná basa. . .

19.04.2024

Opakované testovanie národa sa označovalo ako Spoločná zodpovednosť. Veru, to vydarené podujatie Matoviča a jeho inšpirátora Pavelku, ktorý sa vydával za epidemiológa – skôr by sme ho mohli označiť ako Zločin storočia, veď šlo o trestný čin, realizovaný vládou na vlastnom národe s verejne prezentovaným hrubým nátlakom, ktorému boli ľudia vystavení pod [...]

Takže tak 7. – Bude Dolinková klinec do truhly vláde?

19.04.2024

Dolinková zavádza platby u lekára – vraj „len 5 eur“. Ibaže zakaždým, a u každého lekára – takže ak potrebujete u špecialistu predpísanie liekov či pravidelnú kontrolu, a máte takých špecialistov troch a raz zájdete k všeobecnému lekárovi, chronicky chorému pacientovi urve tento nápad hneď 20 eur navyše z rozpočtu mesačne. Iste, „iba [...]

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,851
Celková čítanosť: 8987180x
Priemerná čítanosť článkov: 3152x

Kategórie