Založ si blog

Poriadne ostro 3. – Radačovský predložil médiám dôkaz. . .

Žiaľeštestáleministerka Kolíková sa zasa raz predviedla. Mňa osobne teraz už nikto nepresvedčí o úprimnosti jej snahy vec spravodlivo vyšetriť, ani keby také prehlásenie vlastnou krvou podpísala. Vytvorila štatút pre komisiu, ktorá má skúmať smrť generála Lučanského, a neumožnila do nej prístup zástupcovi poškodenej strany, jeho rodiny, doktorovi Radačovskému.

A tak robím výkop za to, aby mal doktor Radačovský hlas – pretože dnes verejne predložil dôkaz o klamstve.

 

Médiá v tomto prípade akoby ohluchli a oslepli v niektorých oblastiach, mlčia.

A tak niektoré informácie nájdete len v článkoch tohto typu
https://davdva.sk/miroslav-radacovsky-zavazny-dokaz-m-lucansky-mal-byt-na-dvoch-miestach-naraz-video/?fbclid=IwAR0r1c5DG6Jo9Q4ERx-3ZmnWiovO7CisgScyV1WuKWeJN6kSc-lmuTBCnes

Stretnutie komisie, ktorú zriadila ministerka Kolíková (Za ľudí), sa konalo bez účasti poškodenej strany, pozostalých po generálovi Milanovi Lučanskom, v zastúpení JUDr. Radačovského. Štatút komisie údajne nepovoľuje sa zúčastniť na úkonoch nikomu okrem poslancov, novinárov, mimovládok a ďalších, ktorými si ministerka komisiu obsadila.

 

Doktor Radačovský dnes oznámi niečo dôležité, oznámil včera vo videu…

Považujem za potrebné oznámiť verejnosti ako komisia zriadená na vyšetrenie úmrtia generála Lučanského, odmieta spoluprácu so zástupcom rodiny Lučanského. Vyzývam preto média, aby prišli zajtra o 10.00 do Prešova, kde zverejním dôležitý dôkaz

tps://www.facebook.com/sudcaradacovsky/videos/233136414932630

 

Tu je jeho vyjadrenie – doktor Radačovský predložil dôkaz

https://www.facebook.com/magazindavdva/videos/730834007567289

Kde bol v skutočnosti generál Lučanský 9.12.2020 – v nemocnici v Ružomberku, alebo vo väznici v Banskej Bystrici?!!!!!

Na obrázku môže byť: 1 osoba

https://www.facebook.com/photo?fbid=1129113370878518&set=a.107449479711584

Čo si myslíte, že sme spadli na hlavu i my, ako to tvrdíte o generálovi Lučanskom? Že na hlavu spadol celý národ???!!!!!

 

Elena

 

 

P.S:: Doktor Radačovský predložil dôkazy médiám už pred pár hodinami – a ktoré z nich ho uverejnilo? Chápete, ľudia, čo znamená toto zastieranie pravdy?

 

P.P.S.:

Ja verím konšteláciám viac ako čomukoľvek inému na svete – a tak si kladiem jedinú otázku KTO JE KOLOHNÁT? Kto je tá zrúda bez citov a morálky, ktorá sa v tej konštelácii objavila?

 

K diskusii –

pupuššško, ach, až poobedňajšiu službu máš? Nože, daj nám nevzdelaným konšpirátorom doškolenie, prečo ministerka tento doklad medzi ostatnými neuverejnila. A prečo nie je právny zástupca rodiny v komisii ako účastník? Nože rýchlo niečo vymysli. A ešte, zlatko, kto ťa učil zemepis? Skutočne si presvedčený, že ZVJS BB je nemocnici v Ružomberku bližšie ako ZVJS v Ružomberku?

 

 

anysta – patrí to k právam obetí, resp. poškodených – tento štát ich ale prehliada v mnohých oblastiach a tak sa nečudujem, že mu to nepripadá samozrejmé. To je podobné situácii, kedy som ja ako matka dieťaťa, ktoré zomrelo vinou lekárky, nemala možnosť byť pri výsluchu svedkov, ale páchateľka áno, vraj aby sa vedela účinne brániť. Naozaj si myslíte, že právo brániť sa účinne majú mať len páchatelia?

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

Takže tak 6. – Čo máte proti vodke, občania Slovenska?

11.04.2024

Čo máte proti vodke, občania Slovenska? Keby ste ju riadne kupovali, nemusel by ju predajca popíjať v takom množstve sám, napadlo mi cynicky pri čítaní o najnovšom počine strany Demokratov https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/705995-slovensko-zaplavili-proruske-bilbordy-poburili-ludi-vyvesila-ich-strana-demokrati/ Zúfalecké gesto na upútanie pozornosti – alebo stratégia, [...]

Takže tak 5. – Čo by mal pre udržanie svojho úspechu urobiť prezident Pellegrini. . .

07.04.2024

Povedzme si to rovno – tieto prezidentské voľby na Slovensku boli viac proti Korčokovi, ako za Pellegriniho. Znamená to, že pre mnoho ľudí u nás bol Pellegrini prijateľnejším kandidátom. Svoju pozíciu by mal upevniť hneď na začiatku rozvážnymi krokmi. Pobavilo ma, ako Korčok vybehol s obviňovaním, že za jeho neúspech môže Pellegriniho neférová kampaň. [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,849
Celková čítanosť: 8981660x
Priemerná čítanosť článkov: 3153x

Kategórie