Založ si blog

Poriadne ostro 5. – Tódová nad zákon?

Generál Lučanský vraj mal covid. A jeho rodina tiež.

Novinárka Tódová priniesla informácie o tom na Instagrame podľa článku v linku

https://www.hlavnespravy.sk/todova-na-socialnej-sieti-lucansky-aj-jeho-rodina-mali-covid/2407038

Na otázku, ako je možné, že Lučanskému boli vo väzbe popierané niektoré práva ako napríklad telefonáty, novinárka z Denníka N povedala, že to podľa nej „nie je pravda“. „Lučanský mal navyše covid. Rovnako aj jeho rodina. Mal nárok na všetko, čo umožňuje kolúzna väzba. Ani on sám sa na žiadne porušovanie základných práv v súvislosti s pobytom vo väzbe nesťažoval. Podal sťažnosť voči rozhodnutiu súdu o ktorej Najvyšší súd nestihol rozhodnúť.“

Skutočne netuším, kde čerpala tieto informácie a navyše ako si dovoľuje ktovie či pravdivý údaj o nich uverejniť, lebo pochybujem že dostala od rodiny súhlas uverejňovať o nich tieto údaje.

Myslím, že novinárka porušila zverejňovaním týchto údajov – a je úplne jedno či pravdivých alebo nie – práva dotknutých osôb v oblasti GDPR – a orgány činné v trestnom konaní by mali tento prípad riešiť.

 

A keď už sme pri tom výroku –

pani novinárka, prezraďte národu ako sa právo na telefonovanie spája s tým, že má niekto covid?

Ušiel vám jazyk a plánuje azda pán premiér všetkým aj telefóny kvôli pandémii pobrať, alebo ako tomu vášmu argumentu máme rozumieť?

 

 

Elena

 

K diskusii  real_name  podstatou článku je odpoveď na nadpis – môže Todová vynášať osobné údaje o zdravotnom stave – nielen generála Lučanského a jeho rodiny, ale kohokoľvek z nás?  V situácii, že nám štát nechce ani len zoznam očkovaných mimo poradia predložiť? Článok v linku je z 15.1. a Todovej vyjadrenie na Instagrame je zrejme tiež aktuálne.

Takže tak 7. – Bude Dolinková klinec do truhly vláde?

19.04.2024

Dolinková zavádza platby u lekára – vraj „len 5 eur“. Ibaže zakaždým, a u každého lekára – takže ak potrebujete u špecialistu predpísanie liekov či pravidelnú kontrolu, a máte takých špecialistov troch, chronicky chorému pacientovi urve tento nápad hneď 20 eur navyše z rozpočtu mesačne. Iste, „iba dvadsať eur“ – lebo optikou [...]

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

Takže tak 6. – Čo máte proti vodke, občania Slovenska?

11.04.2024

Čo máte proti vodke, občania Slovenska? Keby ste ju riadne kupovali, nemusel by ju predajca popíjať v takom množstve sám, napadlo mi cynicky pri čítaní o najnovšom počine strany Demokratov https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/705995-slovensko-zaplavili-proruske-bilbordy-poburili-ludi-vyvesila-ich-strana-demokrati/ Zúfalecké gesto na upútanie pozornosti – alebo stratégia, [...]

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,850
Celková čítanosť: 8981723x
Priemerná čítanosť článkov: 3151x

Kategórie