Založ si blog

Tep dňa 2. – Fantastický návrh pre RTVS, ako zvýšiť jej sledovanosť. . .

Mám láskavé srdce, rada pomáham iným a súcitím s nimi.

Tvorcovia PUMPY sú smutní z nedocenenia ich diela a znechutení, ako sme nepochopili ich skvelý nápad baviť sa o mŕtvom generálovi Lučanskom a zhadzovať ho, a čudujú sa nášmu zlému vkusu.

Aj generálny riaditeľ RTVS je iste smutný, až tak, že sa ani verejne neospravedlnil za to, len akýsi režisér po médiách vypisoval. Mám o neho skutočne obavu.

A tak na zvýšenie pohody všetkých tých aktérov a samozrejme aj sledovanosti relácie  a RTVS  celkovo môj návrh poskytujem verejne a bezplatne.

Mohli by natočiť ďalší diel PUMPY, poviem vám – tak navrhnem jeho scenár.

 

Výroba toho paškvilu je dobre platená

– 27 600 eur platí RTVS tvorcom diela za jediný diel. Takže ekonomickí experti, ktorí sa tak zameriavajú na efektivitu čohokoľvek u nás, Útvar hodnoty za peniaze – kde ste? Dúfam, že už robíte analýzu ekonomickej efektivity vynakladania verejných zdrojov na takýto paškvil.

Pravdu poviem, podľa mňa by tvorcovia programu mali ešte RTVS doplatiť za jeho odvysielanie a spôsobenú morálnu a hodnotovú škodu. Lebo to pokladám skutočne za devalváciu základných ľudských hodnôt baviť sa o mŕtvom a na mŕtvom.

 

Ale aby nepovedali, že im tie peniaze závidím

– nezávidím, len ma pohoršuje tá suma, lebo väčšina národa u nás poctivo pracuje za žobrácke mzdy v porovnaní so západnými krajinami niekoľkonásobne nižšie.  A boli to práve herci, ktorí prví natŕčali ruky v pandemickej situácii a pokrikovali, ako potrebujú pomoc.

 

Chceme ďalší diel PUMPY…

No tak aby nepovedali, že im závidím, dávam im bezplatne a verejne návrh na scenár ďalšieho dielu PUMPY, ktorý bude sledovať celý národ, a bude ďaleko zábavnejší, ako ten diel o mŕtvom generálovi Lučanskom – to im garantujem.

Nech prizvú „kajúcnika“ Františka Bohma, ktorý podľa medializovaných informácií sa priznal k tomu, že okrádal tento štát mesačne o milión eur. A teraz kajúcne sedí doma a užíva na úkor nás všetkých nakradnuté peniaze, ako o tom písali médiá kade-tade, napríklad tu

https://plus7dni.pluska.sk/domov/spinave-majetky-kajucnikov-vypovedaju-proti-kolegom-domy-stale-uzivaju

Kult kajúcnikov?

Böhm vypovedá, že nelegálne zarábal vyše milióna eur mesačne, ale vďaka spolupráci s políciou ho prokurátor vytiahol z väzby na slobodu. Ako upozornili Hospodárske noviny, Böhm a jeho rodina vlastnia napríklad v obci Plavecký Štvrtok niekoľko nehnuteľností. Na časti z nich sa objavila plomba vyznačená na základe darovacej zmluvy. Čiže veľký víkendový dom, ktorý je oficiálne napísaný na jeho manželku a Böhm v ňom má doživotné užívacie právo, zrejme rýchlo komusi darovali.

a tu napríklad

https://www.noviny.sk/slovensko/573292-obvineny-lucansky-kajucnici-ma-namocili-do-ich-spinavej-hry

Takže pán kajúcnik nám môže porozprávať, ako sa v tomto štáte dá kradnúť milión eur mesačne a potom ich doma kajúcne užívať. Aké vysoko postavené špiny v skutočnosti kryje.

Sledovanosť toho dielu PUMPY jej tvorcom garantujem.

Dokonca do neho môžu pozvať tú istú ministerku Kolíkovú – tak ako minule – aby mali srdce na mieste a uspokojili svoj vkus. A hlavne aby sa vyjadrila ako eštestálereprezentantka spravodlivosti na Slovensku, ako je možné zrealizovať takéto niečo v právnom štáte  – že človek, ktorý sa priznal ku kradnutiu milióna eur mesačne spokojne sedí doma a manipuluje tými majetkami.

 

 

Elena

 

P.S.: Aby ste neboli smutní, milí čitatelia, že Bohm milióny eur v kapse na náš úkor  a my nič, v nasledujúcom blogu vám poviem o peniazoch, ktoré v tomto štáte čakajú iba na vás.

 

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

Drienovec, výrub stromov

Postupy pri výrube drevín sa majú zjednodušiť

24.04.2024 11:07

Vyplýva to z novely zákona o ochrane prírody a krajiny, ktorý schválila vláda.

Peter Kmec, Ide o pravdu

Kmec v Ide o pravdu: Denne hovoríme s Bruselom o otvorených témach. Plán obnovy nazývam 'zle zapnutá košeľa'

24.04.2024 11:00

Bol som otvoreným kritikom prípravy Plánu obnovy, po jeho dôkladnej analýze vidíme, že viaceré ciele nie sú realizovateľné, hovorí Peter Kmec.

nehoda, auto

Vodička v Prievidzi narazila ráno do oporného múru. Nafúkala viac než tri promile

24.04.2024 10:52

O treste pre ženu rozhodne Okresný súd v Prievidzi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9000629x
Priemerná čítanosť článkov: 3154x

Kategórie