Založ si blog

(Ne)vidíme 5. – On to veru pototo. . .

Ak sa tvárime, že za niečo nenesieme zodpovednosť, tak nám to nijako nepomôže – to by si mal uvedomiť i premiér Matovič. Vlastne si to mal uvedomiť ešte skôr, ako šiel do funkcie premiéra. Lebo zodpovednosť nesie, osobnú aj politickú, za dianie v tomto štáte. Za zastrašovanie ľudí ohľadne núteného testovania, aj za všetkých tých mŕtvych.

Ak premiér Matovič vyhlasuje, že on to nepototo…, tak má krátku pamäť. Práve on nechal nevestičky svadbovať a dovolenkárov sa vracať bez stresu z testovania a karantény na hraniciach, hoci odborníci boli proti. Ak trpí výpadkom pamäte, nuž ja nie – takže mu to ochotne a detailne upresním. A je to on, kto nesie zodpovednosť za to, že tu nemáme Ivermectin dostupný.

Ja osobne si myslím, že všetci tí, ktorí sa nám cez hranice prevláčajú papalášsky beztestovo výnimkovo – počnúc prezidentkou, končiac premiérom, tak robia bez strachu preto, lebo  Ivermectin k dispozícii majú.

A testovanie  – na to ťažko nájsť slušné slová. Pozrite, čo o tom hovorí článok v linku

https://www.aktuality.sk/clanok/864655/minister-krajci-nahodna-kontrola-mobilnych-odberovych-miest-nedopadla-dobre-hrozia-pokuty/

Prvá náhodná kontrola mobilných odberových miest (MOM) nedopadla dobre, na miesta, kde zaznamenali nedostatky, príde oficiálna kontrola.

Ak nebudú dodržané požiadavky, budú sa udeľovať pokuty a môže dôjsť aj k rušeniu zmluvných vzťahov. 

 

Skutočne by ma zaujímalo, aký bordel konkrétne tam našli, kto sa nám to tam vôbec vŕta v nose a ohrozuje naše zdravie, či to vôbec je kvalifikovaný zdravotník. Lebo mnoho testovaných ľudí má skúsenosť s bolestivosťou odberu, aj s krvácaním z nosa, aj s následkami v ďalších dňoch.

Keďže premiér Matovič verejne prehlasuje, že chce bojovať proti hnusobe a chrániť životy nás všetkým, tak mu pomôžem odbornou radou – lebo mám skutočne obavu, či si on osobne aspoň zákon o bezpečnosti štátu a celý postup v procese pandemického ohrozenia detailne prečítal a nakoľko skutočne má predstavu o zdravotníckych postupoch v rámci akejkoľvek pandémie.

Takže – namiesto nevalidných testov, ku ktorým sa národ zvláča akurát tak šíriť nákazu a jeden z nich stojí tuším že skoro 5 eur (4,95 eura, ak mám presnú informáciu), ak sme nútení sa testovať 4x mesačne, tak je to mesačne 20 eur zbytočne vyhodených na jedného testovaného občana. A to sú len priame náklady za test, plus ďalších 20 eur samospráve za testovanie,

nerátam do toho peniaze platené testovaciemu tímu – nemám predstavu o aké sumy ide, a či ešte stále dostávajú príplatok za každého nájdeného pozitívneho.

Tak prinajmenšom 40 eur mesačne vynakladáme na testovanie jediného občana.

 

Ak chce premiér Matovič skutočne chrániť naše životy, tak nech každému dospelému občanovi Slovenska dá

balíček zdravia

zinok  je v rôznych baleniach – napríklad 50x 25 mg tabliet stojí 8. 99 eura,

vitamín C, dokonca so šípkami, 60 kapsúl je za 5, 99 eura,

vitamín D 90 kapsúl za 9,99 eura,

Ivermectin z Indie 20×12 mg tbl stojí 2, 62 eura (a je to dávka pre 5 ľudí).

Rátajme spolu  9 eur + 6 eur + 10 eur + no dajme za Ivermectin tých celých 2,62 a zaokrúhlite rovno na 3 eurá, aby mal človek i preventívne do rezervy na prípadné ďalšie verzie vírusu

Takže dohromady je to 28 eur. A je to dávka dvojmesačná až trojmesačná.

 

Samozrejme, nie som proti tomu, aby balíčky dostali aj deti, ale ich zloženie a teda aj cenu musia upresniť podľa veku detí odborníci, tak tu to nemiešam.

 

Čo povite na tento môj nápad. Ste za? Takže, drahí spoluobčania, aby sa premiér dozvedel o tom, čo národ naozaj chce – napíšte mu nižšie uvedený text vkopírujte a pošlite na

premier@vlada.gov.sk

 

Pán premiér Matovič

 

píšem Vám ako občan Slovenskej republiky – chcem namiesto celoplošného testovania antigénovými testami balíček zdravia

zinok  je v rôznych baleniach – napríklad 50x 25 mg tabliet stojí 8. 99 eura,     

vitamín C, dokonca so šípkami, 60 kapsúl je za 5, 99 eura,              

vitamín D 90 kapsúl za 9,99 eura,

Ivermectin z Indie 20×12 mg tbl stojí 2, 62 eura (a je to dávka pre 5 ľudí).

Takže dohromady je to 28 eur. A je to dávka dvojmesačná až trojmesačná.

Peniaze na tento balíček pre mňa získate zrušením len jediného mesiaca celoplošného testovania, ktoré je podstatne drahšie.

 

 

Ak sa pustí do tejto akcie celý národ, spojíme sily, premiér rýchlo pochopí, čo naozaj chceme.

 

Elena

 

P.S.: A tí, ktorí nechcete čakať na pomoc premiéra a akosi neveríte v jeho prerod na skutočnú pomoc poskytujúceho, ak potrebujete pre seba alebo vašich blízkych Ivermectin súrne, tak ho okamžite môžete objednať v homeopatickej lekárni v Nitre. Expedujú ho od budúceho už pondelka.

Tel.: +421 37 65 227 80
+421 37 74 102 54

e-mail: homeonitra@homeonitra.sk
Veľa zdravia a šťastia všetkým prajem.

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9007331x
Priemerná čítanosť článkov: 3156x

Kategórie