Založ si blog

Bola raz pravda 1. – Ako nás chcú potichu okradnúť. . .

Okradnúť – a to tým najhorším spôsobom – nás chcú v tejto chvíli.

Prezident Slovenskej únie lekárov špecialistov na Slovensku MUDr. Janco o tom hovorí.

 

Doktor Janco varuje nás všetkých…

Už párkrát som v mojom blogu uviedla veci, ktoré šíri, lebo jeho slová sú múdre a sú snahou o pomoc nám, obyčajným občanom.

 

Bol to on, kto vyzval lekárov, aby sa vrátili v časoch covidu k pacientom, do ambulancií, písala som o tom v článku

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2020/04/23/a-ved-dobre-4-aby-ludia-zbytocne-neumierali/

Ako viete, Slovenská lekárska únia špecialistov, ktorej som prezidentom, bola a dodnes je jedinou organizáciou, ktorá odporučila svojim členom (nízkokapitálovým špecializovaným ambulanciám), aby za prísnych protiepidemických opatrení pokračovali vo svojej práci. Prečo som sa rozhodol takto postupovať?
– Lebo vypuknutie pandémie COVID-19 neznamená, že všetky ostatné choroby zmizli. Pacienti s vysokým tlakom, srdcovými chorobami, cukrovkou, a desiatkami iných chorôb naďalej trpia na svoje choroby a ich komplikácie, ktoré treba riešiť denne a často aj neodkladne, najmä u pacientov s viacerými vážnymi chorobami, ktoré sa pravideľne zhoršujú vo veľmi krátkej dobe a bez adekvátneho, odborného zásahu špecialistu môžu spôsobiť nenapraviteľné škody na zdraví, ale aj ohroziť život pacienta.
– Je preto nepredstaviteľné, aby špecialista, ktorý si je vedomý svojej zodpovednosti, ostal doma a snažil sa “manažovať” pacienta telefónom.

 

Bol to on, kto poukázal na kšefty s MR a CT vyšetreniami. Písala som o tom v článku

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2015/05/06/dnes-60-slus-a-mlcanie-jahniat-alias-kam-miznu-peniaze-v-slovenskom-zdravotnictve/

Slovenská lekárska únia špecialistov Slovenska sa snaží poukázať na pochybnosť zámeru Všeobecnej zdravotnej poisťovne navýšiť objem financií na úhradu CT a MR vyšetrenia. Pritom ako uvádza prezident spomenutej únie Andrej Janco už v súčasnosti sú na Slovensku tieto vyšetrenia preplácané 2 až 4 krát vyššou sumou, ako napríklad v Nemecku.

Podľa Janca ide zo strany riaditeľa VšZP Foraia o vychádzanie v ústrety výlučnému „strategickému partnerovi“ pre vyjednávanie cien práce ambulantného sektora, prezidentovi ASL a Zdravity, MUDr. Pásztorovi, ktorý je podľa mediálnych informácií aj 10%-ným podieľnikom cyperskej firmy, vlastniacej najvyšší počet MR prístrojov na Slovensku.

SLÚŠ navrhuje cenu platieb za vyšetrenia CT a MR na Slovensku znížiť na úroveň cien v Nemecku.

 

Bol to on, kto vystríhal ľudí pred rizikami, spojenými s odberom orgánov a čohokoľvek z tela.

Písala som o tom  v článku DNES 104. Nemocniční vykosťovači „mŕtvol“ alias Naši drahí občania

http://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2015/10/18/dnes-104-nemocnicni-vykostovaci-mrtvol-alias-nasi-drahi-obcania

alebo i v článku DNES 60. SLÚŠ a mlčanie jahniat alias Kam miznú peniaze v slovenskom zdravotníctve

www.elenaistvanova.blog.pravda.sk/2015/05/06/dnes-60-slus-a-mlcanie-jahniat-alias-kam-miznu-peniaze-v-slovenskom-zdravotnictve

Vedeli ste, ľudia, že v každej nemocnici je tzv. „transplantačný koordinátor“ – lekár, ktorý vyhľadáva medzi pacientmi nemocnice „vhodných potenciálnych darcov orgánov“ pre transplantačné centrá???!!

 

A teraz zasa zaznel jeho hlas. Veľmi varovné sú veci, ktoré hovorí o novom vedení VšZP. Nuž, dosadil ich minister Krajčí – a Boh by ho za to mal potrestať – lebo je to zrejme banda a špinavosť na pohľadanie, ako vyplýva zo slov doktora Janca

https://www.youtube.com/watch?v=UQeDiOQ6RUM

Je hrozné, čo navrhujú. Sprosté a bezohľadné obkrádanie občanov.

 

A ja si kladiem otázku, dokedy kadejakým lumpom dovolíme, aby nás okrádali čoraz viac…

 

Elena

Akotak 10. – S vydieračom urobme krátky proces. . .

25.07.2024

Akosi nedokážu správne rozlíšiť a pomenovať realitu podaktorí, povedala som si. Lebo médiá, ako dokladuje článok v linku, označujú Maďarov za vydieračov voči Ukrajine https://www.a3sport.sk/batoh/87851-hot-shot-se-amethyst-purpleviolet?_gl=1*1wro0sg*_up*MQ..*_ga*MTk4NzYyODY2Ny4xNzIxODQzNTk4*_ga_771GRED39S*MTcyMTg0MzU5Ny4xLjEuMTcyMTg0MzY1My4wLjAuMA.. To vážne? Novinári naši, [...]

Akotak 9. – Pán Kaliňák, tešíme sa s Vami. . .

24.07.2024

Ach, americké krápy dorazili – ako píše článok v linku No, radosti máme ako keby sa Ježiško znovu narodil, poviem vám. Článok v linku popisoval ich príchod [...]

Akotak 8. – Viete kde je zlatá baňa na Slovensku?

22.07.2024

Nie, neposielam vás zlatú žilu hľadať kamsi do hôr. Ani ryžovať zlatý piesok na brehy slovenských riek. Oveľa lepšie sa ryžuje na úplne iných miestach. Konkrétne v štátnej akciovke Slovensko IT. Remišová chcela týmto počinom usporiť tretinu vynakladaných finančných prostriedkov v rámci štátneho IT. Nuž, cieľa sa zjavne minula – lebo namiesto úspor sa [...]

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

izrael, hamas, zbrane

Chce zvrhnúť vládu USA a vyvolať vojnu: EÚ zaradila organizáciu The Base medzi teroristické

26.07.2024 16:56

Skupinu The Base v roku 2018 založil Američan Rinaldo Nazzaro s cieľom vytvoriť sieť radikálne pravicových nacionalistov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,927
Celková čítanosť: 9300982x
Priemerná čítanosť článkov: 3178x

Kategórie

Archív