Založ si blog

Iba pravda 1. – Čo by ste určite mali urobiť pred očkovaním. . .

Verím, že čoskoro prebehne naživo  v RTVS vysielaná debata pandemickej komisie a odborníkov, ktorí zastávajú iné názory. Lebo potrebujeme objektívne informácie.

A to čím skôr – pretože ak zapojenie do toho pokusného očkovania bude mať vedľajšie účinky, tak mám obavu, že tu potom očkovateľov ľudia pozabíjajú. Je potrebné si naozaj ujasniť, či chce ísť človek do takého rizikového podujatia a mať pravdivé informácie aj o možných rizikách.

Dôležité je takisto, aby očkovatelia si boli vedomí, že sa informovanosúhlasovým podpisom očkovaného nezbavujú zodpovednosti za to, čo sa môže udiať. Nedávno práve medzinárodný súd rozhodol o odškodňovaní sterilizovaných Rómiek u nás – a predstavte si, mnohé z nich i papieriky doktorom podpísali a napriek tomu odškodnenia podostávajú. Rovnako teda je to i s tými, ktorých „očkujete odušu“  bez komplexného vyšetrenia, riadneho oboznámenia s možnými  následkami a vedľajšími účinkami a so snahou zbaviť sa z vašej strany zodpovednosti za to, čo stvárate.

Som preto rada, že právnik JUDr. Weis so svojimi kolegami zostavil doklad, ktorý by ste mali pred vašim očkovaním dať podpísať očkovateľovi.

Ako sám uvádza v článku v linku

https://akw.sk/covid-19/vyhlasenie-pre-lekara-pred-ockovanim-na-kovid/

jeho bezdôvodné nepodpísanie lekárom naznačuje, že ani lekár „látke“ nedôveruje a nevystaví sa riziku prípadných budúcich právnych konaní.

Formulár nájdete v článku v linku a prikladám ho i tu.

 

Vyhlasenie_lekara

 

BTW – záverom zdôrazňujem to, čo doktor Weis píše i v tom vyhlásení lekára – očkovatelia, ste si vedomí, že popri reparácii následkov vyvolaných podaním látky ste zodpovední i za  ublíženia na zdraví, spôsobené nátlakom, podvodom, korupciou, poskytovaním jednostranných
a zavádzajúcich informácií vašou osobou?

Skutočne zvažujem, či sú všetci tí „očkovatelia “ u nás tak odborne nedovzdelaní, že nerozumejú čo sa tu deje. Alebo takí amorálni, že to síce chápu, ale sú ľahostajní a spokojne pre pár eur obetujú životy a zdravie iných ľudí bez akýchkoľvek výčitiek svedomia???!!!!

 

 

Elena

 

P.S:

A hej, i toto je zaujímavá informácia

https://www.hlavnespravy.sk/sef-patologickeho-institutu-v-heidelbergu-je-ovela-viac-mrtvych-z-vakcin-ako-hovoria-oficialne-cisla/2640414

 

K diskusii:

palenque – pokojne rob čo myslíš, je to predsa tvoje zdravie a tvoj život…

Mne dvojatestovaná lekárka preukázane závažným pochybením spôsobila smrť syna. A nejde o výnimku – koľko našich blízkych – detí, rodičov či partnerov mohlo žiť, ak by sa lekár nepomýlil a konal zodpovedne?

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2018/06/06/fukanie-do-pupav-2-treti-a-posledny-otvoreny-list-premierovi/

 

pazi práve preto, že môžu hroziť vakcinačné problémy a že očkovatelia postupujú nie seriózne, to ten právnik spísal…

 

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9004725x
Priemerná čítanosť článkov: 3155x

Kategórie