Založ si blog

Hanba 10. – Profesor Krčméry vyhlásil, že nie sme normálna demokratická spoločnosť. . .

No, keď počúvate pozorne našich odborníkov na riadenie pandémie, tak ste hneď doma…

https://www.facebook.com/111637047165974/videos/319504379512359

Ľudské práva sú im na ťarchu pri riadení pandémie podľa ich predstáv, ako to za nich profesor Krčméry povedal.

A cynicky dodávam, že zjavne aj platné zákony a odborné riešenia sú im na ťarchu  – neexistujú pre nich konflikty záujmov, ani základné epidemiologické zásady. Ani morálka a hanba, lebo sami porušujú všetky pravidlá, do ktorých nás nútia.

 

Je to skrátka hrôza – toto odborné aj právne a morálne povedomie. Kde vyštudovali títo ľudia epidemiológiu? Ich nápady so žolíkmi a výhodami očkovancom sú porušením základných epidemiologických pravidiel. Spôsobujú tu svojimi hlúpymi nápadmi škodu veľkého rozsahu. Mal by už konečne zasiahnuť generálny prokurátor a mali by skončiť vo väzbe.

A neviem o žiadnej pandémii, ktorú by mal riadiť človek, ktorý je účtovníkom a vydáva sa za epidemiológa – ako je to údajne u pána Martina Pavelku, ktorý  nie a nie prezradiť verejnosti, aké má vzdelanie. Skutočne nechápem, že prečo, lebo v týchto ťažkých časoch musíme mať úplnú istotu, že to tu riadia odborníci.  Podľa mňa človek, ktorý vzdelanie nadobudol čestne, ten sa nijako nehanbí povedať o ňom iným. Ja vám pokojne porozprávam o každej z mojich troch atestácií, a detailne aj o prácach, ktoré som v rámci nich robila. Priamo a hneď, bez prípravy, lebo sa snažím robiť veci zmysluplne. A tak si myslím, že oprávnene chcem, aby sa ku svojej odbornosti prihlásili všetci tí, ktorí rozhodujú o našich životoch a spoločenskom dianí. Aby sme vedeli, že skutočne majú na to robiť zásadné rozhodnutia o nás kompetetívne.

A neviem o žiadnej pandémii, ktorú by mal riadiť človek, ktorý má finančné prepojenie na farmalobby. Konflikt záujmov tých ľudí znedôveryhodňuje.

Takže čakám, pán generálny prokurátor, kedy konečne začnete stíhať v štýle padni, komu padni „manažérov pandémie“ – ktorí porušujú ľudské práva a aj základné epidemiologické zásady. Lebo neviem o žiadnom víruse, ktorý by reagoval na „žolíka“.

 

O kompetetívnosti podaktorých mám veru nevalnú mienku.

Minister Legvarský tára o výhodách pre očkovaných – keby bol odborník, mal by jasné, že akýmikoľvek výhodami by len zvyšoval riziko šírenia nákazy. Ak by mali mať výhody očkovanci oproti neočkovaným, potom by mali mať i nevýhody v prípade, že ochorejú. Poisťovni by za ich liečbu mali zaplatiť farmafirmy, lebo drahými vakcínami garantujú – no, hm, hm, všetci vieme čo…

Aj nový policajný prezident je trápna figúrka – a jeho nápad  oceniť policajtov, ktorí na pošte v Prievidzi konali proti invalidovi v nahrávke, ktorú som i ja nedávno v blogu dala – pokladám za klinec do rakvy úcty ľudí voči slovenskej polícii.

O vláde sa už radšej ani nevyjadrujem, lebo nič slušné by som o nich nepovedala. Čakám, kedy medzinárodný súd zaujme stanovisko ku celoplošnému testovaniu u nás spred roka. Lebo tí, ktorí ho tu riadili a vyvíjali nátlak na ľudí, aby sa ho nútene zúčastnili, konali ako organizovaná skupina v prepojení s cudzou mocnosťou a dostali za to peniaze zo zahraničia. Celý ten čin by mohol byť kvalifikovaný ako zločin proti ľudskosti – a aj keď sa  hovorí o hroziacich doživotných trestoch za to, ja som za popravu vinníkov. Tak ako vojnových zločincov popravili po 2. svetovej vojne, musíme sa s týmto zločinom a jeho realizátormi vysporiadať  zásadne.

 

Nie, nie sme normálna demokratická spoločnosť.

Lebo v normálnej demokratickej spoločnosti by bolo nemysliteľné, aby riadil vysokú školu človek, ktorému sú ľudské práva v čase pandémie na ťarchu. Ktorý zjavne vôbec nechápe prioritnosť ľudských práv, a ani celú hrôzu marazmu do ktorého nás vlečú s ich neodbornými opatreniami, s ich výnimkárčením a spôsobovaním škody veľkého rozsahu, s ich farmalobby prepojeniami…  no mohli by sme dlho pokračovať…

Nie, nie sme normálna demokratická spoločnosť…

 

Elena

 

 

Akotak 10. – S vydieračom urobme krátky proces. . .

25.07.2024

Akosi nedokážu správne rozlíšiť a pomenovať realitu podaktorí, povedala som si. Lebo médiá, ako dokladuje článok v linku, označujú Maďarov za vydieračov voči Ukrajine https://www.a3sport.sk/batoh/87851-hot-shot-se-amethyst-purpleviolet?_gl=1*1wro0sg*_up*MQ..*_ga*MTk4NzYyODY2Ny4xNzIxODQzNTk4*_ga_771GRED39S*MTcyMTg0MzU5Ny4xLjEuMTcyMTg0MzY1My4wLjAuMA.. To vážne? Novinári naši, [...]

Akotak 9. – Pán Kaliňák, tešíme sa s Vami. . .

24.07.2024

Ach, americké krápy dorazili – ako píše článok v linku No, radosti máme ako keby sa Ježiško znovu narodil, poviem vám. Článok v linku popisoval ich príchod [...]

Akotak 8. – Viete kde je zlatá baňa na Slovensku?

22.07.2024

Nie, neposielam vás zlatú žilu hľadať kamsi do hôr. Ani ryžovať zlatý piesok na brehy slovenských riek. Oveľa lepšie sa ryžuje na úplne iných miestach. Konkrétne v štátnej akciovke Slovensko IT. Remišová chcela týmto počinom usporiť tretinu vynakladaných finančných prostriedkov v rámci štátneho IT. Nuž, cieľa sa zjavne minula – lebo namiesto úspor sa [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,927
Celková čítanosť: 9302163x
Priemerná čítanosť článkov: 3178x

Kategórie

Archív