Založ si blog

Krucinál 7. – Výzva prezidenta slovenských lekárov – špecialistov doktora Janca. . .

Doktora Janca v mojom blogu spomínam opakovane. Viacero zásadných informácií v prospech ľudí zaznelo z jeho úst. Bol to on, kto upozorňoval na biznis s CT a MR vyšetreniami u nás, daktorí z toho mali zlatú baňu.

Bol to on, kto poukazoval na riziká odberov orgánov aj e-healthu,

linky na tie články nájdete tu

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2020/04/23/a-ved-dobre-4-aby-ludia-zbytocne-neumierali/

 

A teraz doktor Janco dvíha hlas, aby nás upozornil na uzatváranie ambulancií špecialistov, ktorých ženú do nemocníc, aby šli do služieb, namiesto toho, aby liečili pacientov vo svojich ambulanciách. A podotýkam, že namiesto lekárov z nemocnice, ktorí majú ísť dovolenkovať.

A špecialisti vraj majú zrušiť svojich naobjednávaných pacientov.

 

Takže čo je to za špinavú hru?

Uvažujem, čo je dôvodom tohto konania – lebo za tým môže byť i snaha obviniť neočkovaných ľudí, ako kvôli nim padá i sieť špecialistov a služieb, aby zaviedli povinné očkovanie, veď prachy sú prachy a údajne je u nás v hre za 75% očkovaných až 6 miliárd. Je najvyšší čas, aby sa k tomu vyjadril verejne aj premiér – lebo ak nám tu niekto ponúka peniaze z EÚ za 75% očkovanosť, tak je potrebné, aby sa orgány činné v trestnom konaní pozreli na dôvod tejto ponuky – či tam nie je konflikt záujmov alebo podozrenie z korupcie.

Ak nám premiér potvrdí verejne, že máme takúto „ponuku“, tak verejne prehlasujem, že podnet na prešetrenie podozrenia kontrolným orgánom EÚ podám.

 

Ale v hre tu môže byť i paralelná línia – lebo „reforma nemocníc“ nás čaká. Nuž, ktovie, čo je tu za zámer. Lebo i iný možný dôvod doktor Janco v nahrávke vyjadril…

 

Jedno je isté, ľudia – chcete, aby sa o vás  v situácii takého závažného ohrozenia zdravia, že sa pri covide dostanete do nemocnice, starali lekári, ktorí sú mimo odboru, v ktorom by mali v nemocnici ľudí ošetrovať?

 

Tak počúvajte a uvažujte

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=029kLTjm5kE&feature=share&fbclid=IwAR2OMaOEkaOOklNVxuSyeY3yYSTNZMegFTRJtxzU9a9KXQtOqKebUhcrWGk

 

A pozrite si Deklaráciu českých lekárov

https://deklaracelekaru.cz/index.php?fbclid=IwAR3wNLmXl_pK6UbetCif_RyBe6lh2ATRLgRdxZP11VDRoXo-0kPW8Dnt6Ls

hovorí sa v nej

Na základě zveřejněných dat je zcela zřejmé, že očkování nemá efekt na vytvoření kolektivní imunity. Musí jasně zaznít, před čím očkování může chránit a kde selhává. Komu očkování jednoznačně doporučit a u koho je nejen zbytečné, ale potenciálně rizikové. Očkovaní šíří infekci, a tedy nelze nikoho emočně vydírat ani nutit k očkování z důvodu ochrany svých bližních. Známe rizikový profil pacienta, u kterého je očkování schopno zabránit těžkému průběhu nemoci. Současně víme, že pacienti, kteří v minulosti nákazu prodělali, neplní nemocnice, a očkování tedy u nich má přínos zcela minimální. Pokud stát tvrdí, že epidemie ohrožuje chod nemocnic, a přitom se nijak nesnaží zamezit šíření infekce očkovanými, dopouští se záměrného šíření epidemie.

Verím, že aj u nás sa nájdu čestní lekári, ktorí disponujú pamäťou čo sa učili v treťom ročníku medicíny o vakcíne a terapeutiku, a disponujú odvahou, aby sa postavili na stranu pravdy. Zomknite svoje sily.

Je čas, aby ste ukázali ľuďom, že základom profesie je profesijná etika a ľudské svedomie každého z vás.

 

Elena

 

P. S.:

Netestovaní už ani na WC na autobuske v Brezne – ktovie kde všade ešte…

Zdroj:  https://www.facebook.com/photo/?fbid=4576982495713904&set=gm.657356778728997

Opis fotky nie je k dispozícii.

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9005755x
Priemerná čítanosť článkov: 3155x

Kategórie