Založ si blog

Krucinál 7. – Výzva prezidenta slovenských lekárov – špecialistov doktora Janca. . .

Doktora Janca v mojom blogu spomínam opakovane. Viacero zásadných informácií v prospech ľudí zaznelo z jeho úst. Bol to on, kto upozorňoval na biznis s CT a MR vyšetreniami u nás, daktorí z toho mali zlatú baňu.

Bol to on, kto poukazoval na riziká odberov orgánov aj e-healthu,

linky na tie články nájdete tu

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2020/04/23/a-ved-dobre-4-aby-ludia-zbytocne-neumierali/

 

A teraz doktor Janco dvíha hlas, aby nás upozornil na uzatváranie ambulancií špecialistov, ktorých ženú do nemocníc, aby šli do služieb, namiesto toho, aby liečili pacientov vo svojich ambulanciách. A podotýkam, že namiesto lekárov z nemocnice, ktorí majú ísť dovolenkovať.

A špecialisti vraj majú zrušiť svojich naobjednávaných pacientov.

 

Takže čo je to za špinavú hru?

Uvažujem, čo je dôvodom tohto konania – lebo za tým môže byť i snaha obviniť neočkovaných ľudí, ako kvôli nim padá i sieť špecialistov a služieb, aby zaviedli povinné očkovanie, veď prachy sú prachy a údajne je u nás v hre za 75% očkovaných až 6 miliárd. Je najvyšší čas, aby sa k tomu vyjadril verejne aj premiér – lebo ak nám tu niekto ponúka peniaze z EÚ za 75% očkovanosť, tak je potrebné, aby sa orgány činné v trestnom konaní pozreli na dôvod tejto ponuky – či tam nie je konflikt záujmov alebo podozrenie z korupcie.

Ak nám premiér potvrdí verejne, že máme takúto „ponuku“, tak verejne prehlasujem, že podnet na prešetrenie podozrenia kontrolným orgánom EÚ podám.

 

Ale v hre tu môže byť i paralelná línia – lebo „reforma nemocníc“ nás čaká. Nuž, ktovie, čo je tu za zámer. Lebo i iný možný dôvod doktor Janco v nahrávke vyjadril…

 

Jedno je isté, ľudia – chcete, aby sa o vás  v situácii takého závažného ohrozenia zdravia, že sa pri covide dostanete do nemocnice, starali lekári, ktorí sú mimo odboru, v ktorom by mali v nemocnici ľudí ošetrovať?

 

Tak počúvajte a uvažujte

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=029kLTjm5kE&feature=share&fbclid=IwAR2OMaOEkaOOklNVxuSyeY3yYSTNZMegFTRJtxzU9a9KXQtOqKebUhcrWGk

 

A pozrite si Deklaráciu českých lekárov

https://deklaracelekaru.cz/index.php?fbclid=IwAR3wNLmXl_pK6UbetCif_RyBe6lh2ATRLgRdxZP11VDRoXo-0kPW8Dnt6Ls

hovorí sa v nej

Na základě zveřejněných dat je zcela zřejmé, že očkování nemá efekt na vytvoření kolektivní imunity. Musí jasně zaznít, před čím očkování může chránit a kde selhává. Komu očkování jednoznačně doporučit a u koho je nejen zbytečné, ale potenciálně rizikové. Očkovaní šíří infekci, a tedy nelze nikoho emočně vydírat ani nutit k očkování z důvodu ochrany svých bližních. Známe rizikový profil pacienta, u kterého je očkování schopno zabránit těžkému průběhu nemoci. Současně víme, že pacienti, kteří v minulosti nákazu prodělali, neplní nemocnice, a očkování tedy u nich má přínos zcela minimální. Pokud stát tvrdí, že epidemie ohrožuje chod nemocnic, a přitom se nijak nesnaží zamezit šíření infekce očkovanými, dopouští se záměrného šíření epidemie.

Verím, že aj u nás sa nájdu čestní lekári, ktorí disponujú pamäťou čo sa učili v treťom ročníku medicíny o vakcíne a terapeutiku, a disponujú odvahou, aby sa postavili na stranu pravdy. Zomknite svoje sily.

Je čas, aby ste ukázali ľuďom, že základom profesie je profesijná etika a ľudské svedomie každého z vás.

 

Elena

 

P. S.:

Netestovaní už ani na WC na autobuske v Brezne – ktovie kde všade ešte…

Zdroj:  https://www.facebook.com/photo/?fbid=4576982495713904&set=gm.657356778728997

Opis fotky nie je k dispozícii.

Akotak 10. – S vydieračom urobme krátky proces. . .

25.07.2024

Akosi nedokážu správne rozlíšiť a pomenovať realitu podaktorí, povedala som si. Lebo médiá, ako dokladuje článok v linku, označujú Maďarov za vydieračov voči Ukrajine https://www.a3sport.sk/batoh/87851-hot-shot-se-amethyst-purpleviolet?_gl=1*1wro0sg*_up*MQ..*_ga*MTk4NzYyODY2Ny4xNzIxODQzNTk4*_ga_771GRED39S*MTcyMTg0MzU5Ny4xLjEuMTcyMTg0MzY1My4wLjAuMA.. To vážne? Novinári naši, [...]

Akotak 9. – Pán Kaliňák, tešíme sa s Vami. . .

24.07.2024

Ach, americké krápy dorazili – ako píše článok v linku No, radosti máme ako keby sa Ježiško znovu narodil, poviem vám. Článok v linku popisoval ich príchod [...]

Akotak 8. – Viete kde je zlatá baňa na Slovensku?

22.07.2024

Nie, neposielam vás zlatú žilu hľadať kamsi do hôr. Ani ryžovať zlatý piesok na brehy slovenských riek. Oveľa lepšie sa ryžuje na úplne iných miestach. Konkrétne v štátnej akciovke Slovensko IT. Remišová chcela týmto počinom usporiť tretinu vynakladaných finančných prostriedkov v rámci štátneho IT. Nuž, cieľa sa zjavne minula – lebo namiesto úspor sa [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,927
Celková čítanosť: 9302158x
Priemerná čítanosť článkov: 3178x

Kategórie

Archív