Založ si blog

Ajajaj 10. – My sme tu doma. . .

Studený a ostrý vietor u nás fúkal dnes popoludní.

Zato v Bratislave bolo horúco – najmä pri americkej ambasáde

https://picuscapital.sk/slovaci-povstali-neuveritelna-masa-ludi-pred-americkou-ambasadou/?fbclid=IwAR0EVhG9UtocoADobxobIssD_Rm0JuhNRPGZQZo2IKDZcOAMp6lVi3gyCJY

Nájdete tam i priame vysielanie z toho podujatia.

 

Prezidentka zjavne nemá odvahu dať posúdiť tú pofidernú dohodu Ústavnému súdu. No tak spojte hlavy, právnici,  a podajte žalobu proti nej i Naďovi za vlastizradu.

Keď im chýbajú americké vojská, nech idú do Ameriky.

 

Prezidentka zajvne nemá odvahu konať v mene dobra pre národ a budúcnosti národa. No zdá sa mi, že zopár odvážnych sa na Slovensku predsa len našlo. našlo.

LIST AMERICKEJ AMBASÁDE ZASLANÝ DNES RÁNO.
Dnes ráno som zaslal list v angličtine na americké veľvyslanectvo v Bratislave, keďže žiadni politici tak neurobili, v mene svojom, v mene občianskeho združenia a v mene vačšiny slovenského ľudu a obyvateľov Slovenska.
Tu je jeho znenie:
Vec: otvorený list veľvyslanectvu USA na Slovensku, Bratislava…
NESÚHLAS ĽUDU SLOVENSKA S OBRANNOU DOHODOU MEDZI VLÁDOU USA A VLÁDOU SR
Vážená veľvyslankyňa USA na Slovensku, volám sa Miloš Rusiňák a som predsedom občianskeho združenia Národný front Slovenska o.z. V mene mojom a v mene nášho združenia a tiež v mene veľkej vačšiny občanov Slovenskej republiky mi dovoľte vyjadriť náš nesúhlas a odpor k hore-zmienenej dohode, ktorá bola schválená vládou Slovenskej republiky.
My nielenže nesúhlasíme s aktuálnym textom tejto dohody, ale odmietame ju vcelku, pretože si myslíme, že Slovensko takýto typ dohody nepotrebuje.. Aktuálne znenie tejto dohody narúša suverenitu Slovenskej republiky a robí z nej kolóniu USA. Z občanov Slovenska robí otrokov a občanov druhej kategórie.
My neakceptujeme politiku našej zradcovskej vlády. Súčasná slovenská vláda má historicky najnižšiu podporu obyvateľstva. Vláda a Prezidentka SR ignorujú voľu slovenského ľudu. Je to vláda zradcov. Stratili svoju legitimitu takmer ihneď od začiatku prevzatia moci. Naša vláda a Prezidentka odmietli referendum o tejto závažnej otázke a tiež odmietli posúdenie dohody Ústavným súdom SR. Zamietli všetky námietky verejnosti a odborníkov.
Myslíme si, že táto dohoda je súčasťou politiky USA namierenej proti Ruskej federácii. Podľa nášho názoru je to neopodstatnená a neprimeraná politika. Rusko je slovanský národ ako sme aj my a máme mnoho spoločných čŕt a vďačíme ruskému národu za oslobodenie spod fašizmu v II.sv.vojne. Vačšinou máme aj rovnaký náhľad na svet a kultúru a podobnú charakteristiku ľudí s hlavnou črtou, ktorou je mierumilovnosť. Nikdy nepodporíme žiadnu agresiu proti Rusku a nikdy proti nemu nebudeme bojovať. Sú to naši slovanskí bratia so spoločnou históriou a Rusko je náš veľmi blízky sused.
Pre všetky tieto príčiny vás vyzývame, aby ste nepodpísali túto dohodu. Inak my – ľud Slovenska vyhlasujeme, že ju nebudeme akceptovať a veríme, že budúca vláda na Slovensku urobí všetky kroky na to, aby sa nenaplnila a aby sa nenaplnili ani sankcie v nej uvedené. Zdovodnenie je, že dohoda je vytvorená v rozpore s Ústavou SR a proti suverenite Slovenskej republiky a tiež proti voli jej občanov.
My, ľud Slovenska si vážime ľud USA a chceme byť priateľmi. Zvlášť si vážime amerických vlastencov, pretože oni tak ako my sú hrdí na svoju krajinu a jej históriu. A zaiste chcú, aby svet bol miestom mieru.
Vyzývame vás, vážená veľvyslankyňa USA v Slovenskej republike tiež k vytváraniu sveta mieru. Očakávame, že láskavo doručíte toto posolstvo vašej vláde.
S pozdravom – predseda NfS o.z. Miloš Rusiňák, v mene veľkej vačšiny občanov Slovenska.
Ach, pokojne píšte americkej ambasáde – a aj americkému prezidentovi – aj vy. Zjavne nepoznajú názor národa, dajte im vedieť svoje názory.
YGH. My sme tu doma. Chceme referendum.  
A hej, aby som nezabudla – Fauci – Fauci – Fauci – posielam mu biele svetlo, menovite, tretí a posledný raz s dôverou k Zámeru sveta.
Elena
P. S.: Kedy vieme, že niekto robí pizzu? Keď kupuje v obchode korenie na pizzu.  A kedy vieme, že niekto tu plánuje vojnu?

Takže tak 6. – Čo máte proti vodke, občania Slovenska?

11.04.2024

Čo máte proti vodke, občania Slovenska? Keby ste ju riadne kupovali, nemusel by ju predajca popíjať v takom množstve sám, napadlo mi cynicky pri čítaní o najnovšom počine strany Demokratov https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/705995-slovensko-zaplavili-proruske-bilbordy-poburili-ludi-vyvesila-ich-strana-demokrati/ Zúfalecké gesto na upútanie pozornosti – alebo stratégia, [...]

Takže tak 5. – Čo by mal pre udržanie svojho úspechu urobiť prezident Pellegrini. . .

07.04.2024

Povedzme si to rovno – tieto prezidentské voľby na Slovensku boli viac proti Korčokovi, ako za Pellegriniho. Znamená to, že pre mnoho ľudí u nás bol Pellegrini prijateľnejším kandidátom. Svoju pozíciu by mal upevniť hneď na začiatku rozvážnymi krokmi. Pobavilo ma, ako Korčok vybehol s obviňovaním, že za jeho neúspech môže Pellegriniho neférová kampaň. [...]

Takže tak 4. – Mali by sme brániť spojencov v NATO?

05.04.2024

Nuž, neviem ktorý hlupák by sa hrnul pomáhať spojencom v NATO, ktorí by sa stali obeťou útoku Ruska iba preto, že vytrepali svojich vojakov na Ukrajinu. Povedzme si rovno – zmluva o vzájomnej pomoci v prípade napadnutia platí, ale týka sa nepochybne situácie, že sa členská krajina stala obeťou útoku. A nie že sama svojou hlúposťou ako agresor vyprovokuje odvetný [...]

Peter Pellegrini

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je Peter Pellegrini

16.04.2024 09:49

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Kto obsadil druhé a tretie miesto?

doprava

V Bratislave husto prší, doprava takmer skolabovala

16.04.2024 09:46, aktualizované: 09:59

Na D1 v smere od Senca cez Zlaté Piesky a Prístavný most do Petržalky hlásili vodiči zdržanie 40 minút.

Lukašenko

Mlátili ju hlava-nehlava. Bieloruska na toaletnom papieri opísala brutalitu Lukašenkovho režimu

16.04.2024 09:12

Kacarynu Novikavovú zatkli v júni 2023, keď mala na sebe iba nočnú košeľu.

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,848
Celková čítanosť: 8971126x
Priemerná čítanosť článkov: 3150x

Kategórie