Založ si blog

Zrátané 6. – Chcem sa zoznámiť s českým ministrom vnútra. . .

Debatu s deťmi o zavraždení Putina viedol český minister vnútra.

Veď pozrite – na to normálny človek fakt zírá

https://rumble.com/v12rlcz-skandl-esk-ministr-vnitra-diskutoval-s-malmi-dtmi-o-zavradn-vladimira-putin.html?fbclid=IwAR1i_AgjvrTJhO_iPr1XTMaQNt6J0Wnq8FJHb1GiyxX5NS4p3VmqR3PcFUs

I so psychiatrom dokonca tam takto tárali – nejaký Tomáš Rektor – preboha, napadlo mi – kde ten pán pracuje? Nechoďte sa tam preliečovať, pacienti. No, vraví sa, že každý psychiater – napoly blázon, ale daktorí to zjavne aj na 100 % dotiahli.

Poviem vám, ani nie tak ja s ním sa potrebujem zoznámiť, ako on so mnou.

Teda ešte presnejšie ten jeho kolega psychiater v debate, kde s  deťmi debatovali o zavraždení Putina. Vyhlásil, že nepozná nikoho, kto si nepraje Putinovu smrť – no šla by som sa mu ukázať, aby poznal aspoň jedného takého človeka – ja si rozhodne neprajem Putinovu smrť. Ani smrť nikoho iného.

Je rozhodne desivé, k čomu títo magori ťahajú spoločnosť, akú nenávisť rozpútavajú.

 

Dnes má Zelenskyj v slovenskom parlamente vystúpiť – veď prečo nie, keď už tam boli i Geissenovci – no to som skutočne zvedavá, čo pritiahnu nabudúce do tej slávnej firmy Kolotoče a strelnice NR SR, s. r., o…

A pravdaže, som zvedavá o čom bude Zelenskyj tárať. Som nahnevaná na to, ako od všetkých všetko zadarmo pýta, aj z toho jeho arogantného tónu. A to, že vyhlásil, že by nás odpojil od plynu ruského on, ak sa neodpojíme  – tak to je vrchol drzosti – a v takom prípade žiadam verejne, aby sme si všetko na Ukrajinu darované vyžiadali naspäť. Je to úplne legitímne, ak sa obdarovaný nespráva voči darcovi slušne – naša legislatíva riešenie pozná. A samozrejme, mal by mu niekto povedať, že v prípade odpojenia Slovenska od plynu sa okamžite všetci Ukrajinci môžu spakovať na Ukrajinu. Lebo tu mnoho ľudí naozaj živorí, a odpojenie sa od ruského plynu neunesú.

 

Povedzme si otvorene –  je pohodlné prísť niekam zadarmo využívať napríklad zdravotnú starostlivosť – hoci ide o poistný systém, kde každý kto zo systému čerpá, by mal platiť poistné odvody – a teda de facto berú na úkor toho, čo sme si tam vložili ako poistenci. Mňa by skutočne zaujímalo na základe akého zákona zdravotné poisťovne uhrádzajú zdravotnú starostlivosť za Ukrajincov z našich zdravotných odvodov – mimo neodkladnej starostlivosti.

A podľa informácií z oblasti zdravotníctva – prišla si ukrajinská slečna vitamíny predpísať, prichádzajú ľudia z oblastí Ukrajiny, kde o vojne ani nechyrovali – a dostávajú ihneď zdravotnú starostlivosť, na ktorú musia naši ľudia čakať celé mesiace.

Nie, toto nie je v poriadku. Toto nie je solidarita, ale zneužívanie.

 

A hej – počula som osobne telefonát Ukrajincov, ktorí si tu prišli „holé životy zachraňovať“ –  ako pozývali ďalších prijechať, aj s akými dôvodmi. Nie, nebolo to „príďte, aby ste si zachránili život pred ruskými vojakmi“.

Iste, verím že sú ľudia, ktorí utiekli po hrozných zážitkoch. No verejne prehlasujem, že veľká skupina tých ľudí iba sproste zneužíva situáciu.

 

Elena

 

 

 

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

hazard, hracie automaty, vyherne automaty

Poslanci schválili úplný zákaz pôsobenia herní a kasín na území Banskej Bystrice

23.04.2024 18:38

Mestskí poslanci posledných viac ako desať rokov pravidelne diskutovali o regulácii hazardných hier, ale nikdy ich úplne nezakázali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 8999240x
Priemerná čítanosť článkov: 3153x

Kategórie