Založ si blog

Slovááá 6. – Ochranku platíme pre Dědečka z našich daní?

Nie, nemám rada klamstvá, ani klamárov. A vrahov nevinných ľudí, tak tých už vonkoncom nie.

No a tak teraz vytiahnime za uši zopár Dědečkových klamstiev.

Za 5 mŕtvych mladých ľudí, ktorí sa už sami brániť nedokážu.

 

Viem, aké dni nastanú teraz pre tých rodičov, ktorých deti pre neho zomreli. Keď vám zomrie dieťa, po čase zistíte, že si ten čas nepamätáte

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2018/11/28/som-11-spomienky-ktorych-niet/

A to pravé peklo prichádza až po čase…

Spomínam si, že i dva roky po synovej smrti mi cestou k busu napadlo „ach, nevybrala som Maroškovi jogurt ohriať z chladničky“…

 

Takže otvorene a verejne podiskutujem o jeho klamstvách.

 

1. Nie, človek ktorý je iba príležitostným konzumentom alkoholu, sa jednorazovo neožerie nad 2 promile a nesadne si za volant – bolo by mu tak zle, že by jazdiť nevládal. 

A aké drogy mu to v krvi našli? Stilnox vzatý pred 5 dňami to určite nebol.

 

2. Nie, človek ktorý chce prevziať zodpovednosť za svoj čin, si nezháňa vychyteného právnika, ale prijíma čestne chod  vecí.

 

3. Nie, človek  ktorý cíti vinu za svoj čin, sa nebude hrabať ostať na slobode – lebo by si uvedomoval, čo cítia rodičia tých mladých ľudí, ak sa bude povaľovať vonku.

 

A keď sme pri dôvodoch, pre ktoré Dědečka ponechal na slobode sudca – mám zrejme viac schopnosti vnímať nelogické detaily u klamárov ako dotyčný sudca, ktorý rozhodoval.

Chce pomáhať vo výbore? Však sa vzdal funkcie – je tam teraz de facto i de jure cudzou osobou – to azda nemyslí vážne ten DF výbor, že svoje prístupové kódy ku účtom ponechá v rukách človeka, ktorý sa vzdal funkcie???!!

Ide robiť ďalej asistenta tej hluchej športovkyni?  Ako to ide dokopy s tým jeho tvrdením, že sa presťahuje ku bratovi a oholí si bradu, aby ho ľudia nespoznali?

Vzdiali sa z miesta bydliska údajne – tak ako bude trénovať tú hluchú športovkyňu a robiť jej asistenta – cez facebook, mailom, telefonicky?

 

Budem tvrdá – vôbec sa nečudujem, že sa ho slečna hluchá športovkyňa zastáva – však ako by poctivou prácou prišla k príjmu vyše 62 000 eur za rok? Predpokladám, že takto žila z našich daní sponzorovane po celé roky. V krajine, kde rodiny postihnutých detí zbierajú na ich liečbu vrchnáčiky. Nuž, zjavne sa svojou morálkou slečna hluchá športovkyňa hodila ku páchateľovi.

Nečudujem sa, že sa o tie peniaze s Dědečkom delila. A zrejme nebola jediná.

Takže z našich daní si v tomto štáte niekto vybudoval pohodlný biznis.

Pozrela som si koľko dostali kadejaké výbory pre postihnutých športovcov za rok 2021. Je to slušná suma, poviem vám.

Kto určil generálnemu sekretárovi Dědečkovi plat 4000 eur mesačne v tom výbore? A z čoho boli tie peniaze platené – z našich daní, ktoré dostal výbor od štátu? A kto zvolil jeho syna za kontrolóra? Akýže mal pán kontrolór plat?

To všetky tie výbory pre postihnutých športovcov fungujú takto? 

 

Takže Dědeček nám nechce prijať zodpovednosť za svoju darebáčinu. Zjavne mu nedošlo, že následky jeho činov za ktoré neprevzal čestne zodpovednosť, ponesú vo svojom osude jeho blízki. Zámer sveta v takých prípadoch koná často veľmi rýchlo – niekedy stačia tri mesiace, aby človek preklínal ten deň, kedy sa rozhodol vyhnúť prevzatiu zodpovednosti.

Nie, oholiť si bradu nepomáha…

 

 

 

Elena

 

 

P. S.:

 

Pozrite si tie manipulácie tlače. Dozvedáme sa vyjadrenie „odborníka na právo“ – bez mena –

https://bratislava.zoznam.sk/sokujuce-dedeckovi-nehrozi-dozivotie-odbornik-v-tom-ma-jasno-vyviazne-so-smiesnym-trestom/

pričom zavádza verejnosť tým, že ako úmyselné konanie prezentuje iba konanie podľa písm. a) § 15 TZ. Ale ten § má aj písm. b).

 

Tiež je v médiách článok, že „hĺbková kontrola bude“ – kedy, keď to všetko upracú? Kontrola tam už mala stáť.

https://www.cas.sk/clanok/2725587/deaflympijsky-vybor-bol-pre-generalneho-sekretara-zlata-bana-u-dedeckovcov-bude-hlbkova-kontrola/

A otvorene hovorím, že ktosi si zorganizoval účelovo legislatívu v tejto oblasti, aby sa dalo takto ryžovať.

 

A vraj má dostať páchateľ a jeho rodina ochranku? Jeho rodina nijakú ochranku nepotrebuje, ak on bude v base. A ak ju potrebuje páchateľ, tak nech mu ju zaplatí zo svojho platu sudca, ktorý ho na slobodu pustil.

https://www.cas.sk/clanok/2725583/strach-o-zivot-bude-mat-dedecek-policajnu-ochranu-pobyt-na-slobode-nebude-az-taka-vyhra/

 

Čím viac detailov z toho prípadu vidím, tým mi je z neho viac nanič. Pohodlné ryžovisko si niekto z našich daní zariadil – a ešte sa tvári ako „pomáhal postihnutým“. No hotová matka Tereza v nohaviciach…

 

Nemáme dosť peňazí na dôstojný život dôchodcov, na liečbu detí s postihnutím, na slušné platy. Ale na to, aby sme platili ochranu jednému lumpovi, ktorý mohol sedieť v base, na to máme?

Sudca, ktorý ho pustil na slobodu, by mal byť stíhaný za nehospodárne narábanie s financiami štátu.

Veru,  tento štát páchateľovi platí z našich daní ochranku

https://hnonline.sk/slovensko/96044742-tragicka-nehoda-na-zochovej-obvineny-cin-olutoval-zabezpecujeme-jeho-ochranu-potvrdil-prokurator-remeta

Zjavne sa spoliehať na slovenskú justíciu nemožno.

 

Dědeček nie je podľa mňa čestný a slušný človek. Bezohľadne ťažil luxusný plat z našich daní po celé roky. A  z našich daní v tejto situácii, kedy mnohí pracujúci nebudú mať na základné životné potreby, bezohľadne ťaží na ochranku.

Bože, prosím, vezmi mu život…

Pravdu na stôl 11. – Nedos. . . e náš život znovu. . .

27.03.2024

Na rovinu – niektorí ste svojim sprostým a nepremysleným hlasovaním ovesili na náš krk bývalú vládu. Obrala nás o čo mohla, zadlžila aj budúce generácie, naše deti a vnukov. Narobila tu kopec špinavostí – počnúc opakovaným núteným testovaním národa pod existenčným nátlakom, cez nútené vakcinovanie sa mnohých podmienené finančným vydieraním, až po [...]

Pravdu na stôl 10. – Urobme si s voľbami poriadok. . .

26.03.2024

Voliť má každý volič raz – ak niekto volí opakovane, ide podľa mňa o zámerne podvodné konanie. Nie, nie je to sci-fi – zjavne takto niektorí občania u nás volebne konajú, potvrdzuje to aj článok v linku [...]

Pravdu na stôl 9. – No konečne niekto pravdu povedal. . .

26.03.2024

Tie davy ľudí, ktorí sa cítia ako nebinárni, lustre, psíky, oni a ono a ktovieako ešte – odkiaľ sa tu len nabrali? Túto otázku som si kládla opakovane, lebo veď homosexuálne orientovaní ľudia žili i v minulosti medzi nami, ale ľudia cítiaci sa ako oni, či ono, či ako luster – to mi pripadalo ako nóvum. Vyvíja sa nejako pohlavná identita v čase a mení sa? [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,841
Celková čítanosť: 8936042x
Priemerná čítanosť článkov: 3145x

Kategórie