Založ si blog

Óóó 6. – Bomby u Lipšica a Matoviča. . .

Zvláštne, predvčerom boli nahlásené bomby u Lipšica a Matoviča doma.

Malý konšpiračný príbeh vám k tomu načrtnem.

Mám schopnosť myslieť anticipačne, predvídavo. Raz darmo, Vodnár som. A tak som nad tým bombovaním zauvažovala.

Žeby ich chcel niekto nastrašiť? Z logického hľadiska je to evidentný nezmysel, však kedy by im ich asi tak navláčili do ich súkromia? Kto by sa aj dal navliecť na takú sprostosť, určite nie žiadny profík – nosiť im bomby – veď možno predpokladať, že to majú okamerované. A dajakého Fera v krčme pripitého by na to nahováral len rodený idiot.

Takže toto nie.

Mohol niekto urobiť takú vec zo žartu – ale musel by byť hodne neinteligentný, a asi aj nie triezvy. To by isteže problém nebol, pije veľká časť národa, a zasa keď vidíme koho tu ľudia volia, tak nejaké intelektom oplývajúce hviezdy mnohí nebudú. Ale akosi tomu neverím. Takého by rýchlo našli.

Takže ani toto nie.

Keby sa bombovalo iba u jedného z nich, ešte by som verila tomu, že tým chce pútať pozornosť, a podozrievala by som dotyčného zo samoakcie. Nepripadá mi to pravdepodobné u dvoch prípadov naraz.

Takže ani toto nie.

Tak prečo? Položila som si túto otázku, kvôli čomu urobí takú vec niekto kto nie je ani ožratý a ani hlúpy. Kvôli čomu by som to urobila ja. Napadá mi iba jedna vec – chlapci, nepoteším vás – že by som chcela dostať niečo dnu – nemyslím bombu, pravdaže, ale mikrokameru. Kúpila by som si niekoho z tých, ktorí to prehľadávajú, a týmto spôsobom by som ho dostala nenápadne dnu. Nie, počkajte, kúpila by som si dvoch – ak by odhalili jedného, tak časť mikrokamier by bola v bezpečí.

Hmmm, nuž tak.

Ja by som si veru dobre rozmyslela, či si dám bomby po byte hľadať. Netvrdím, pravdaže, že sa celý príbeh odohral takto a že policajti boli kúpení, možno by sa ani nedali kúpiť, ktovie. Ale pravdepodobnosť, že by niekto doniesol nebadane dnu bombu do obydlia ku dvom politikom oproti pravdepodobnosti nebadaného prinesenia mikrokamier mi pripadá nízka.

 

No, snáď ten prípad policajti vyšetria skoro, dolapia páchateľa a dozvieme sa, ako to bolo naozaj…

 

 

Elena

 

K diskusii palenque  Ja neanalyzujem motív výberu bombových pánov politikov, ale samotný čin, ako ste azda postrehli. Však prihoďte nejaký odborný názor, aká je pravdepodobnosť nenápadného dovlečenia bomby do ich bytu, a aká je pravdepodobnosť nenápadného dovlečenia tej mikrokamery.

Takže tak 8. – Spoločná zodpovednosť – spoločná basa. . .

19.04.2024

Opakované testovanie národa sa označovalo ako Spoločná zodpovednosť. Veru, to vydarené podujatie Matoviča a jeho inšpirátora Pavelku, ktorý sa vydával za epidemiológa – skôr by sme ho mohli označiť ako Zločin storočia, veď šlo o trestný čin, realizovaný vládou na vlastnom národe s verejne prezentovaným hrubým nátlakom, ktorému boli ľudia vystavení pod [...]

Takže tak 7. – Bude Dolinková klinec do truhly vláde?

19.04.2024

Dolinková zavádza platby u lekára – vraj „len 5 eur“. Ibaže zakaždým, a u každého lekára – takže ak potrebujete u špecialistu predpísanie liekov či pravidelnú kontrolu, a máte takých špecialistov troch a raz zájdete k všeobecnému lekárovi, chronicky chorému pacientovi urve tento nápad hneď 20 eur navyše z rozpočtu mesačne. Iste, „iba [...]

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,851
Celková čítanosť: 8987274x
Priemerná čítanosť článkov: 3152x

Kategórie