Založ si blog

Veru 8. – Bandera párty. . .

Výpovedná informácia o tom, ako žijú podaktorí ukrajinskí migranti v Česku.

Konkrétne v Plzni – organizujú Bandera párty, na ktorých veselo tancujú mladí Ukrajinci, kým ich krajania vo vlasti zomierajú.

Správa o tom je v reportáži v linku

https://www.facebook.com/watch?v=1115886379811374

Je podľa mňa hanbou, že mladí chlapi mali možnosť poodchádzať z Ukrajiny namiesto plnenia si povinnosti brániť vlasť.

A je vrcholom ich drzosti nazvať svoje žúry po vrahovi, ktorého bandy zabíjali aj československých občanov, a pritom sa nechať živiť ľuďom tej krajiny.

Mali by ich všetkých Česi zbaliť a poslať na Ukrajinu bojovať. Naď ich u nás môže vycvičiť – majú to cestou.

O Banderovi a jeho kumpánoch som sa vyjadrila tvrdo a pravdivo v blogu

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2022/08/21/no-toto-11-boze-prosim-nedovol-nam-na-nich-zabudnut/

Tak ako Hitler nie je žiadna historicky kontroverzná osobnosť, ale vojnový zločinec, a žiadny normálny človek ho nebude velebiť, rovnako ani Bandera nie je nijakou osobnosťou historicky kontroverznou, ale vojnovým zločincom. A všetkým, ktorí v tom nemajú jasno, je to potrebné otvorene a hlasne pripomínať. V mene všetkých ním a jeho kumpánmi utýraných obetí.

 

U nás došlo k napadnutiu v Prešove, kde Patrika stojaceho pred podnikom partia Ukrajincov surovo dobila tak, že mu hrozia trvalé následky, detaily uvádza článok v linku

https://regiony.zoznam.sk/surovy-utok-partia-ukrajincov-dobila-mladeho-muza-hrozia-mu-dozivotne-nasledky/

Skutočne u nás 17-ročný ukrajinský študent po nociach žúruje kdekade – to z prospechového štipendia, či z akého príjmu? Skutočne som zvedavá, čo u nás študuje a či mu platíme ubytovanie ako „utečencovi“. Slovenskí 17-roční študenti na internátoch bývajúci asi nevyrážajú do ulíc po nociach, predpokladám, zjavne i dotyčnému ukrajinskému študentovi by bolo bývalo na prospech žiť na internáte s povinným dohľadom nad jeho štúdiom do 18 rokov. O ostatných účastníkoch incidentu je ticho – môžeme čakať, že tá ukrajinská partia bude platiť dotyčnému Slovákovi s trvalými následkami doživotne invalidný dôchodok?

 

Myslím, že čas vždy ukáže pravdu o ľuďoch. A o podaktorých Ukrajincoch je to pravda hodne nelichotivá.

 

 

Elena

 

K diskusii

Všimnite si, prosím, ako rýchlo podaktorí, keď im chýbajú argumenty ku reálnej téme, začnú motať niečo o Putinovi. Takže pre tých, ktorí majú problém i jednoduchý text prečítať s porozumením – podstatou blogu je, že v Plzni utečenci či dezertéri z Ukrajiny robia Bandera párty. Vážne to takto nazvali oni sami, a namiesto boja za vlasť či pomoci krajanom, ktorí v krajine zasiahnutej vojnou trpia, zvesela žúrujú.

Ďalšia časť blogu je venovaná prípadu z Prešova, kde Patrika napadli bezdôvodne zrejme nie triezvi Ukrajinci a spôsobili mu trvalé zdravotné následky. A nie, Putin ich na to nenaviedol.

Diskusia by preto mala smerovať ku vyjadreniam, či je v poriadku, ak niekto spôsobí ťažkú ujmu na zdraví niekomu v krajine, kde sa kŕmi a býva zadarmo.

A tiež, či je v poriadku robiť žúrky, pomenované po fašistickom banditovi, ktorého obete ležia na našom území

 

BTW – všetci proukrajinsky orientovaní diskutéri by ma mali velebiť – však v blogu vyzývam, aby tí ukrajinskí zbehovia šli domov brániť vlasť namiesto žúrovania. Mier nechcete, návrh zbehov posielať bojovať za vlasť tiež neoceňujete. Ja už fakt neviem, čo by ste chceli…

Akotak 10. – S vydieračom urobme krátky proces. . .

25.07.2024

Akosi nedokážu správne rozlíšiť a pomenovať realitu podaktorí, povedala som si. Lebo médiá, ako dokladuje článok v linku, označujú Maďarov za vydieračov voči Ukrajine https://www.a3sport.sk/batoh/87851-hot-shot-se-amethyst-purpleviolet?_gl=1*1wro0sg*_up*MQ..*_ga*MTk4NzYyODY2Ny4xNzIxODQzNTk4*_ga_771GRED39S*MTcyMTg0MzU5Ny4xLjEuMTcyMTg0MzY1My4wLjAuMA.. To vážne? Novinári naši, [...]

Akotak 9. – Pán Kaliňák, tešíme sa s Vami. . .

24.07.2024

Ach, americké krápy dorazili – ako píše článok v linku No, radosti máme ako keby sa Ježiško znovu narodil, poviem vám. Článok v linku popisoval ich príchod [...]

Akotak 8. – Viete kde je zlatá baňa na Slovensku?

22.07.2024

Nie, neposielam vás zlatú žilu hľadať kamsi do hôr. Ani ryžovať zlatý piesok na brehy slovenských riek. Oveľa lepšie sa ryžuje na úplne iných miestach. Konkrétne v štátnej akciovke Slovensko IT. Remišová chcela týmto počinom usporiť tretinu vynakladaných finančných prostriedkov v rámci štátneho IT. Nuž, cieľa sa zjavne minula – lebo namiesto úspor sa [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,927
Celková čítanosť: 9302089x
Priemerná čítanosť článkov: 3178x

Kategórie

Archív