Založ si blog

Pravdivo 9. – Naleštený odpad a ďalšie predvolebné Matovičove atómovky. . .

Som zhovievavejšia k Matovičovi, ako trebárs ku Sulíkovi či Progresívnemu Slovensku – to ste iste z mojich blogov v priebehu času pochopili.

A tak aj jeho najnovší predvolebný krok s fiatkami, ktoré nakúpil, sledujem so zhovievavým úsmevom. Som zvedavá na tých hlupákov, ktorí by sa chceli do tých áut vážne posadiť a premávať sa v tých krápoch štyri najbližšie roky do budúcich volieb.

Podľa článku v linku sú to staré hrdzavé Fiat – 500

https://www.topky.sk/cl/10/2567123/Matovic-v-kampani-utoci-fiatkami-za-tisice-eur–Tunel-ako-hrom–odkazuje-Taraba–Hlina-hovori-o-nalestenom-srote-

A vraj v rámci boja proti mafii ich zadovážil. No veď hej, to je fakt – keď sa ten šrot rozsype niekde na ceste, tak mafia na tých svojich moderných vozoch má smolu. Cez pole dookola odstavenej časti vozovky neprejde, a tak budú mafiáni (a s nimi aj všetci ostatní účastníci cestnej premávky) vyčkávať, kým ten šrot na ceste pozbierajú. Matovič tým mafiu nadobro odstaví – na pár hodín teda.

 

Včera ma ale nadchla predstava, ktorú na fb ktosi vykvačil, že vraj Matovič v rámci predvolebnej kampane najnovšie by mohol prísť s ďalšou atómovkou.

Inšpiroval sa jeho  úspechom z predvolebnej kampane minulých volieb – kedy víťazoslávne oliepal Počiatkovu vilu vo Francúzsku, že ide o majetok Slovenskej republiky. Nepodarilo sa mu to vtedy celkom dotiahnuť do konca úspešne, povedzme si pravdu, vilu stále Počiatek vlastní, a vy sa tam dovolenkovať ako občan Slovenska vybrať nemôžete.

Ani legislatívne to do laty nedal Matovič ešte

https://domov.sme.sk/c/23026672/pociatek-stromcek-riviera-vila-preukazovanie-majetku-zakon.html

 

Ale zato získal aspoň skúsenosti, natrénoval si to. To lepenie plagátov o majetku Slovenskej republiky mu šlo celkom dobre, že?

A tak na fb ktosi navrhol, že vilu ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského v talianskom meste Forte dei Marmi by vraj mohol ísť takto olepiť, že majetok Ukrajiny.

Ako píše článok v linku

https://www.topky.sk/cl/11/2373389/Zelenskyj-ma-vilu-v-Toskansku–Sprava-o-tom–komu-ju-prenajali–ho-mala-poriadne-rozhnevat

manželia Zelenskí vraj vilu kúpili v roku 2017 za 3,8 milióna eur.

 

To by bola atómovka, poviem vám – Matovič by týmto počinom zažiaril na predvolebnom slovenskom nebi, plnom trápnych sľubov a vyblednutých, neduživých nápadov –  no ako slnko jasné priam by bol…

 

Elena

 

 

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9009267x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie