Založ si blog

Čas šancí 4. – Koniec právneho štátu – dram, dam, dam, dam. . .

Opozícia donútila Fica ustúpiť podľa Šimečku a pokračovanie protestov ohlásil podľa článku v linku

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/694940-opozicia-prinutila-fica-ustupit-tvrdi-simecka-ohlasila-dalsie-protesty-proti-promafianskemu-balicku/

 

Koniec právneho štátu nastane, ak zrušíme špeciálnu pokuratúru a jej jedinečného predstaviteľa Lipšica – pokrikovali postávači v uliciach.

Veď hej, nastal by koniec právneho štátu, prisvedčím im otvorene – keby tu nejaký právny štát bol býval.

Ten u nás skončil prinajmenšom vo chvíli, keď minulá vláda pokrivila zákon, aby sa Lipšic ako právoplatne odsúdený človek mohol stať špeciálnym prokurátorom.

Teda nie že by nebol špeciálny, ja mám u neho výhrady len voči druhej časti toho pojmu.

 

O jeho špeciálnosti pochýb nieto – je tých jeho špeciálností viac ako dosť – hovoril o nich aj Zoroslav Kollár

https://www.youtube.com/watch?v=OoXISWgU0KI&t=1s

a to ešte zďaleka nie všetky popísal. Keď som videla, ako prebiehalo podľa jeho popisu riešenie prípadu, kde Lipšic usmrtil pána pri autonehode, tak ma neskutočne prekvapila slovenská justícia.

Myslela som, že hlbšie dno, ako som o nej dovtedy vedela, už nemôže dosiahnuť – a ako vidíme, veru ešte stále môže.

 

Nuž, poviem vám pravdu, ja by som od človeka s takým renomé ako má pán Lipšic ani handru na vytieranie podlahy či kôš na smeti nekúpila, keby robil predajcu. A podaktorí  – bum, bác – vraj za nich bojuje proti mafii.

Počúvajú Naďa, ktorý im tlačí kaleráby do hláv, zjavne nestačili pochopiť doteraz čo je ten pán zač.

A nakoniec ma rozosmialo v článku v tom linku vyjadrenie Šimečku – mimoriadne výstižné bolo.

„Musíme tiež zabrániť tomu, aby v dvoch tohtoročných voľbách vyhrali zástupcovia vládnej koalície, pretože nemôžu mať všetko,” vyhlásil Šimečka.

Veď presne o tom aj je celá ich politika – o boji a snahe „mať nejakú moc“. Koalícia predsa nemôže mať všetko. No spánombohom aj s batohom, keby tento človek mal možnosť o niečom rozhodovať, to by sme dopadli skutočne zúfalo.

 

Viete, na týchto dvoch spomenutých opozičníkoch sa viem i zasmiať. Ale z Lipšica mi je nevoľno, je mi skutočne fyzicky zle z neho ako z človeka. A to len pár vecí Zoroslav Kollár vytiahol – zrejme nie tie najhoršie zatiaľ, veď uvidíme.

Nedokážem uveriť, ža niekto sa celkom vážne ide dobrovoľne postaviť na ulicu a pokrikovať, aby ten človek zostal vo funkcii špeciálneho prokurátora.

 

Elena

 

K diskusii   mirius   iste, iste, Kollárove povedačky sú malým zdrojom – studňu poznania môžu vyhĺbiť samotní menovaní v tých jeho povedačkách. Podajú trestné oznámenia na neho, policajti popreverujú, my sa dozvieme pravdu – a oni pôjdu sedieť…

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9013120x
Priemerná čítanosť článkov: 3156x

Kategórie