Založ si blog

Čas šancí 10. – Najnovšia senzácia Slovenska „Ako Danko semafor zrazil“. . .

Obrovskú senzáciu na Slovensku máme – Danko vrazil v noci autom v Bratislave do semaforu.

Potom dokonca s autom odišiel z miesta havárie a policajti ho museli hľadať. Teda presnejšie si povedzme a prvú senzáciu vyvráťme – policajti ho hľadať nemuseli, lebo olejovú štvrnu až domov zanechával. A tá ich k jeho garáži bez veľkých pátraní mohla priviesť. A  čo hlavne, na mieste rovno pri semafore zostalo evidenčné číslo auta, takže podľa neho ho policajti našli v systéme okamžite a nemuseli ani žiadnu olejovú škvrnu sledovať.

Druhá z vecí, ktoré treba vydiskutovať je, či mal na mieste zostať, t. j. či šlo o nehodu, alebo nemal tam zotrvať, či šlo o škodovú udalosť – to by mali jasne povedať odborníci. Mne pripadá rozumnejšie v takej situácii na mieste zotrvať i v prípade, že šlo len o škodovú udalosť, lebo tak vodič môže vyvrátiť podozrenie, že mohol byť pod vplyvom alkoholu. Je pravdou, že ako politik by si mal dávať pozor v tomto smere dvojnásobne.

Ale zasa na druhej strane –  poisťovni i magistrátu vec nahlásil, pokrivený semafor ráno vymenili, ku spôsobenej škode sa hlási a je si vedomý svojej zodpovednosti. Zrazil iba semafor.

 

A samozrejme nám naskakuje automaticky porovnávanie s prípadom Lipšica. Tiež politik, tiež autonehoda.

Viete, mňa na celom tom prípade najviac zaujala práve skutočnosť, ako Danka kritizujú tí, ktorým nielenže vonkoncom neprekáža Lipšic ako vinník nehody pri ktorej nezrazil len semafor, ale pripravil o život nevinného človeka. Čo viac, oni za Lipšica chodia pokrikovať do ulíc a tvária sa, že v tomto štáte skončila demokracia, ak by sa Lipšic ako zástanca spravodlivosti na Špeciálnej prokuratúre neudržal a skončil by aj s celou Špeciálnou prokuratúrou.

Voči tejto skutočnosti mám vážne výhrady. Lebo vďaka minulej vláde sa nám na čelo Špeciálnej prokuratúry dostal človek nielen čachrami so vzdelaním údajne – nad tým by som už fakt kývla rukou, lebo  to zasa až taká výnimka v radoch minulej vlády nebola, tam sa to podivne získanými titulmi hemžilo.  Horšie je, že to bol človek, ktorý bol právoplatne odsúdený – nie za boj proti mafii, ale za usmrtenie človeka. Lenže kým pri Dankovi, ktorý zrazil akurát tak semafor, opozícia povykuje a chce aby odstúpil, Lipšica vidí ako vzor dokonalosti a tvári sa, že je úplne OK, ak Špeciálnu prokuratúru u nás riadi človek, ktorý je POD DOHĽADOM PROBAČNÉHO ÚRADNÍKA. Toto je celosvetový unikát a celosvetová hanba Slovenska.

A úplne najhoršie je z môjho pohľadu to, čo sa o Lipšicovi objavuje v tom novom a v súčasnosti určite najpopulárnejšom slovenskom seriáli Zoroslav Kollár hovorí. Danielitovi – ako nazýva Lipšica – poslal už tri pozdravy.

V druhom dieli hovoril o tom, že Lipšic zmenil dôkazy pri autonehode

https://www.youtube.com/watch?v=OoXISWgU0KI&t=21s

Doplnil to tu

https://www.youtube.com/watch?v=P6Q1PksQTeI

vo vzťahu k tej nehode, ktorou Lipšic zavinil smrť človeka. V tomto najnovšom videu Zoroslav Kollár preukázal, že Lipšicom predložený bloček z Polusu, ktorý dal ku ním spôsobenej nehode ako „doklad o návšteve Polusu“. (hoci – ako výstižne povedal Kollár v tom videu – je úplne jedno, či by šiel z Polusu, alebo z Marsu) preukazuje priamo jeho klamstvo o bločku a čase nehody. Vo videu poskytol Zoroslav Kollár aj informáciu, že Lipšic požiadal o odber krvi, a tú si potom odniesol domov a až na druhý deň odniesol na rozbor. To vážne??? No tak keby toto urobil po nabúraní do stĺpu Danko, to by asi peny z úst opozície spôsobili väčšie záplavy ako kedy v histórii spôsobil Dunaj.

Ja si skutočne kladiem otázku, čo sú toto za ľudia s takými podivnými hranicami – či ide len o osobnostnú slepotu, alebo organizovaný cirkus „bojovníkov za demokraciu“. Jasne že ma to hnevá, lebo táto spoločnosť po pár rokoch šalabachtrovania potrebuje konečne začať zlepšovať život obyčajných občanov.

 

Za mimoriadne výstižnú pokladám otázku bežiacu na fb Ak sa preukáže, že semafór bol usmrtený, pripravia progresívci návrh na nového špeciálneho prokurátora? 

 

Elena

 

K diskusii  O tom možnom podozrení na požitie alkoholu u Danka predsa píšem – tak som to zvýraznila hrubým písmom teraz pre menej pozorných. To ale preukázať nevieme.

Zato ak popočúvame nahrávky Zoroslava Kollára, u Lipšica alkohol vraj pri nehode úradoval, fúkal niekto iný a rozhodne si nemyslím, že urobil všetko pre riadne vyšetrenie nehody. Keby bol taký čestný a zodpovedný, nikdy by nešiel do funkcie ako súdne trestaný. na základe tých informácií.

 

Všimnite si tú úroveń diskusie progresívne ladených diskutérov – sú to skrátka intelektuáli, tak ako ich politickí reprezentanti…

BTW necas  ak chcete byť zrazený, tak nečakajte na Danka, ten ešte nezrazil nikoho – radšej posledujte kedy pôjde Lipšic najbližšie kupovať do Polusu kancelárske potreby a zájdite na prechod…

 

bjelko  No tak to teda nie – Vaše tvrdenie je evidentnou nepravdou. O Lipšicovi píšem úplne konkrétne výhrady – a to ešte ani zďaleka nie všetky, ktoré by sa dali napísať.

Ak si myslíte, že Zoroslav Kollár zverejní čo len jediné slovo, ktorého by sa mohol Lipšic chytiť a označiť ako nepravdu, či prípadne úspešne vyhrať súdny spor, tak ste hodne naivný. 

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Vlak

Žena sa v Bratislave postavila pred idúci vlak, na mieste zomrela

01.05.2024 10:11

Rušňovodič ihneď použil rýchločinné brzdenie, no stretu už nedokázal zabrániť.

Ľubomír Solák / Matúš Šutaj Eštok / Polícia /

Začína sa reforma v polícii. Jej prípravu má riadiť nový viceprezident

01.05.2024 09:40

Zachovaný zostane aj existujúci post viceprezidenta, po novom viceprezidenta pre službu kriminálnej polície a migráciu.

Zrútenie diaľnice

V čínskej v provincii Kuang-tung sa zrútila diaľnica, zomrelo najmenej 19 ľudí

01.05.2024 09:18

Po kolapse 17,9-metrového úseku diaľnice spadlo dole 18 áut.

SR Bratislava EÚ referendum Dzurinda oslavy

20 rokov v Európskej únii. Brusel nám pozerá na prsty, ale to je dobre

01.05.2024 09:00

Malý štát v srdci Európy začal pred dvadsiatimi rokmi nielen cestu za svojou prvou Superstar, ale vykročil aj za svojou európskou identitou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9020539x
Priemerná čítanosť článkov: 3158x

Kategórie