Založ si blog

Rázne 7. – Poučenie holokaustu. . .

Desivá skúsenosť ľudstva – kam sú niektorí schopní zájsť. A kam sú niektorí ochotní ich svojou ľahostajnosťou nechať zájsť.

To sú dejiny holokaustu v skratke.

 

Fakty sú strohé – v noci z 8. na 9. marca 1944 prebehla v koncentračnom tábore Auschwitz-Birkenau najväčšia hromadná vražda československých občanov počas 2. svetovej vojny. V tú noc zavraždili  viac ako 3700 dospelých a detí. V rokoch 1943-1944 bolo v tomto koncentráku 4518 detí, iba 245 z nich sa dožilo oslobodenia.

Neviem  a nechcem o tom viac písať, nemám na to slov –  na všetko to utrpenie, bolesť a hrôzu.

Iba jednu fotku – mohla  takto kráčať naša babka, mama, deti, my sami…

 

Prevzaté z

https://pinkas.jewishmuseum.cz/cs/cesty-bez-navratu/polsko/osvetim?fbclid=IwAR394AoqHQrPcA-L3WoT_jv9bs7V7VHfYd674p1Oev4NlZ2aK37Fqto0yGo

 

Len pripomínam, že musíme bdieť –  lebo korene fašizmu aj u nás kličia dnešnom. Sú ľudia, ktorí chceli nás všetkých povinne nasilu vakcinovať v pochybnom pokuse, porušujúcom Norimberský zákon. Je nutné vinníkov potrestať v mene všetkých ich nevinných obetí.

Nezabúdajme. Spisovali petíciu na povinné nútené vakcinovanie nás všetkých. Vyhlasovali, že nevakcinovaní nemajú právo na zdravotnú starostlivosť napriek plateniu zdravotných odvodov. Predvolebne podnecovali medzigeneračné rozpory. Označujú sami seba ako progresívci – ale podľa skutkov zjavne ich označenie neznamená pokrok, len postup vpred. Nuž, pre mňa to má významovo blízko k niekdajšej fašistickej výzve Also los.

Pamätajme. Ktosi nám tu systém MOVIR vybudoval,  takže načo nám slúži? https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2023/06/12/hm-9-system-movir/.

 

 

 

Elena

 

K diskusii Jeset  Nie, to nebolo čokovanie, ani očkovacia látka. A  všetci tí, ktorí doplatili životom alebo zdravím na ten zločinecký pokus sú rovnako nevinnými obetami zločincov ako boli ľudia v koncentrákoch. Norimberský zákon bol medzinárodne schválený na ochranu ľudstva, aby sa už viac neopakovali hrôzy fašistických pokusov na ľuďoch. Tento postoj je parciálna slepota – neochota vidieť pravdu – alebo dobre platia?

Reči o zneužití obetí holokaustu si ponechajte, keď sa podaktorí pozriete do zrkadla. Nože, koľkí z tých čo tu takto tárate, ste podpísali tú petíciu PS za povinné vakcionovanie nás všetkých nasilu? Ja mám úctu ku všetkým obetiam – a práve preto, že tieto časy začínajú zasa smrdieť fašizmom, prepisovaním tej otrasnej skúsenosti ľudstva a nerešpektovaním Norimberského zákona, preto o tom budem veľmi jasne a nahlas hovoriť. Vidím tu hrozivé paralely s tými časmi. Zomierali nám tu ľudia a dosť ich má zdravotné následky preto, lebo niekto na nich robil zločinecký pokus. Všetci by sme mali žiadať, aby vinníci toho experimentu boli potrestaní ako fašistickí zločinci v norimberských časoch, každý a jeden z nich. A mali by sme všetci aj žiadať jasné vysvetlenie kompetentných, na aký účel tu máme systém MOVIR.

 

luna5  To predsa nebolo nijaké očkovanie. Šlo o experimentálnu látku, uvádzali to samotná farmafirmy na svojich weboch, a aj termínovanie dokedy ide o pokusnú fázu. Tá má totiž nejaké pravidlá. Toto bola podivná eperimentálna látka, pri ktorej museli garantovať štáty, že následky  a škody na zdraví nebudú niesť výrobcovia. A ako ich nesie štát, o tom radšej pomlčme – ľudia s následkami sa majú súdiť so štátom.- vážne je toto spôsob nesenia zodpovednosti? Ani náš alkohol nemôžeme nazývať rumom a musel byť premenovaný na UM, tak ako je možné nazývať experimentálnu látku vakcínou a jej vpichovanie očkovaním?

Určite sa k tejto téme vrátim, lebo je tam viac vecí, ktoré nie sú v poriadku.

 

delrey  vaše názory si vážim, v tomto prípade si však mýlite očkovanie (proti ktorému nemám námietky – napríklad prito kiahňam či osuýpkam, TBC a pod.!) s podávaním experimentálnej látky, navyše podľa môjho názoru pri umelo spustenej pandémii. Iste viete, o čom bol Norimberský protokol, aj prečo vôbec vznikol. Myslím, že Vy máte kritické myslenie, tak uvažujte o tých paralelách – bez rúška ani do obchodu, ani do busu, ani do práce, povinné testovanie – potom dokonca platené, státie pri ňom v radoch s nakazenými. A to vystrájanie, aby nás povinne vakcinovali proti naše vôli s petíciou dokonca, snaha zabríniť nám nevakcinovaným v dostupnosti zdravotnej starostlivosti napriek plateniu zdravotných odvodov, šikana neočkovaných v školách. A napriek obrovským škodám dodnes nedoriešené podania na medzinárodnom súde vo veci. A naozaj simyslíte, že by malo WHO riadiť celosvetovo  postupy pri ďalšej pandémii? Nože, načo máme ten MOVIR?

 

A ešte raz a jasne, milí diskutéri – holokaust neoznačujem ako tragédiu, ale ako vraždy. Tragédia je, keď príde záplava a pri nej ľudia zahynú, to čo sa udialo v koncentrákoch boli sprosté hnusné zločiny voči ľuďom. Na rozdiel od tragédie má zločin konkrétnyäch vinníkov. A  historická pamäť nás upozorňuje, že prašivých zločincov z čias holokaustu nepovešali všetkých, ale im niektorí pomohli uniknúť a žiť ďalej, akoby nemali na rukách krv nevinných ľudí. Preto som za popravenie zločincov z čias kovidu – do posledného.

 

A dodávam verejne, že stará lajda von der Leyenová je buď klamárka, alebo má vypadok pamäte. Koncentračný tábor Osvienčim-Birkenau (Auschwitz) neoslobodili 27. januára  spojenecké vojská, ale Červená armáda.

Na počesť ich oslobodenia  pridávam hudobnú vložku

https://www.facebook.com/izabela.ploscicova/videos/1106250363841148

 

 

 

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

DN - SIAF

Tohtoročný SIAF sa bude niesť v znamení osláv troch výročí i krstu stíhačky F-16

30.04.2024 10:31

Podujatie sa uskutoční na leteckej základni Kuchyňa-Malacky 31. augusta a 1. septembra.

nehoda, priechod, bratislava

Na priechode pre chodcov v Bratislave zrazilo auto 16-ročné dievča

30.04.2024 10:26

Alkohol v dychu vodiča nezistili.

Daniel Lipšic

Lipšic sa mal na generálnej prokuratúre dopustiť protiprávneho konania. Normalizácia pokračuje, reagoval prokurátor

30.04.2024 09:29

Prokurátor tvrdí, že rozhovor absolvoval počas obedňajšej prestávky.

Sopka / Ruang /

V Indonézii opäť vybuchla sopka Ruang, úrady uzavreli letisko v Manade

30.04.2024 09:29

Pri erupcii vychrlila sopka popol do výšky takmer dvoch kilometrov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9017838x
Priemerná čítanosť článkov: 3158x

Kategórie