Založ si blog

Pravdu na stôl 10. – Urobme si s voľbami poriadok. . .

Voliť má každý volič raz – ak niekto volí opakovane, ide podľa mňa o zámerne podvodné konanie.

Nie, nie je to sci-fi – zjavne takto niektorí občania u nás volebne konajú, potvrdzuje to aj článok v linku

https://www.teraz.sk/slovensko/vo-volbach-sa-vyskytli-volici-ktori/783775-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%253BArticle%253BNaj%25C4%258D%25C3%25ADtanej%25C5%25A1ie%2520%253Btab-last_6h

Napriek tomu, že tak niektorí lumpi konali v predošlých prezidentských voľbách údajne a volili aj opakovane, nikto ich za to nestíhal. No tak treba stíhať aj ich, aj tých, ktorí ich nestíhali za spolupáchateľstvo pri volebnom podvode – lebo ide o volebný podvod.

 

Ak niekto ide voliť s cestovným pasom, potom by do neho mal dostať v každom prípade pečiatku od volebnej komisie, že volil týmto spôsobom. Napriek tomu Ústredná volebná komisia počas volebného dňa vydala dodatočný pokyn, aby im volebné komisie pečiatku dávali iba v prípade, ak dotyčný súhlasí s tým, aby pečiatku dostal. Nech sa nám verejne vyjadrí ÚVK čo ich k tomu viedlo. 

Podľa môjho názoru tým vzniká širší priestor na podvody.

 

Rovnako je potrebné preveriť, či sa v celoslovenskom rámci nevyskytli opakovane voliči voliaci mimo svojho okrsku – ktorí si vyžiadajú v mieste trvalého bydliska  a následne pri voľbách odovzdávajú voličské preukazy, Lebo ak by niekto sfalšoval takéto voličské preukazy, mohol by poobiehať viacero volebných miest a zakaždým preukaz odovzdať a voliť. Je potrebné v celoslovenskom rámci skontrolovať menný zoznam ľudí voliacich mimo svoj okrsok – podľa mena, miesta vyžiadania preukazu a čísla tohto preukazu. Ak sa niekto vyskytne opakovane, ide o podvodné konanie, a mal by byť trestne stíhaný a aj potrestaný.

 

 

Elena

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

Dmitrij Peskov

Peskov: Neexistujú žiadne predpoklady pre mierové rokovania Ruska a Ukrajiny

27.04.2024 13:29

Špeciálna vojenská operácia, ako Rusko označuje vojnu na Ukrajine, bude pokračovať, pre mierové rokovania nie sú podľa Moskvy žiadne predpoklady.

Alexej Navaľnyj

WSJ: Putin zrejme nenariadil zabiť Navaľného, konštatovali americké tajné služby

27.04.2024 12:42

Americké tajné služby podľa nemenovaných predstaviteľov dospeli k záveru, že Putin pravdepodobne nenariadil, aby Navaľného vo februári zabili.

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9008314x
Priemerná čítanosť článkov: 3156x

Kategórie