Založ si blog

Pravdu na stôl 11. – Nedos. . . e náš život znovu. . .

Na rovinu – niektorí ste svojim sprostým a nepremysleným hlasovaním ovesili na náš krk bývalú vládu.

Obrala nás o čo mohla, zadlžila aj budúce generácie, naše deti a vnukov. Narobila tu kopec špinavostí – počnúc opakovaným núteným testovaním národa pod existenčným nátlakom, cez nútené vakcinovanie sa mnohých podmienené finančným vydieraním, až po klamanie a zavádzanie.

Premávali sa nám tu vďaka neschopnosti minulej vlády nekontrolovane migranti, a ako vidíme podľa informácie o tadžickom teroristovi, ktorého vykrmujeme v našom „utečeneckom“ zariadení, skutočne kadekto sa nám tu premával. Sú ľudia, ktorí majú náramne pádne dôvody utekať nielen z vlasti, ale aj z krajiny, do ktorej sa premigrovali. Napríklad preto, že ich stíha polícia, alebo ako ten Tadžik boli pre nespratné a kriminálne správanie z krajiny vyhostení. Ibaže my tu nie sme skládka odpadu – nech si ho odvezie Sulík na ranč do Austrálie.

 

Doničili ste – podaktorí drahí voliči – mnohým ľuďom život tým, ako sprosto ste volili a doteraz sme nepočuli od vás ani slovo ospravedlnenia, ani od jediného. Koľké ľudia pre vaše sprosté hlasovanie trpia následkami pochybného vakcinačného pokusu, podaktorí ho ani neprežili. Nestačí vás to?

Čušali ste ako hnidy, keď sa ukázalo, čo tu vami zvolení zástupcovia vystrájajú – odrazu nebolo v tomto štáte toho, kto ich volil. A teraz chcete pokračovať – a svojimi hlasmi zasa raz ničiť náš život.

Nechcem mať s vami nič spoločné.

 

Poskakujete po uliciach a zasa raz by ste chceli dobabrať náš život, a životy našich detí a vnukov ešte viac. A potom za to neniesť následky.

Ja nechcem mať na krku Korčoka ako prezidenta, pre mňa je nedôveryhodný. Je úplne jasné, ako by prezidentoval – s cirkusmi a obštrukciami, s predstavou že môže sám rozhodovať, lebo plánuje vziať kompetencie v zahraničnej politike vláde. Ibaže my tu nemáme kráľa, ale len prezidenta – a som za odňatie všetkých kompetencií prezidentovi okrem reprezentačnej funkcie. Aby sme sa nedostali do situácie, že krajina nemôže ísť dopredu a ľudia nemôžu žiť normálne, lebo nám tu podaktorí naivní či priblblí zasa raz navolili na krk problémového človeka.

 

Dobabrajte život len sebe. Rozdeľme si tento štát – presťahujte sa všetci pouliční postávači do Bratislavy a žite tam.  Ale potom nám nelezte na krk nazad, keď konečne uvidíte jasne, čo ste zasa povolili. Stojte  pre mňa za mňa ako doteraz na uliciach a jačte každý deň, aj s Korčokom, ak ste nedokázali prehliadnuť, že to je zlý, nečestný a zákerný človek a manipuluje vás.

A nás nechajte žiť pokojne a v mieri normálny ľudský život.

Ani Pellegrini nie je ideálnym kandidátom, tiež mu mám za zlé ako sa postavil k vakcinovaniu v tých časoch. Ibaže ak si musíme vybrať z dvoch možností – a my teraz musíme – tak rozhodne je človekom, ktorý zaisťuje pokojný a plynulý chod spoločnosti.

 

 

Elena

 

 

Na obrázku môže byť 8 ľudí a text

 

Zdroj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=3628021177464106&set=a.2560571284209106

 

 

K diskusii  delrey  Keby to záviselo odo mňa, tá Slovenka so svojimi deťmi by hranice Slovenska k nám neprekročila.

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

Demmin

Keď matky topili svoje deti. Hromadné samovraždy v nacistickom Nemecku

27.04.2024 12:00

Nacistická propaganda a strach z Červenej armády v apríli 1945 spôsobili, že v mestečku Demmin spáchalo samovraždu najmenej 900 ľudí.

vezuv

V okolí sopky Vezuv zaznamenali silnejšie zemetrasenie

27.04.2024 11:51

Oblasť okolo sopky Vesuv neďaleko juhotalianskej Neapola dnes ráno zasiahlo zemetrasenie o sile 3,9 stupňa.

Dvoch neplnoletých zasiahol prúd, vyliezli na odstavený vlak

27.04.2024 11:29

Dve neplnoleté osoby zasiahol na železničnej stanici v Malackách elektrický prúd. Stalo sa tak po tom, čo vyliezli na odstavený vlak.

škola, školák, žiak, hodina, vyučovanie, trieda

KVÍZ: Predveďte sa, akí ste slovenčinári. Nie je to tak zlé alebo také zlé?

27.04.2024 10:22

Kvíz rýchle preverí vaše znalosti slovenčiny. Ktorá z dvoch možností je správna?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9008037x
Priemerná čítanosť článkov: 3156x

Kategórie