Založ si blog

Takže tak 8. – Spoločná zodpovednosť – spoločná basa. . .

Opakované testovanie národa sa označovalo ako Spoločná zodpovednosť. Veru, to vydarené podujatie Matoviča a jeho inšpirátora Pavelku, ktorý sa vydával za epidemiológa – skôr by sme ho mohli označiť ako Zločin storočia, veď šlo o trestný čin, realizovaný vládou na vlastnom národe s verejne prezentovaným hrubým nátlakom, ktorému boli ľudia vystavení pod existenčnou hrozbou. 

Pripomeňme si tie časy pár slovami v článku

https://sk.wikipedia.org/wiki/Oper%C3%A1cia_Spolo%C4%8Dn%C3%A1_zodpovednos%C5%A5

Popri inom sa tam uvádza, že

prezidentka na výzvy opozičných politikov Roberta Fica a Petra Pellegriniho o zrušení testovania reagovala podporou testovania.

 

Prezidentka podporila zločinné testovanie, načmáchala sa do kampane, že Vakcína je sloboda – ako sa to volá? Trestný čin spolupáchateľstva? 

 

 

Veliteľom spoločného operačného zoskupenia, ktoré operáciu plánovalo,  bol brigádny generál Ivan Pach, ktorý tých ľudí pozval pôvodne v rámci bežnej výcvikovej aktivity Slovenského štítu. A potom – bumbác – a že reálna operácia, testovanie národa.

V časopise MV SR písal o tom potom

Možno raz budeme aj ľudí, ktorí sa podieľajú na boji proti pandémii, oceňovať ako veteránov. Lebo nie je dôležité, kto alebo čo je nepriateľ. Dôležité je odhodlanie postaviť sa na odpor,
aj keď ide o vlastné zdravie či život.

No tak, verejne Vás poučím, pán brigádny generál, že akurát jediného vojaka tak môžete oceniť – vlastne nie – aj toho ste si už z armády vyštvali.

Zatiaľ sa niektorí u nás tvária, akoby bohumilé činy boli robili – a dokonca proces beží s týmto jediným statočným vojakom, ktorý sa do zločinu zapojiť odmietol

https://www.youtube.com/watch?v=gtO2aCvn0-g

Prosím, ľudia, podporte ho zaslaním názoru MV SR, alebo dotyčnému súdu, alebo vláde a budúcemu prezidentovi – terajšej zástupkyni ľudu už radšej neposielajte nič, nech ide a ide a ide…

 

Ale predsa sa len niečo deje, lebo Kotlár už pri MOM-kách

Kotlár požiadal finančnú správu o analýzu niektorých subjektov, ktoré prevádzkovali mobilné odberové miesta počas pandémie. Ak by výsledky ukázali „katastrofálne straty“ zo štátnej pokladnice, dá preveriť všetky subjekty. Po vyhodnotení dát nevylúčil prípadné trestné oznámenie.

Podrobnosti popisuje článok v linku

 

Očakávam, že k 1.1.2025, kedy už sa bude môcť riešiť súdnou cestou každý kovidzločinec u nás, podá táto vláda odborne pripravenú žalobu voči všetkým, ktorí uvedený zločin voči národu spáchali.

Súčasťou prešetrovania musí byť aj skutočnosť

KTO bol pán Pavelka, ktorý tu bol duchovným vodcom testovania národa celoplošne,

AKÝ bol podiel tých amerických expertov na ovplyvňovanie más, ktorí sa na Slovensko privliekli necelý mesiac pred operáciou? (aká náhoda, že?) 

KAM všade šli osobné údaje občanov, ktoré vojaci spisovali odušu. 

VÝŠKA NÁKLADOV, presnejšie ŠKODY, ktorú týmto zločinom páchatelia spôsobili Slovenskej republike.

 

A samozrejme celé to trestné konanie by malo byť prvým krokom, začiatkom čestného a pravdivého riešenia následkov celého kovidového zločinu. Lebo je tu dosť tých, ktorí ľudí zavádzali a vakcinovali  s naivným pocitom beztrestnosti, že ľudia podpisovali papier, ako sa vakcinujú na vlastnú žiadosť.  Sú takisto spolupáchateľmi, nech už sa tvária akokoľvek.

Pýtam sa verejne – je na Slovensku nejaký zdravotník, ktorému nebolo jasné, za akým účelom sa dáva podpisovať pred vakcinovaním ľuďom ten paškvil, že je to „na vlastnú žiadosť“?

 

Je tu dosť i tých, ktorí následky toho zločinného pokusu na ľuďoch nesú na svojom zdraví. Sú obeťami zločinu, bez ohľadu na to, či podpísali  naivne nejaký zdrap, ktorý im zločinci podstričli. Pýtam sa verejne, oboznámil týchto ľudí pred vakcinovaním niekto o možných rizikách na ich zdraví?

 

A je tu aj dosť zločincov, ktorí by zločinných postupoch chceli pokračovať – stále tu nikto nezrušil úplne spoluprácu s firmou Pfizer a nevydal zákaz akýchkoľvek jej výrobkov – hoci ide o podvodnú a zločineckú firmu, ktorá nás núti kupovať pochybné vakcíny za desiatky miliónov, u nás zjavne neuplatniteľné. A ktorá má ročné zisky v stámiliardách, no pritom na daniach neplatí ani cent. Sú to skrátka zločinci ťažkého kalibru, bez akýchkoľvek morálnych zábran – a som za to,, aby sme od nich kupované výrobky nahradili alternatívnymi, od iných výrobcov.

Pýtam sa verejne – vážne chceme spolupracovať s kriminálnikmi, ktorí nás vydierajú aby sme kupovali nepotrebné a škodlivé vakcíny, ktoré ešte ani nevyrobili a škoda by im zrušením kontraktu nevznikla? 

 

Predstavte si, dokonca nášivky si dali vyrobiť na to podujatie „Spoločná zodpovednosť!

v článku v linku je farebná fotografia tej nášivky – takže to boli zjavne pripravované detaily, rozhodne nie nápad realizovaný zvečera do rána v náhlivosti

zdroj článok v linku

https://www.mosr.sk/data/att/149701.pdf

Tak verím, že všetci aktéri tie nášivky majú – nech si ich starostlivo odložia, potom v rámci súdneho procesu  ich doplníme a budú niesť nápis Spoločná zodpovednosť, spoločná basa.

 

Elena

 

K diskusii  luna5  Netuším, kde v mojom blogu ste to čítali. Tých, ktorí sa dali vakcinovať a pokladajú to za svoj krok storočia, nijako neriešim. Píšem jasne o tých, ktorí si uvedomujú u seba zdravotné následky – a štát chce po nich, aby sa domáhali spravodlivosti súdnou cestou.

Samozrejme sa zaujímam aj o páchateľov. Lebo ktosi tu tie darebáčiny robil, samé sa neudiali.

A hlavne, ak ste nepochopili, robím výkop za toho bývalého vojaka, ktorého títo lumpi prenasledujú, lebo sa ako jediný zachoval čestne a zodpovedne. Jeho vyjadrenie je v článku v uvedenom linku https://www.youtube.com/watch?v=gtO2aCvn0-g

Zločinci ho chcú zavrieť na 15 rokov do basy.

 

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9021698x
Priemerná čítanosť článkov: 3159x

Kategórie