Založ si blog

Ako je to naozaj 4. – Olympijská víťaz. . .

Nevyjadrovala som sa ku úvodu olympiády, lebo bol úbohý. Prezradil, aké choré hlavy to tam riadia. Nijaké kutúrne obohatenie, len zhnusenie nad tými indivíduami, ktoré sa tam predvádzali. Čudujem sa len jednému – že sa tam šli prezentovať s nimi niektoré kvalitné osobnosti z umeleckého sveta.

Nepotrebujem obsiahlo študovať kecy organizátorov – je isté, že skúšajú hranice tolerancie ľudí, čo si môžu ešte dovoliť. Nepokladám za podstatné, či stiahnu alebo nestiahnu ten úvod, a čo k tomu budú kecať – chcem, aby nám v závere olympiády predviedli niečo podobné vo vzťahu ku islamu. 

Som si istá, že potom ich už nikdy nebudeme musieť riešiť s ich trápnymi nápadmi – nebude koho.

 

Úvod ako poučenie organizátorom nestačil, a tak začali posúvať hranicu v rámci súťaží. Chlapov, ktorí sa vyhlasujú za ženy, pustili do ženských súťaží. Ako sa ukázalo v rámci zápasu boxeriek, čo popisuje článok v linku

https://www.topky.sk/cl/100314/2820739/NEFER-zapas-boxeriek-na-Olympiade–Talianka-bojovala-s-MUZOM–Poburene-su-aj-svetove-hviezdy-

chlap, ktorý sa vydáva za ženu, sa bez hanby pustil do súboja so ženou.

Osobne si myslím, že na tej olympiáde by všetky boxerky mali odmietnuť súťažiť s tento ženou.

Ako píše ten článok – Chalíf pritom nie je trangender, narodila sa so ženskými pohlavnými orgánmi, no má mužský chromozóm, čo sa mimo iného prejavuje aj zvýšenou produkciou testosterónu. Alžírka bola preto minulý rok dokonca Medzinárodnou boxerskou federáciou vylúčená zo ženskej kategórie a na svetovom šampionáte sa nemohla zúčastniť finále.

Zjavne sa nedokáže vyrovnať so svojou situáciou, a tak sa  tvári ako žena  evidentne je však viac chlapom, ako vidíme aj z obrázku.

 

Imane Chelifová

Zdroj: https://www.hlavnydennik.sk/2024/08/02/zena-muz-alebo-nadclovek#google_vignette

 

Článok v linku

https://www.hlavnydennik.sk/2024/08/02/zena-muz-alebo-nadclovek#google_vignette

uvádza, že sama sa ohrádza

Chelifová sa bráni: „Hovoria, že nesmiem zápasiť so ženami. Ale ja som samu seba nestvorila, takú ma stvoril Boh.“ 

To iste, taká sa narodila, to nikto nepopiera – ale Boh jej predsa nekázal ísť boxovať so ženami. Jednoducho by mala akceptovať svoju životnú realitu.

 

Je to trápny nápad, pobúrene pokrikujú mnohí, aby chlap zápasil so ženami.

Ja si ale myslím, že nám urobil obrovskú službu ten žena. Ukázal nám, že podaktorí z tých ľudí nemajú žiadne morálne hranice – a presadzujú svoje egoistické predstavy na úkor ostatných bez hanby a zábran. Ukázal, že čím viac by sme ustupovali a boli ústretoví, tým by to bolo horšie. Predstavte si, že tento žena by sa hrnul na ženskú izbu v nemocnici – bez ohľadu na to, ako nepríjemne by sa cítili všetky ženy tam. Tento žena zjavne nemá ohľad na nikoho, okrem seba teda.

Kde sú teraz všetky tie vyplakávačky, podľa ktorých bolo katastrofou, ak žena znásilnenie nebude môcť nahlásiť po 20 rokoch.

Plne akceptujem, že príroda občas urobí zmätok, ako sa stalo aj v tomto prípade. Ten pani má poruchu, môžeme súcitiť a liečiť, ak sa dá, ak nie, tak akceptovať, že má poruchu a musí s ňou žiť . Ale nie tak, že to budeme vydávať za novú normu, a všetci dookola sa prispôsobovať a trpieť kvôli tomu. 

 

Sú podľa mňa v živote situácie, kedy sa nedá robiť kompromisy. Treba sa rázne prikloniť k jednej strane – A alebo B. Tak je to v partnerstve s neverou – sotva tam možno dohodnúť kompromis – aký by bol ? Budeš mi neverný len každý druhý deň?

Rovnako ani v práci – je jasne stanovená pracovná doba aj povinnosti v pracovnej zmluve. Kompromis v štýle „tak viete, niekedy prídem a niekedy nie“ asi nie je to pravé pracovné nasadenie, s ktorým by ste miesto získali.

A rovnako sa zjavne nedajú kompromisy robiť v tom, že majú mať uprednostnené práva ľudia typu ten žena nad ostatnými a  na úkor ich práv. Ak ich nenecháme boxovať so ženami, nepokladám to za nijaké porušenie ich práv, lebo nie sú ženy.

Porušenie ich práv by podľa mňa bolo, ak by im spoločnosť nepodala pomocnú ruku a nepodporila ich v liečení ich poruchy.

 

Tento žena nám otvoril mnohým oči. Ukázal, že falošná humanita nie je humanita.  Ak chcete byť prezidentom, a jednoducho sa ním nestanete, tak nie ste diskriminovanými,  Rovnako ako nie je diskriminovaný človek, ktorý nemá vodičák a chcel by riadiť autobus, no nedovolia mu to. Tento žena by rozhodne nemal svoje práva porušené, ak by na olympiádu bol zaradený do skupiny boxerov – mužov, keď už tak veľmi chcel boxovať. Ale to mu nevoňalo, lebo to by nevyhral. Teda, ja by som sa na jeho mieste hanbila preberať cenu za také „víťazstvo“.

Musí byť naozaj hodne zakomplexovaný, tento žena, ak takéto veci stvára.

Vinníkom sú popri ňom v celej tejto nechutnej záležitosti tí, ktorí jemu a takým podobným ľuďom nakukávajú, že je to normálne, a že ostatní ich majú akceptovať.

Nuž, niekto sa narodí bez rúk alebo bez nôh – je to skrátka porucha, nie nová norma. Niekto sa narodí s telesným nesúladom ako tento žena –   je to porucha, a nie nová norma.

 

Hovorí sa, že sprostý spojenec je horší ako múdry nepriateľ, v tomto prípade to platí zjavne – lebo nikto by nenabudil ľudí tak proti presadzovaniu práv ľudí s podobnými poruchami na úkor iných ako samotný tento ich predstaviteľ svojim konaním.

 

 

Elena

 

K diskusii   palenque  Pokojne môžete kritizovať aj Kratochvílovú, ja som to v tej dobe nesledovala, vzhľadom na môj vek – a ani neviem, či Kratochvílová ešte žije, rozhodne už nepreteká. Zameriavam sa na prítomnosť, lebo tú vieme meniť  – a tento žena je aktuálnym problémom, ku ktorému by sme mali zaujať jasné stanovisko, aby sa niečo podobné neopakovalo.

Pri bagatelizovaní tohto prípadu pokojne môžeme domáce násilie vyhlásiť za prípravu na olympiádu.

 

Blýskanie na časy 6. – Ako anketa ktorý sviatok u nás chceme zrušiť dopadla. . .

18.09.2024

Ficova vláda chce zrušiť nejaký sviatok, aby Slováci vyrobili nejaké tie v štátnej kase chýbajúce peniažky. Ideálne by bolo, keby v ten deň Slováci namiesto práce prelustrovali majetky lumpov u nás aj v zahraničí, boli by sme iste prekvapení, čo všetko by sa ponachádzalo ako „výsledky dlho ročnej poctivej práce“, ku ktorým oficiálne [...]

Blýskanie na časy 5. – Ako som nápad ministra Kamenického k dokonalosti dotiahla. . .

18.09.2024

Knihy zdražíme, sú pre boháčov, len tí ich kupujú – povedal včera minister Kamenický. Akíže pobúrení Slováci zostali – ako keby ste čítali tie knihy, že? A pravdu mal, čo vám poviem, pravdu mal – do istej miery teda – lebo veď v tejto krajine je pomaly boháčom ten, kto poctivo pracuje a má výplatu. A za chudobných sú označovaní hlavne [...]

Blýskanie na časy 4. – Klub samovrahov. . .

17.09.2024

Že kde? No tu. Že prečo? No to si povieme práve teraz. Vláda ruší rodičovský príspevok – malo to byť ocenenie spoločnosti rodičom, ktorí zodpovedne vychovávali deti. No mne sa ho nepodarilo dostať ani raz – a už ho lumpi rušia. Ale veď ako sa do hory volá, tak sa z hory bude ozývať. Vláda pripravila opatrenia – na vylepšenie rozpočtu. Akoby [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Streľba v centre Moskvy: Hlásia mŕtvych. Krvavú prestrelku rozpútal mocenský boj miliardárov

18.09.2024 22:28

Podnikatelia v boji o majetok rozpútali prestrelku blízko Kremľa.

covid

Šíri sa nový subvariant koronavírusu, dominantný môže byť o niekoľko týždňov

18.09.2024 22:10

Dostal označenie XEC a sa môže stať dominantným v priebehu niekoľkých týždňov.

Hacker

FBI rozložila ďalšiu veľkú čínsku hackerskú skupinu. Zameriavala sa na západné krajiny

18.09.2024 21:05

Rovnako ako iná rozložená čínska hackerská skupina Volt Typhoon sa aj Flax Typhoon zameriavala na kritickú infraštruktúru v západných krajinách.

Valerie Hayerová, europarlament, europoslankyňa, Obnovme Európu

Tvrdé slová v europarlamente: Odvolanie Šimečku rozprúdilo debaty, Metsolová chce reagovať

18.09.2024 20:45

Režim Roberta Fica opäť raz podkopal demokratické piliere Slovenskej republiky, vyhlásila francúzska europoslankyňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,959
Celková čítanosť: 9449235x
Priemerná čítanosť článkov: 3193x

Kategórie

Archív