Založ si blog

Fúha 6. – Pandemickú komisiu je nutné bezodkladne odvolať. . .

Najnovšie hlása článok v linku od „odborníka – výskumníka Národnej banky“ – (už pre istotu nedávajú ani označenia, v čom že je daný odborník odborníkom? Čo pán vyštudoval?)

https://slovensko.hnonline.sk/6224273-tretia-vlna-bude-trvat-kratsie-ale-denne-budu-zomierat-stovky-ludi-varuje-odbornik

takže tento odborník tvrdí, že neočkovaní by mali podľa neho niesť časť nákladov.

Takže, drahý pán odborník, na ktorejže vysokej škole vám to liali do hláv také múdrosti, že nezaočkovanosť na akúkoľvek  chorobu zvyšuje jej výskyt?

Ten zvyšuje iba nakazenosť.

 

Preto mne zasa príde spravodlivé, aby niesli úplne všetky náklady tí, ktorí situáciu zavinili – t. j. tí, ktorí nákazu navláčajú cez hranice a s nimi tí, ktorí nesprávnymi opatreniami umožnili jej šírenie. Je samozrejme potrebné vymáhať od nich škody, spôsobené ich nekvalifikovanými rozhodnutiami.

Lebo umožniť očkovaným sa vláčiť cez hranice bez kontroly bol a je hlúpy nápad – aj oficiálne sa už potvrdili informácie, že majú rovnakú nálož nákazy, ako to potvrdzuje i článok v linku

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/596258-online-deltu-siria-aj-ockovani/

Takže mali pri prechode hranicami mať rovnako test a ísť rovnako do karantény ako ľudia neočkovaní. 

 

Ak majú vraj zomierať stovky ľudí na Slovensku – ako tvrdí Martin Šuster, nevieme aký odborník – akú potom dôveru môžeme ku rozhodnutiam takých „odborníkov“ v pandemickej komisii, ktorí nechali ľahkovážne sa prevláčať očkovaných bez testov a karantény na Slovensko? Tá komisia by mala konať zodpovedne a predvídavo – prognosticky. Namiesto toho ich zavinením sa nákaza šíri prostredníctvom očkovancov, ktorí prichádzajú spoza hraníc.

Jednoznačne je nutné za nezodpovednosť celú tú pandemickú komisiu bezodkladne odvolať a na jej miesto postaviť skutočných odborníkov.

 

 

Elena

 

K diskusii  HejBabaRyba ten, komu nechýba logické myslenie, vidí jasne z blogu, že tu nedávam svoje odbornosti – sú to pospájané fakty v logickej súvislosti.

Keďže Ty máš zrejme deficit, tak ešte raz Ti vysvetlím, že podľa medializovaného vyjadrenia v článku spomenutého odborníka stovky mŕtvych u nás majú byť na covid teraz. Faucci potvrdil virálnu nálož rovnakú u očkovancov. Preto púšťať ich cez hranice bez kontroly znamenalo šíriť tu nákazu, t. j. postup pandemickej komisie je jednoznačne neodborný. Namieste je preto tých, ktorí tieto opatrenia zavádzajú, odvolať a namiesto nich tam dať priestor niekomu, kto bude skutočne efektívne konať.

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9019595x
Priemerná čítanosť článkov: 3158x

Kategórie