Založ si blog

Slovááá 6. – Ochranku platíme pre Dědečka z našich daní?

Nie, nemám rada klamstvá, ani klamárov. A vrahov nevinných ľudí, tak tých už vonkoncom nie.

No a tak teraz vytiahnime za uši zopár Dědečkových klamstiev.

Za 5 mŕtvych mladých ľudí, ktorí sa už sami brániť nedokážu.

 

Viem, aké dni nastanú teraz pre tých rodičov, ktorých deti pre neho zomreli. Keď vám zomrie dieťa, po čase zistíte, že si ten čas nepamätáte

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2018/11/28/som-11-spomienky-ktorych-niet/

A to pravé peklo prichádza až po čase…

Spomínam si, že i dva roky po synovej smrti mi cestou k busu napadlo „ach, nevybrala som Maroškovi jogurt ohriať z chladničky“…

 

Takže otvorene a verejne podiskutujem o jeho klamstvách.

 

1. Nie, človek ktorý je iba príležitostným konzumentom alkoholu, sa jednorazovo neožerie nad 2 promile a nesadne si za volant – bolo by mu tak zle, že by jazdiť nevládal. 

A aké drogy mu to v krvi našli? Stilnox vzatý pred 5 dňami to určite nebol.

 

2. Nie, človek ktorý chce prevziať zodpovednosť za svoj čin, si nezháňa vychyteného právnika, ale prijíma čestne chod  vecí.

 

3. Nie, človek  ktorý cíti vinu za svoj čin, sa nebude hrabať ostať na slobode – lebo by si uvedomoval, čo cítia rodičia tých mladých ľudí, ak sa bude povaľovať vonku.

 

A keď sme pri dôvodoch, pre ktoré Dědečka ponechal na slobode sudca – mám zrejme viac schopnosti vnímať nelogické detaily u klamárov ako dotyčný sudca, ktorý rozhodoval.

Chce pomáhať vo výbore? Však sa vzdal funkcie – je tam teraz de facto i de jure cudzou osobou – to azda nemyslí vážne ten DF výbor, že svoje prístupové kódy ku účtom ponechá v rukách človeka, ktorý sa vzdal funkcie???!!

Ide robiť ďalej asistenta tej hluchej športovkyni?  Ako to ide dokopy s tým jeho tvrdením, že sa presťahuje ku bratovi a oholí si bradu, aby ho ľudia nespoznali?

Vzdiali sa z miesta bydliska údajne – tak ako bude trénovať tú hluchú športovkyňu a robiť jej asistenta – cez facebook, mailom, telefonicky?

 

Budem tvrdá – vôbec sa nečudujem, že sa ho slečna hluchá športovkyňa zastáva – však ako by poctivou prácou prišla k príjmu vyše 62 000 eur za rok? Predpokladám, že takto žila z našich daní sponzorovane po celé roky. V krajine, kde rodiny postihnutých detí zbierajú na ich liečbu vrchnáčiky. Nuž, zjavne sa svojou morálkou slečna hluchá športovkyňa hodila ku páchateľovi.

Nečudujem sa, že sa o tie peniaze s Dědečkom delila. A zrejme nebola jediná.

Takže z našich daní si v tomto štáte niekto vybudoval pohodlný biznis.

Pozrela som si koľko dostali kadejaké výbory pre postihnutých športovcov za rok 2021. Je to slušná suma, poviem vám.

Kto určil generálnemu sekretárovi Dědečkovi plat 4000 eur mesačne v tom výbore? A z čoho boli tie peniaze platené – z našich daní, ktoré dostal výbor od štátu? A kto zvolil jeho syna za kontrolóra? Akýže mal pán kontrolór plat?

To všetky tie výbory pre postihnutých športovcov fungujú takto? 

 

Takže Dědeček nám nechce prijať zodpovednosť za svoju darebáčinu. Zjavne mu nedošlo, že následky jeho činov za ktoré neprevzal čestne zodpovednosť, ponesú vo svojom osude jeho blízki. Zámer sveta v takých prípadoch koná často veľmi rýchlo – niekedy stačia tri mesiace, aby človek preklínal ten deň, kedy sa rozhodol vyhnúť prevzatiu zodpovednosti.

Nie, oholiť si bradu nepomáha…

 

 

 

Elena

 

 

P. S.:

 

Pozrite si tie manipulácie tlače. Dozvedáme sa vyjadrenie „odborníka na právo“ – bez mena –

https://bratislava.zoznam.sk/sokujuce-dedeckovi-nehrozi-dozivotie-odbornik-v-tom-ma-jasno-vyviazne-so-smiesnym-trestom/

pričom zavádza verejnosť tým, že ako úmyselné konanie prezentuje iba konanie podľa písm. a) § 15 TZ. Ale ten § má aj písm. b).

 

Tiež je v médiách článok, že „hĺbková kontrola bude“ – kedy, keď to všetko upracú? Kontrola tam už mala stáť.

https://www.cas.sk/clanok/2725587/deaflympijsky-vybor-bol-pre-generalneho-sekretara-zlata-bana-u-dedeckovcov-bude-hlbkova-kontrola/

A otvorene hovorím, že ktosi si zorganizoval účelovo legislatívu v tejto oblasti, aby sa dalo takto ryžovať.

 

A vraj má dostať páchateľ a jeho rodina ochranku? Jeho rodina nijakú ochranku nepotrebuje, ak on bude v base. A ak ju potrebuje páchateľ, tak nech mu ju zaplatí zo svojho platu sudca, ktorý ho na slobodu pustil.

https://www.cas.sk/clanok/2725583/strach-o-zivot-bude-mat-dedecek-policajnu-ochranu-pobyt-na-slobode-nebude-az-taka-vyhra/

 

Čím viac detailov z toho prípadu vidím, tým mi je z neho viac nanič. Pohodlné ryžovisko si niekto z našich daní zariadil – a ešte sa tvári ako „pomáhal postihnutým“. No hotová matka Tereza v nohaviciach…

 

Nemáme dosť peňazí na dôstojný život dôchodcov, na liečbu detí s postihnutím, na slušné platy. Ale na to, aby sme platili ochranu jednému lumpovi, ktorý mohol sedieť v base, na to máme?

Sudca, ktorý ho pustil na slobodu, by mal byť stíhaný za nehospodárne narábanie s financiami štátu.

Veru,  tento štát páchateľovi platí z našich daní ochranku

https://hnonline.sk/slovensko/96044742-tragicka-nehoda-na-zochovej-obvineny-cin-olutoval-zabezpecujeme-jeho-ochranu-potvrdil-prokurator-remeta

Zjavne sa spoliehať na slovenskú justíciu nemožno.

 

Dědeček nie je podľa mňa čestný a slušný človek. Bezohľadne ťažil luxusný plat z našich daní po celé roky. A  z našich daní v tejto situácii, kedy mnohí pracujúci nebudú mať na základné životné potreby, bezohľadne ťaží na ochranku.

Bože, prosím, vezmi mu život…

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9009557x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie