Založ si blog

No. 1 2. – Ivermectin treba dať do lekární na prevenciu – ako potvrdil primár z považskobystrickej nemocnice

Médiá sa manipulatívne rozpísali, ako Ivemectin v nemocniciach nepomáha. No ešte dobre že ho nemáme, žiada sa cynicky poznamenať.

Ale nezabúdajme, že i ja čo-to o manipuláciách viem – a tak správu z médií pre vás pretlmočím.

Primár nemocnice v Považskej Bystrici  potvrdil, že Ivermectin je potrebné ľuďom dať na prevenciu do lekární. Lebo je už neskoro ho dávať v ťažkom štádiu choroby v nemocnici

 

Primár Kulkovský: Ivermectin je účinnejší v prednemocničnej fáze, v nemocnici už zväčša nepomôže

No čo, ako sa vám páči moja verzia, vysvetľujúca slová toľko citovaného pána primára tak jednoducho, aby to pochopil každý?

 

Nuž, máme tu verejné vyjadrenie odborníka – Ivermectin by mal ísť do lekární a na zakúpenie  pre prevenciu a pre liečbu v počiatkoch nákazy, tam by bol účinný.

Nepochybne by sa mali vyjadriť ku jeho slovám politici – prečo ešte stále nie je tento liek dostupný? My občania sa snažíme správať zodpovedne mnohí, presne tak ako to od nás požaduje pán premiér Matovič. Tak v rámci tej zodpovednosti chceme i ten liek zdostupniť pre všetkých na voľný predaj v lekárňach.

Lebo verím slovám toho primára, že na ťažké stavy u ľudí, ktorým po dlhý čas nedali potrebnú pomoc, už zabrať nemusí. Tam by už zrejme nezabralo nič. Ale pri prevencii a pre ľahké stavy zaberá spoľahlivo, takže nakoniec pomôže aj minimalizovať tie ťažké stavy. Vymiznú, alebo budú len ojedinelé.

 

Práve tu vidím cestu ako rýchlo postaviť na nohy slovenskú ekonomiku.

Lebo ak bude liek dostupný voľnopredajne v dostatočnom množstve, potom môžeme otvoriť všetky obchody a prevádzky a kaderníctva a plavárne a všetci chodiť bez rúšok, kam sa nám zažiada…

No tak žiadajme všetci hlasno a dôrazne vládu, nech sa začne konečne reálne starať o riešenie pandémie – chceme Ivermectin na voľné zakúpenie, aby ho mohli ľudia preventívne brať.

 

Elena

 

K diskusii  woodoo  – máš úplnú pravdu, keby bol Ivermectin u nás na voľný predaj, Slováci by určite vykapali – aj Egypt skoro vymrel, ako ho má v lekárňach za 80 centov voľne dostupný…

A nepredpokladám, že by ho hltali na kilá ľudia berúci viac liekov, tí sa určite poradia so svojim lekárom. Nebolo by logické, aby sme behali za lekárom pre liek na prevenciu a navyše ich aj tým preťažovali zbytočne hromadne.

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9004651x
Priemerná čítanosť článkov: 3155x

Kategórie