Založ si blog

Keď pravda mlčí 1. – Vakcínu od Astra Zeneca nestačí premenovať. . .

Je zisk farmalobby nado všetko na svete?

Im zjavne, ale aj nám? Hovorme o tom konečne, v časoch, kedy tu niekto realizuje experimentálnu očkovaciu štúdiu, a podaktorí novodobí fašisti by ju chceli vydieraním a nátlakom rozšíriť i na ľudí, ktorí sa očkovať odmietajú, ako to vidíme v Taliansku .

https://www.cas.sk/clanok/1108368/tvrdy-krok-talianskej-vlady-nariadila-povinne-ockovanie-zdravotnikov-ak-odmietnu-tak-no/

a podaktorí „vedci“ to odporúčajú, hoci to ako priznal Flégr v článku v linku  „bude nefér voči neočkovaným“

https://zpravy.magazinplus.cz/domaci/2282-jednoduchy-zpusob-jak-prinutit-lidi-aby-se-nechali-ockovat-staci-malickost-radi-vedec.html

 

A pritom vyšla najavo pravda, že krvné zrazeniny a úmrtia súvisia s tou (ne)vydarenou vakcínou Astry Zenecy, o ktorej sme my niekoľkí hnusní konšpirátori tvrdili hneď po prvých prípadoch, že by ju mali pozastaviť, kým sa ujasnia veci.

Už aj EMA to vraj konečne potvrdila, že krvné zrazeniny s vakcínou súvisia

https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/mimoriadne-liekova-agentura-potvrdila-suvislost-astrazenecy-krvnymi-zrazeninami?itm_site=centrum&itm_template=hp&itm_modul=topbox&itm_area=top_vyber&itm_position=4

Slovensko hrdinsky pozastavilo potichu očkovanie mladších ročníkov pred pár dňami, ale niektoré ročníky sa ňou očkujú hala-bala. Však ktože už dokáže, že človek v 55-ke  by nezomrel i tak?

https://korona.gov.sk/nova-registracia-ockovanie-cakaren/

pre obyvateľov od 50 do 59 rokov je určené očkovanie vakcínou od spoločnosti AstraZeneca.

 

Dokedy im to budeme prehliadať – klamanie a zavádzanie, týkajúce sa účinkov – a kedy zodpovedných poženieme na zodpovednosť?

Kedy budú zločinci postavení pred medzinárodný súd – alebo pred ľudový tribunál? Lebo pravda je taká, že nikto nemá právo nás nútiť sa dať očkovať, ani kvôli tomu strpieť nejaké nevýhody oproti očkovaným.

Štát za celé roky neurobil poriadok s odškodňovaním následkom očkovania – mala by byť celospoločenská diskusia o tom, kto z nás chce a nechce niesť riziká očkovania akéhokoľvek druhu

https://www.facebook.com/cestazazdravim.eu/videos/128743085827066 

O očkovaní sa tu vyjadruje veľmi jasne. Nemožno nútiť tých, ktorí sa očkovať nechcú, pod existenčnou či akoukoľvek inou hrozbou, aby sa očkovali.

 

Koniec – koncov, do tejto situácie sme sa dostali pre nezodpovednosť tých, ktorí tu nákazu navláčali a navláčajú cez hranice.

A pre neschopnosť vlády, ktorá mala urobiť zásadné a účinné kroky na ochranu života a zdravia občanov, aj na predídenie škodám veľkého rozsahu.

Tak nech si zodpovednosť nesú tí, ktorí zavinili túto situáciu a neprenášajú ju ustavične na nás ostatných – aby sme znášali všemožné opatrenia, aby sme nosili respirátory, aby sme sa nebodaj i očkovali alebo znášali kadejaké zákazy.

 

Dojíma ma, ako sa píše v médiách, že klesol počet nakazených cez tieto dni. Však sa ľudia testovať nechodili, ta je pokles logický. A tak vám predpoviem, že už zasa začne stúpať, len čo ľudia na testy nabehnú.

To sú vedci, to sú štatistiky – to kde vyštudovali títo experti?

 

Elena

Takže tak 6. – Čo máte proti vodke, občania Slovenska?

11.04.2024

Čo máte proti vodke, občania Slovenska? Keby ste ju riadne kupovali, nemusel by ju predajca popíjať v takom množstve sám, napadlo mi cynicky pri čítaní o najnovšom počine strany Demokratov https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/705995-slovensko-zaplavili-proruske-bilbordy-poburili-ludi-vyvesila-ich-strana-demokrati/ Zúfalecké gesto na upútanie pozornosti – alebo stratégia, [...]

Takže tak 5. – Čo by mal pre udržanie svojho úspechu urobiť prezident Pellegrini. . .

07.04.2024

Povedzme si to rovno – tieto prezidentské voľby na Slovensku boli viac proti Korčokovi, ako za Pellegriniho. Znamená to, že pre mnoho ľudí u nás bol Pellegrini prijateľnejším kandidátom. Svoju pozíciu by mal upevniť hneď na začiatku rozvážnymi krokmi. Pobavilo ma, ako Korčok vybehol s obviňovaním, že za jeho neúspech môže Pellegriniho neférová kampaň. [...]

Takže tak 4. – Mali by sme brániť spojencov v NATO?

05.04.2024

Nuž, neviem ktorý hlupák by sa hrnul pomáhať spojencom v NATO, ktorí by sa stali obeťou útoku Ruska iba preto, že vytrepali svojich vojakov na Ukrajinu. Povedzme si rovno – zmluva o vzájomnej pomoci v prípade napadnutia platí, ale týka sa nepochybne situácie, že sa členská krajina stala obeťou útoku. A nie že sama svojou hlúposťou ako agresor vyprovokuje odvetný [...]

hexagon, Banská Bystrica

Detské ihrisko, aké nikde inde na Slovensku nenájdete, je v Banskej Bystrici. Desaťročia chátralo, teraz ho zachraňujú

16.04.2024 07:00

Betónové šesťuholníkové tvárnice, z ktorých je komponované detské ihrisko s niekoľkými preliezačkami, osadili do Parku pod Pamätníkom SNP pred viac ako polstoročím. Unikátne dielo aktuálne obnovujú.

UA Vojak / UA Armáda / Bachmut / Doneck /

ONLINE: Hlasovanie o pomoci Ukrajine v USA oddelia od balíka pre Izrael. Bez pomoci budú ruské útoky hrozivejšie

16.04.2024 06:10, aktualizované: 06:39

O vojenskej pomoci pre Ukrajinu a Izrael sa nebude v americkej Snemovni reprezentantov hlasovať spolu.

Irán, Izrael

Izrael verzus Irán: ako môže vyzerať odveta? + graf

16.04.2024 06:00

Irán bol cez víkend na Izrael schopný vypáliť okolo 350 dronov a balistických a riadených striel. Aká by mohla byť odveta židovského štátu?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,848
Celková čítanosť: 8970902x
Priemerná čítanosť článkov: 3150x

Kategórie