Založ si blog

Keď pravda mlčí 2. – No čo tí Rusi urobili. . .

Len sa tak pekne prechádzajú Američania po Ukrajine, úplne náhodou, bez bočných úmyslov – však čerstvý vzduch treba, aj priateľské vzťahy utužiť.

A že prečo s tankami sa tam vybrali?

Ale choďte, vy konšpirátori,  však tie ukrajinské cesty nie sú bohviečo, čo mali ísť na limuzínach?

 

No, možno i priateľov na Ukrajine chrániť chceli, tušili, že Rusi niečo kujú – predstavte si, čo vymysleli tí lotri – na svojom území sa prechádzajú. No kto to kedy videl, takú zlovôľu? Mám plné porozumenie pre to znepokojnenie Európskej únie – veď prečo by sa mali Rusi prechádzať po svojom vlastnom území? Je to skrátka veľká hrozba pre mier.

Skutočne neviem, čo Rusi chcú na tých hraniciach svojich vidieť. Žeby tých našich vojakov, ktorí sa tam pred časom vybrali  – no netuším prečo – tuším brániť mier, len sa im to akosi v hlavách poplietlo, lebo ak sa pozrieme realisticky kto je najväčším agresorom všetkých čias na svete a hrozbou mieru, určite by mali bežať na úplné iné hranice. A i časť vojenskej techniky, čo sa na tú obranu mieru u nás vo veľkom kupuje, tam tiež údajne odlifrovali.

 

No veď vravím, Američania sa pekne prechádzajú pokojne po Ukrajine – a bác, Rusi.

Na svojom území špacírujú. Tak by im už len veril? Vždy dačo vypečú, veď vidíte…

 

 

Elena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Takže tak 10. – Amazónsky prales sa prudko rozrastie. . .

22.04.2024

Poviem vám, chytila ma za srdce správa o tom, že našej prezidentke vôbec nie je ľahostajné, ako zamoruje ovzdušie zemegule pre nás všetkých tými jej letmi lietadlom. Hovorí o tom správa v linku https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-vysadila-so-svojim-timom-stromceky-na-zahori/3470150 Od roku 2021 vraj vyše 12 000 stromov vysadila. No to je dobre, bude mať prax, keď [...]

Takže tak 9. – Kupujte im lopatky. . .

21.04.2024

Bolo to v marci pred rokom, keď sa v slovenských médiách objavila správa, že – ako potvrdzuje článok v linku https://dennikn.sk/minuta/3268597/ Rusi lopatkami bojujú, lebo nemajú dostatok munície. Tie lopatky majú od roku 1869 vraj skoro bezo zmeny. Priznávam, že som nikdy nebola vojak, možno preto som nepochopila, prečo Ukrajinci s modernou západnou výzbrojou posielanou [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,854
Celková čítanosť: 9004259x
Priemerná čítanosť článkov: 3155x

Kategórie