Založ si blog

Fúúúha 4. – Je suis „dezolat“. . .

Diskriminovanie neočkovaných nebol rozhodne dobrý nápad. Nielen preto, že ich je stále väčšina – a že nahnevaní voliči nezabúdajú.

Ale i preto, že raz bude potrebné niesť následky. Nepomôžu vykrúcačky, že aj inde to tak robili, ani argument, že aj iní u nás tak konali – trestnosť zakladá konanie konkrétnych jednotlivcov každému z nich za seba. A dokonca ani to nebude ochranou, že v čase takéhoto konania, nejakú verejnú funkciu zastávali, dokonca priťažujúcou okolnosťou by to byť mohlo.

 

Napriek všetkému snaha označovať neočkovaných a očkovaných digipasom je prospešná vec. Lebo – ako hovorí v článku v linku právnik Weis – očkovaní ľudia sú superprenášačmi a i Fauci sa už vyjadril, že

virálna nálož v nasofarynxe u vakcinovaných pri tzv. „breakthrough“ infekcii (t. j. prepuknutiu ochorenia napriek dvom dávkam vakcíny) je úplne rovnaká ako u nevakcinovaných.

https://akw.sk/covid-19/delta-variant-a-vakcinovani-superprenasaci/?fbclid=IwAR1BKlO4xQKAjYAh99p1H2GOGKwBxKV4mP4Af4ZVTpz5yNNjtP–Wt10utY

takže zrejme vznikne u niektorých očkovaných snaha o falošné „zbavenie sa svojej očkovanosti“. Keďže ide o rozhodnutie nezvratné a nenapraviteľné, nie je možné sa „odočkovať“,  a očkovaní ľudia vraj podľa článku v linku budú musieť nosiť masky, aby ostatných neohrozili. Ale to im určite nebude prekážať, lebo práve oni tak bazírujú na potrebe chrániť ostatných, že je nepochybne dobre, ak tá povinnosť prischne im namiesto nás nezodpovedných dezolátov.

Vakcína Vás mala chrániť do konca života, len nepovedali, že zrejme nehovorili o jeho prirodzenej dĺžke – pripomeňme realitu slovami doktora Weisa v spomenutom článku…

 

Očkovaní sú rizikom –  je preto evidentné, že problém tretej vlny u nás teraz spustila vláda a jej „odborná“ komisia svojimi neodbornými postupmi, v rámci ktorých nechali očkovancov prechádzať cez hranice hala-bala. Ďalšiu škodu veľkého rozsahu tým spôsobujú.

A ja k tomu dodávam, že ľutujem – ale nemôžeme sa tváriť tak, ako si to predstavuje vedec Čekan, ktorý priznáva dramatickú situáciu počas druhej vlny pandémie. Vyjadril ľútosť nad množstvom obetí. Na otázku, kto za to môže sa v článku v linku povedal len: „Urobme hrubú čiaru.“

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/593093-vedec-cekan-v-ide-o-pravdu-o-druhej-vlne-pandemie-je-mi-to-luto-obeti-mohlo-byt-menej/

Ja si dovolím verejne mu oponovať – žiadnu hrubú čiaru rozhodne robiť nemôžeme – kopy mŕtvych ľudí a škoda veľkého rozsahu si zaslúžia mať vinníkov nielen pomenovaných, ale aj potrestaných.

 

Takže úplne zbytočné boli tie podvodnícke štatistiky, drahá vláda,  ktorými ste osprosťovali Slovákov.

Väčšinu nakazených zo zahraničia prichádzajúcich a aj väčšinu zistených pozitívne testovaných tvorili neočkovaní.

Isteže – však očkovanci prichádzali cez hranice bez testov, to len tých z nich ste zachytili do štatistiky, ktorí sa cítili tak zle, že vyhľadali pomoc. Neočkovaných ste testovali všetkých, aj do karantény šli, tak nám verejne vysvetlite, že ako práve oni roznášajú nákazu.

A takisto záchyt pozitivity – neočkovaných nútite sa testovať kvôli kadečomu, očkovaní sa testovať nemusia – tak mi vysvetlite, ako by sa mohli ich počty objektívne objavovať v štatistikách? No nijako.

Takže takúto výpovednú hodnotu majú tie vaše epidemiologické štatistiky.

A potom sa čudujete, že vám národ neverí?

 

Nadávate tu ľuďom konajúcim zodpovedne, keďže sa odmietajú zapojiť do klinickej štúdie, ktorej vedľajšie dopady na zdravie v súčasnosti nikto nevie ani len predvídať. Ten, kto nemá úctu k ľuďom, nie je schopný ich viesť.

Veru, urážate nás, neočkovaných.

Ibaže si uvedomujem, že od niektorých ľudí by zrejme ich pochvala bola urážkou, a ich urážanie a nadávanie je pre nás tým najlepším komplimentom a vizitkou.

A tak s hrdosťou môžem prehlásiť „je suis dezolat“.

 

Elena

 

mirsa nemôžeme to preložiť do francúzštiny, to je rýdzo slovenské, iná vláda tak svojich občanov netituluje,,,

Pravdu na stôl 6. – OEDC je horšie ako medvede. . .

19.03.2024

Medvede tu vybiehajú a pobiehajú vystrašené a vydesené. A my rovnako. Tí, ktorí prežili stretnutie v Liptovskom Mikuláši s medveďom, sú iste riadne vydesení. My ostatní podvedome tiež – uvedomila som si. Vracajú sa mi sny, konečne po rokoch od synovej smrti sa mi občas niečo sníva. Ten z dnešnej noci mi medveďa priplietol. Dvere som držala zvnútra, cez dieru v nich [...]

Pravdu na stôl 5. – Ako môžeme mať novú nemocnicu rýchlo a relatívne lacno. . .

16.03.2024

Netajím v mojom blogu, že som srdcom podtatranka, je to môj rodný kraj. Zakaždým, keď idem smerom na Poprad, prechádzam okolo miesta, pri ktorom mi zovrie smútkom srdce. A tak keď som dnes objavila dokument o Kvetnici, je to príležitosť urobiť malý výkop za to miesto, aj za príležitosť pre nás všetkých. Takže sledujte https://www.youtube.com/watch?v=EN_FRkg9RRM [...]

Pravdu na stôl 4. – V tomto štáte je toľko bordelu, že až. . .

14.03.2024

Prezradím vám teraz ďalšiu darebáčinu tohto štátu. Cesta za spravodlivosťou v tejto spoločnosti vyzerá, akoby ju budovali Pat a Mat. Alebo akoby vznikla omylom, lebo ku spravodlivosti veru nevedie. Veď pozrite. Predstavte si, že niekto vezme život vášmu blízkemu – úmyselne alebo neúmyselne ho usmrtí. Popri bolesti musíte zápasiť aj s praktickými otázkami, ako [...]

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:06

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

anketa, kandidáti na prezidenta 2024

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo 8 z 10 kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,836
Celková čítanosť: 8911941x
Priemerná čítanosť článkov: 3142x

Kategórie