Založ si blog

Za 3. – Televízna relácia, ktorú si pozrie celý národ. . .

Sú veci, o ktorých je potrebné hovoriť otvorene a nahlas.

A veľmi rýchlo to treba spraviť – dôvody vysvetlím v dnešnom blogu.

 

Teraz je na ťahu verejnoprávna televízia.

Prvý dôvod je ich – lebo reláciu, ktorú by sledoval celý národ, takú ešte nemali. Nie, nebude to tá trápna očkovacia lotéria, čo ste?

Hovorím o výzve odborníkov, ktorí prezentujú iný názor na „očkovanie“, ako uvádza článok v linku

https://www.hlavnydennik.sk/2021/08/05/lekari-na-cele-s-mesikom-a-janekovou-ziadaju-riaditela-rtvs-o-priestor-na-dialog-odbornikov/?fbclid=IwAR1iaWtGYSgPtD0LJ6bQeRzpJ85Jcy-8y4iwU_i6bhp5PPCfYUXPt1YzY_8

Lebo je najvyšší čas hovoriť otvorene a pravdivo o tom, čo všetko s tým experimentálnym očkovaním súvisí.

Skôr než sa tu navzájom pozabíjame…

 

Druhý z dôvodov je vystupovanie očkovaných. Veď podaktorí ťažko agresívne útočia proti neočkovaným – až ich dehumanizujú na „dezolátov“.

Konajú úplne nelogicky, oni sú predsa chránení očkovaním, ako tvrdia, načo by sa inak očkovali?

A v tejto súvislosti vyzývam verejne Progresívne Slovensko, aby sa vyjadrili k tomu, čo som na základe facebookového príspevku uviedla v blogu

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2021/07/31/fuuuha-3/

že údajne sľubovali adopcie detí „dezolátov“. Zakladá sa vyjadrenie toho pána z príspevku na pravde? Lebo tu v takom prípade ktosi cielene vyrába napätie medzi LGBT a zvyškom národa. Kto to asi je, Progresívne Slovensko?

Poďme s pravdou von… 

 

Je potrebné otvorene a verejne hovoriť o všetkých súvislostiach problematiky „očkovania“…

Tretí z dôvodov je, že je potrebné pomenovať zámernosť a vedomosť konania tých, ktorí tu ľudí nútia do očkovania. Ktorí nám bránia v prístupe ku ivermectinu a groprinosinu, lebo práve oni majú na svedomí smrť bezmála 13 000 ľudí u nás. Vážne si niekto z vás myslí, že Čekan vyhlási „urobme hrubú čiaru a nebudeme menovať vinníkov“ a my ich nebudeme menovať ani trestať? No budeme, skôr či neskôr to urobíme. Takže ak tí, ktorí sú v komisii, budú verejne počuť a komunikovať fakty o účinkoch groprinosinu a ivermectinu aj o očkovaní a jeho dopadoch, nebude súdu na svete, ktorý by mohol rozsudok zametať v štýle, že sa nedá preukázať vedomosť a zámernosť ich konania, jeho ÚMYSELNOSŤ.

 

Štvrtý z dôvodov podľa mňa je riziko vzatia spravodlivosti do vlastných rúk…

Podľa mňa je to tanec na hrane, lebo je otázkou času, kedy niekto potrestá niektorého očkovateľa, ak jeho dieťa, jeho partner, rodič či on sám bude mať nejaký závažný vedľajší účinok tej experimentálnej vakcíny, či nebodaj blízky zomrie.

Ja osobne verím, že raz skončíte pred súdom tí, ktorí očkujete, lebo ste síce „vykonávateľmi príkazov“- ale i tých súdili ako vojnových zločincov a posudzovali mieru ich osobnej angažovanosti. Nijako vás nevyviňuje to, že toho človeka donútite podpísať, že vraj to je na jeho žiadosť. Už teraz sa vyjadrujú očkovatelia, že niektorí očkovaní sú „jedovatí“.

Chápete vôbec, že tu budete musieť žiť s nimi – ako tu spolu budete žiť, keď sa raz prevalí tá špinavosť do koreňov? Ako sa budete dívať do očí ľuďom, ktorým tento experiment môže zanechať závažné trvalé následky na zdraví? Naozaj si myslíte, že tu vy a vaše deti budete v tej vlne nenávisti žiť pokojne?

Lebo podľa mňa je celá pandémia postavená na umelých vírusoch vypúšťaných opakovane. Na niečom nečestnom zámere. Je to o špinavom zisku farmafiriem, o špinavej hre politikov s nimi proti nám. Keď sa preukáže podstata koronapandémie, praví vinníci budú musieť byť potrestaní ako vojnoví zločinci – a nie  „humánne, ale skutočne trestom vojnových zločincov, trestom smrti.

 

Piatym dôvodom je hnev neočkovaných, lebo odmietajú nátlak a účasť v pochybnom experimente.

Ja osobne sa nedám dobrovoľne zaočkovať – a už teraz si uvedomujem hnev, ktorý vo mne je voči tým, ktorí prichádzajú spoza hraníc nakazení. Lebo doplácame na ich konanie. Robia to znovu a znovu, že sa vyvlečú za hranice a potom prichádzajú nakazení späť. Prvá, druhá, tretia vlna – nepoučili sa a zakaždým nás ostatných dostávajú do problémov. Každý prichádzajúci by mal byť v štátnej karanténe povinne 14 dní. Aj keď je problém, že niektorí nakazení sú infekční podstatne dlhšie, niektoré výnimky i celé mesiace.

 

Šiestym dôvodom je silnejúca sociálna anómia…

Hlúpe nápady a reči podaktorých – i poslancov – ako si majú platiť neočkovaní časť nákladov – povedie k jedinému, k úplnému rozbitiu solidarity v spoločnosti. Prečo by si potom nemali platiť všetci za všetko?!

Prečo sa napríklad skladáme na liečbu covidu ľuďom, ktorí nákazu privláčajú zo zahraničia? Veď my všetci tu sme len ich obete a oni sú šíriteľmi nákazlivej choroby. Ja čakám na odpoveď štátnych inštitúcií, koľkých z tých ľudí štát stíhal za privlečenie a šírenie nákazlivej choroby – keď jeho zástupcovia, poslanci podaktorí, toľko tárajú o  spravodlivom zosobnení nákladov. Vlastne by mali hradiť všetky škody, a to spolu s členmi pandemickej komiie a vlády  a Mikasom – a to i tie, ktoré by nám neočkovaným vznikli šikanovaním na odmietnutie zúčastniť sa toho pokusu s vakcínou. Je experimentálna, iba podmienečne schválená – a ktokoľvek tvrdí niečo iné, tak klame.

A ak by si mali neočkovaní ľudia platiť na liečbu covidu, ak ich niekto nakazí (logicky by mal hradiť škody roznášač nákazy), potom je namieste otázka, prečo by oni by mali byť solidárni s kýmkoľvek? Veď solidarity nemôže byť jednostranná – taký jav sa volá parazitovanie – solidarita je vec vzájomnosti.

 

Siedmy z dôvodov, že je táto debata verejne a naživo organizovaná potrebná ako soľ, je skutočnosť, že farmafirmy nám prerástli cez hlavu. Aj štátom. Niekoho si zrejme kúpili, iného zastrašili – inak si vysvetliť neviem ten podivný scenár, čo tu rozohrávajú v toľkých krajinách.  A hej, myslím že v roku 2010 už odskúšavali postup tohto súčasného cirkusu – a vlády podpísali už vtedy, že za vedľajšie účinky farmafirmy neručia

https://euractiv.sk/section/vzdelanie/news/vakcina-proti-chripke-ma-mozno-vedlajsie-ucinky-015781/

Spoločnosti vyrábajúce vakcíny H1N1 ale nezodpovedajú za nečakané vedľajšie efekty svojich liekov, a to vďaka klauzulám, ktoré sú zahrnuté do kontraktov s vládami.

A už v roku 2009 Komisia pomáhala vypracovávať vnútroštátne smernice očkovania proti prasacej chrípke

https://ec.europa.eu/health/archive/ph_threats/com/influenza/docs/flu_staff5_en.pdf

V roku 2019 bolo pokračovanie…

Dňa 29. marca 2019 podpísalo 15 členských štátov a Komisia rámcové zmluvy so spoločnosťou Seqirus na výrobu a dodávku vakcín proti pandemickej chrípke na základe dohody EÚ o spoločnom obstarávaní zdravotníckych protiopatrení. Tieto zmluvy v prvom rade zabezpečujú prístup občanov uvedených štátov EÚ (predstavujúcich približne polovicu obyvateľstva EÚ) k vakcínam proti pandemickej chrípke v prípade vypuknutia pandémie tejto choroby.

Toľká predvídavosť, však?

Namiesto toho, aby sa štáty poučili, podpísali teraz tie nehorázne zmluvy, ktorých albánska verzia unikla na verejnosť.

Nie každý vie, že EÚ si zaisťuje vakcíny cez spoločnosť Seqirus – a je si tam čo popozerať

https://www.seqirus.com/our-company

 

Určite by sa našlo ešte viac dôvodov, niektorí vidíte nepochybne už v tejto chvíli i ďalšie, ktoré mne unikli.

Jedno je isté – je nutné, aby sme všetci žiadali bezodkladne zorganizovať takúto verejnú debatu odborníkov dvoch strán naživo vo verejnoprávnej televízii.

Poviem vám, to bude pre RTVS sledovanosť tisícročia…

 

 

Elena

Pravdu na stôl 11. – Nedos. . . e náš život znovu. . .

27.03.2024

Na rovinu – niektorí ste svojim sprostým a nepremysleným hlasovaním ovesili na náš krk bývalú vládu. Obrala nás o čo mohla, zadlžila aj budúce generácie, naše deti a vnukov. Narobila tu kopec špinavostí – počnúc opakovaným núteným testovaním národa pod existenčným nátlakom, cez nútené vakcinovanie sa mnohých podmienené finančným vydieraním, až po [...]

Pravdu na stôl 10. – Urobme si s voľbami poriadok. . .

26.03.2024

Voliť má každý volič raz – ak niekto volí opakovane, ide podľa mňa o zámerne podvodné konanie. Nie, nie je to sci-fi – zjavne takto niektorí občania u nás volebne konajú, potvrdzuje to aj článok v linku [...]

Pravdu na stôl 9. – No konečne niekto pravdu povedal. . .

26.03.2024

Tie davy ľudí, ktorí sa cítia ako nebinárni, lustre, psíky, oni a ono a ktovieako ešte – odkiaľ sa tu len nabrali? Túto otázku som si kládla opakovane, lebo veď homosexuálne orientovaní ľudia žili i v minulosti medzi nami, ale ľudia cítiaci sa ako oni, či ono, či ako luster – to mi pripadalo ako nóvum. Vyvíja sa nejako pohlavná identita v čase a mení sa? [...]

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,841
Celková čítanosť: 8936553x
Priemerná čítanosť článkov: 3146x

Kategórie