Založ si blog

IBA 4. – Utekl, utekl z laborky. . .

Ach, tá konšpirátorka doktorka Peková. Dovtedy klamala o tom, ako covidvírusje umelo vyrobený, až i profesor Flégr jeho umelý pôvod potvrdil…

https://www.youtube.com/watch?v=8j8pgnpjIKs

 

No, dôležité je Flégrovo priznanie, že únik z laboratória to bol.

Na to, aby sme veci mohli riešiť, je potrebné potvrdiť oficiálne umelý pôvod vírusu.

A je potrebné označiť pravdivo vinníkov. Lebo ako samotný profesor Flégr uvádza, i predtým vírusy unikali údajne z laboratória  – SARS 1 podľa neho vraj až 6x unikol. No veď ale zomierali ľudia – zomreli v dôsledku toho milióny ľudí, vznikala a stále vzniká škoda veľkého rozsahu. Mnoho ľudí má z vakcinovania s tým súvisiaceho poškodené zdravie.

Myslí si niekto z vás, že to všetko môžeme prejsť kecami v štýle „no, nejaký chudák laborant to rozniesol, to sa nám občas stáva“?

 

Je čas potrestať vinníkov tohto marazmu tak, že ktokoľvek by chcel s čímkoľvek experimentovať, dá si sakra pozor, aby mu nič neuniklo. Tvrdo, nekompromisne, s náhradou škôd je potrebné postupovať voči vinníkovi.

A to aj v prípade, že by sa jednalo o náhodný únik, v čo ja osobne neverím.

Som presvedčená, že je potrebné ustanoviť medzinárodný nezávislý tribunál a vinníkov tohto príbehu potrestať trestom smrti ako vojnových zločincov, aj s ich prisluhovačmi.

 

 

Elena

Takže tak 8. – Spoločná zodpovednosť – spoločná basa. . .

19.04.2024

Opakované testovanie národa sa označovalo ako Spoločná zodpovednosť. Veru, to vydarené podujatie Matoviča a jeho inšpirátora Pavelku, ktorý sa vydával za epidemiológa – skôr by sme ho mohli označiť ako Zločin storočia, veď šlo o trestný čin, realizovaný vládou na vlastnom národe s verejne prezentovaným hrubým nátlakom, ktorému boli ľudia vystavení pod [...]

Takže tak 7. – Bude Dolinková klinec do truhly vláde?

19.04.2024

Dolinková zavádza platby u lekára – vraj „len 5 eur“. Ibaže zakaždým, a u každého lekára – takže ak potrebujete u špecialistu predpísanie liekov či pravidelnú kontrolu, a máte takých špecialistov troch a raz zájdete k všeobecnému lekárovi, chronicky chorému pacientovi urve tento nápad hneď 20 eur navyše z rozpočtu mesačne. Iste, „iba [...]

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,851
Celková čítanosť: 8986672x
Priemerná čítanosť článkov: 3152x

Kategórie