Založ si blog

Hm 11. – Ako nám český prezident prezradil viac ako chcel. . .

Prezradím vám úprimne, že som dlho uvažovala nad tým psychologickým paradoxom, že sa do vedenia spoločnosti dostávajú nie tí najviac inteligentní, ale často ľudia bez schopnosti anticipácie, rozumu chabého. Došlo mi až nedávno, že nás tým Zámer sveta chráni pred vyhynutím ako druh. Lebo keby robili šarapatu tí superextrabystrí, bolo by zle.

Hlupák vám prezradí aj to, čomu sám nerozumie.

 

Ako uvádza článok v linku

https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-caputova-nenasla-odvahu-odsudit-slova-ceskeho-prezidenta-pavela/3174556

Český prezident Petr Pavel vyhlásil, že ruská komunita, žijúca v Európskej únii, by mala byť sledovaná. Na etnickom princípe. A za inšpiráciu označil to, ako Američania počas druhej svetovej vojny na základe rasových kritérií internovali Japoncov do koncentračných táborov.

Nečudujem sa – na rozdiel od autora toho článku – že prezidentka Čaputová jeho slová neodsúdila. Ani by som to od nej nečakala. V Lešti boli predsa spolu, a celkovo sa tvária ako jednovaječné dvojčatá.

Systém MOVIR, ktorý bol Pavel poobzerať na Slovensku v Lešti s Čaputovou,  ho mohol inšpirovať k podobným nápadom – takže sa zrejme z kukly hoaxu derie ďalšia pravda, že MOVIR by mohol byť v nevhodných rukách aj elektronickým koncentrákom.

 

Elena

 

 

K diskusii

palenque  však dajte Vašu verziu, na čo ten MOVIR bude. Už som v minulom blogu o ňom ukázala linky zmlúv, kde ho kúpili. Takže reálne existuje – bude za tie milióny nevyužitý? Alebo žeby 25. júla, augusta a či septembra niekto nabehol s jeho využitím v praxi, aby nevhodní občania nevolili zle?

Skutočne by som chcela počuť verejné vyjadrenie kompetentných osôb, ako ideme tento prístroj využívať v praxi, keď sme ho tak súrne teraz kupovali a skladali. Pokojne by nám postačil v dnešnej ekonomickej situácii len v rovine vynálezu pre prípadnú potreby pandémie, keby raz náhodou zasa vznikla.

 

 

 

 

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9016229x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie