Založ si blog

Hm 11. – Ako nám český prezident prezradil viac ako chcel. . .

Prezradím vám úprimne, že som dlho uvažovala nad tým psychologickým paradoxom, že sa do vedenia spoločnosti dostávajú nie tí najviac inteligentní, ale často ľudia bez schopnosti anticipácie, rozumu chabého. Došlo mi až nedávno, že nás tým Zámer sveta chráni pred vyhynutím ako druh. Lebo keby robili šarapatu tí superextrabystrí, bolo by zle.

Hlupák vám prezradí aj to, čomu sám nerozumie.

 

Ako uvádza článok v linku

https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-caputova-nenasla-odvahu-odsudit-slova-ceskeho-prezidenta-pavela/3174556

Český prezident Petr Pavel vyhlásil, že ruská komunita, žijúca v Európskej únii, by mala byť sledovaná. Na etnickom princípe. A za inšpiráciu označil to, ako Američania počas druhej svetovej vojny na základe rasových kritérií internovali Japoncov do koncentračných táborov.

Nečudujem sa – na rozdiel od autora toho článku – že prezidentka Čaputová jeho slová neodsúdila. Ani by som to od nej nečakala. V Lešti boli predsa spolu, a celkovo sa tvária ako jednovaječné dvojčatá.

Systém MOVIR, ktorý bol Pavel poobzerať na Slovensku v Lešti s Čaputovou,  ho mohol inšpirovať k podobným nápadom – takže sa zrejme z kukly hoaxu derie ďalšia pravda, že MOVIR by mohol byť v nevhodných rukách aj elektronickým koncentrákom.

 

Elena

 

 

K diskusii

palenque  však dajte Vašu verziu, na čo ten MOVIR bude. Už som v minulom blogu o ňom ukázala linky zmlúv, kde ho kúpili. Takže reálne existuje – bude za tie milióny nevyužitý? Alebo žeby 25. júla, augusta a či septembra niekto nabehol s jeho využitím v praxi, aby nevhodní občania nevolili zle?

Skutočne by som chcela počuť verejné vyjadrenie kompetentných osôb, ako ideme tento prístroj využívať v praxi, keď sme ho tak súrne teraz kupovali a skladali. Pokojne by nám postačil v dnešnej ekonomickej situácii len v rovine vynálezu pre prípadnú potreby pandémie, keby raz náhodou zasa vznikla.

 

 

 

 

Akotak 10. – S vydieračom urobme krátky proces. . .

25.07.2024

Akosi nedokážu správne rozlíšiť a pomenovať realitu podaktorí, povedala som si. Lebo médiá, ako dokladuje článok v linku, označujú Maďarov za vydieračov voči Ukrajine https://www.a3sport.sk/batoh/87851-hot-shot-se-amethyst-purpleviolet?_gl=1*1wro0sg*_up*MQ..*_ga*MTk4NzYyODY2Ny4xNzIxODQzNTk4*_ga_771GRED39S*MTcyMTg0MzU5Ny4xLjEuMTcyMTg0MzY1My4wLjAuMA.. To vážne? Novinári naši, [...]

Akotak 9. – Pán Kaliňák, tešíme sa s Vami. . .

24.07.2024

Ach, americké krápy dorazili – ako píše článok v linku No, radosti máme ako keby sa Ježiško znovu narodil, poviem vám. Článok v linku popisoval ich príchod [...]

Akotak 8. – Viete kde je zlatá baňa na Slovensku?

22.07.2024

Nie, neposielam vás zlatú žilu hľadať kamsi do hôr. Ani ryžovať zlatý piesok na brehy slovenských riek. Oveľa lepšie sa ryžuje na úplne iných miestach. Konkrétne v štátnej akciovke Slovensko IT. Remišová chcela týmto počinom usporiť tretinu vynakladaných finančných prostriedkov v rámci štátneho IT. Nuž, cieľa sa zjavne minula – lebo namiesto úspor sa [...]

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,927
Celková čítanosť: 9302302x
Priemerná čítanosť článkov: 3178x

Kategórie

Archív