Založ si blog

Hlasno 7. – Hľadám počítačového machra alias Raz je dnes. . .

V pondelok som vám v blogu prezradila, že dýcham dračie plamene

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2023/08/15/zazracnenie-7-rozpravkovo/

a že vám aj dôvod prezradím raz.

Raz je dnes.

V tichu nedeľného večera sedím a pijem ľadovo-ľadový hruškový džús (lebo mám rada nápoje ľadové alebo horúce). Vedela by som v tejto chvíli písať blog o tooooľkých inšpiratívnych veciach, lebo pri vypratávaní poličky som našla veci, ktoré som si do nej pred pár rokmi skladala. O dvojplameňoch i horoskopoch, kairomanceroch a kadejakých iných zaujímavostiach..  Ale  živote som uprednostňovala povinnosti – a tak i teraz. Pokladám za moju povinnosť nájsť Elis Ku, lebo nedovolím nikomu beztrestne dávať ha-ha pod obrázky spojené s mojim synom..

Preto vám teraz celý ten príbeh poviem, lebo hľadám počítačového machra, ktorý mi dá informáciu, ktorú potrebujem.

 

Príbeh je to škaredý, lebo začína nedávnym článkom z Plusky. Vlastne nie, začal pred rokom príbehom vraždy v Revúcej – aj médiá o tom písali

https://regiony.zoznam.sk/zabijala-pomsta-muz-vrazil-do-auta-exprartnerky-a-zabil-ju-sokujuce-zostava-na-slobode/

Názor na to, že páchateľa súd ponechal na slobode napriek protestom prokurátora a že sa dokonca vyjadril predseda súdu, že mohlo ísť o skratové konanie u páchateľa (napriek skutočnosti, že obeť páchateľ prenasledoval od rána, dvakrát volala políciu a kamerové záznamy ukazujú, že čin pripravoval). si urobte sami.

No a nedávno priniesla Pluska ďalší článok –

https://www1.pluska.sk/krimi/podnikatel-celne-vrazil-expartnerky-iriny-43-nadalej-soferuje-sokujuce-slova-jej-mamy

Obvinený z úkladnej vraždy je stíhaný na slobode, dokonca šoféruje a chystá sa podnikať. Vyzeralo by to ako fraška – vážne u nás človek obvinený z úkladnej vraždy môže začať podnikať – a to ešte v situácii, kedy neúspešne podnikal opakovane predtým a dlží  podľa vyjadrení ľudí na fb údajne veľké sumy štátu? Tento človek má údajne vážne zdravotné problémy – využíva kúpele, liečia ho, chodí na masáže a rehabilitáciu – píše článok v linku a ja som uvažovala, či to nie je nejaký fiktívny článok Plusky. Lebo toto natočiť, ozývali by sa diváci, že príbeh je neuveriteľný.

Znalec v posudku však vystríha pred možnou recidívou jeho správania a tak sa matka mŕtvej obete prirodzene bojí aj o život svojho vnuka. Je zjavne namieste si položiť otázku, čo za zvláštny prístup to produkuje najvyšší súd.

 

Toľko na objasnenie pozadia.

Pod článkom sa rozbehla búrlivá diskusia, v nej niektorí diskutéri uvádzali nie príliš pekné veci o páchateľovi. Objavila sa tam diskutujúca Elis Ka a vyjadrovala sa o konaní páchateľa podporne, s niektorými z diskutujúcich, ktorých to rozčúlilo, komunikovala. Jednej z diskutujúcich dokonca na fb vypisovala urážala ju. Pridala som koment, že si je iste vedomá, že schvaľovanie trestného činu je tiež trestné. Pustila sa i do mňa, vulgárnu nadávku z fb som síce dala preč a blokla som ju, ale jej polajkované veci som si tam nechala, aby bola dohľadateľná.

Profil bol vytvorený z fb profilu Silvia Lorencová – ako ukazovala informácia o stránke. A aj druhý z profilov, ktorý sa tam objavil s  podobnými identifikačnými znakmi, že vznikol pár hodín pred diskusiou pod menom Eva Vesela niesol rovnaké komunikačné znaky. Ak sa pozriete na môj fb, pod fotkami je polajkované ha-ha dvomi osobami a mne ich neukazuje, hoci blokla som len jednu, takže je to tá istá osoba. Ak ste počítačovo zdatní určite o Elis Ke budete mať viac info ako ja.

Takže hľadám počítačového machra. Ak sa o info o Elis Ke so mnou podelíte – budete mať jeden môj blog na želanie, na vami vybranú tému. Do troch dní od doručenia info.

 

Elena

 

P. S: Z môjho Fb som už dnes (23.8.) vymazala Elis Ku s jej Hahaha. No a tak dvojjedinej osobe spájam jej zlo k nej ako hadovi chvost a zostáva sama s následkami svojich činov – leig leis tachairt agus leig leis fuireach mar sin. 

 

 

Ariadna 5. – Kde je vôľa, tam je cesta. . .

03.05.2024

Pouvažujeme o tom, že nie všetko, čo sa tvári ako podpora, je v skutočnosti podporou. Polepši sa, Elena, dodala som sebakriticky popri všetkých tých článkoch, čo sa tu o Ukrajine valia z médií, vezmi si príklad z tých, ktorí si berú z Ukrajiny príklad. Tak som si dala poctivé predsavzatie, že niečo nasledovaniahodné pohľadám. Predstavte si, že polmaratón [...]

Ariadna 4. – Zabi bobra, zachrániš strom. . .

03.05.2024

Slová profesorky Hogenovej sa mi vynorili v mysli o banalizácii zla, ktorá prebieha v spoločnosti. Kedysi som o nich aj blog písala https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2021/05/17/ejha-3-ked-hodnoty-zomieraju/#google_vignette Nezvažujeme dôsledky svojich činov, priplávalo mi k tomu do mysle dnes. Veľa príkladov mi k tomu napadá. O robotickom psovi som čítala, ktorý má [...]

Ariadna 3. – Česko má nedostatok psychiatrov. . .

02.05.2024

Veru, poviem, vydesilo ma to, čo som videla. Určite majú Česi zúfalý nedostatok psychiatrov, povedala som si. Lebo zjavne ujetí ľudia potom zostávajú bez odbornej pomoci. A kadečo vystrájajú. Ak vás tento môj výrok zarazil, tak pozrite Zdroj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=395464043388992&set=g.674985475874242 Teda, ak ste nepochopili, čo to majú [...]

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

SHMÚ vydal výstrahu pred búrkami s krúpami v troch okresoch

04.05.2024 18:48

Búrky môžu byť spojené s prudkým lejakom s intenzitou 20 až 30 milimetrov zrážok počas 30 minút. Nárazy vetra môžu dosahovať 65 až 85 kilometrov za hodinu.

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

Irán / Vojnová loď /

Iránska vojenská loď Šahíd Mahdaví prekročila prvýkrát rovník

04.05.2024 17:28

Je to údajne prvýkrát, čo Irán vyslal loď svojho námorníctva na takúto diaľkovú misiu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,859
Celková čítanosť: 9029733x
Priemerná čítanosť článkov: 3158x

Kategórie

Archív