Založ si blog

Svetlo v nás 6. – Otázniky a záhadný príbeh. . .

Ak som písala v blogu Svetlo v nás 3. , že sa mi ako intutívcovi páči príbeh strelca čím ďalej tým menej, nuž potvrdilo sa veľmi rýchlo, že som pravdu mala.

Ktosi do domu strelca prenikol, údajne až dva razy – jedno neúspešné a jedno úspešné vlúpanie v rozmedzí 4 dni, o dva dni nato aj iný dom v tej dedine takto ktosi navštívil.

Hodne zvláštny príbeh, poviem vám – ten dom bol nepochybne policajne označený páskou – a opakovane sa tam niekto vyberie? Veríte na takú náhodu, že sa tam niekto vyberie, hoci nevie, že je to dom vraha, ktorého príbeh je medzinárodne sledovaný? Po prvom raze mohol predpokladať, že policajti začnú dom chrániť, minimálne kamerou – no zvláštne, že niekto takto riskoval. Navyše v časoch, kedy je veľa ľudí doma, lebo sviatky – a v dedine by si preto všimli pohyb cudzieho človeka ľahšie.

A že ktosi potom rovno novoročne nabehol do ďalšieho domu, znamená toľko, že dotyční doma neboli a páchateľ to vedel. Ale prečo by riskoval nejaký zlodejíček vykrádanie ďalšieho domu v práve tak mediálne a policajne sledovanej obci – tobôž ak už miestni boli po dvoch vlámačkách do toho vrahovho domu ostražitejší?!?

Navyše, nie sú v obci žiadne kamerové systémy? V čase sviatkov sa tam bude potĺkať cudzí človek dedinou hoci aj v noci a riskovať, že zašteká pes a niekto vyzrie z okna?

 

Prečo si vybral práve dom vraha? O náhodu nešlo, keďže dva razy sa tam dostať pokúsil – a vlastne  sa aj úspešne dostal.  A prečo potom navštívil aj ďalší konkrétny dom? Čo tie dva domy – a ľudí v nich – spája? Hľadal páchateľ niečo? Ak áno, prečo práve v tom druhom dome, a nie kdekoľvek inde?

 

Jj, a čo vlastne odniesol ten lupič z domu vraha – ak teda niečo odniesol? Žeby chcel odnášať zbrane? Sotva – tie policajti vzali na  expertízu a aj zaistili iste všetky. Tak čo potom odnášal, novoročný kalendár?

Hľadal niečo konkrétne? A prečo práve do toho druhého domu sa potom kvôli tomu vypravil?

 

Alebo žeby niečo priniesol?

 

Elena

 

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9013419x
Priemerná čítanosť článkov: 3156x

Kategórie