Založ si blog

Ojojoj1. – Tak ako to bolo, Progresívne Slovensko?

Blahoželania mi dnes podchvíľou prichádzali k narodeninám. A tak i ja zablahoželám dnes – všetkým, ktorí hrdinsky bojujú v uliciach spolu s Progresívnym Slovenskom za – panebože, za čo to vlastne? K čomu im blahoželám? No k takej miere naivity, akú len tak nevidíš.

Mohli by si na tie ulice celoplošnú obrazovku privliecť a popozerať nejaký ten rozhovor napríklad.

Nie ten Putinov s  americkým novinárom Tuckerom Carlsonom, to by ich iste nebavilo. Ale taký rozhovor s poslancom Progresívneho Slovenska Hellebrandtom by ich zaujať mohol.

Pán sa vzdáva funkcie a nahradí ho ktosi iný z toho spolku. Ale každopádne by malo Progresívne Slovensko fanúšikom tejto strany niečo vysvetliť.

 

Ak sa pozriete na status, ktorý zverejnil

https://www.facebook.com/robertficosk

bude vám určite jasné, aké vysvetlenie by malo Progresívne Slovensko v tých uliciach popri vybliakavaní svojim postávačom poskytnúť.

 

 

Na obrázku môže byť 1 osoba a text, v ktorom sa píše „Robert Fico 3m 3 m Progresívne Slovensko by malo vysvetlit' vzdanie sa mandátu poslanca NR SR Hellebrandta. Progresívne Slovensko by malo vysvetlit, či vzdanie sa mandátu poslanca NR SR Hellebrandta súvisí S incidentom V nemocnici, pre ktory na neho nemocnica podala trestné oznámenie.“

 

Trikrát gratulujem všetkým hrdinom a bojovníkom za čestnosť a spravodlivosť na Slovensku, ktoré teraz postávajú v ulicicach a počúvajú tie Šimečkove a kol. pouličné pokriky.

Mimochodom, neviem o nijakej inej profesii okrem poslancov, kde by sme mohli počas pracovnej doby ísť vrešťať do ulíc a dostali by sme plný plat ako za riadne odpracovaný deň. To tam neúčasť nijako nesledujú?

 

Drahí pouliční bojovníci, čo k tomuto príbehu o Hellebrandtovi dodať? Určite ho Fico a mafia chcú odrovnať, čo poviete – lebo je to taký hrdinský bojovník za – ešte stále síce neviem za čo, ale je mi to napokon úplne jedno, lebo s tou partiou by som nešla ani smeti ku smetiaku vyniesť, nie to ešte niečo seriózne a zásadné riešiť.

A len som sa utvrdila v názore na vašu (ne)schopnosť kriticky myslieť a rozumne uvažovať.

Nuž, diskutéri píšu kadečo konkrétne a škaredé aj o jeho diagnóze, s ktorou do tej nemocnice údajne šiel  – aj o údajných problémoch s jeho správaním v rámci nej – ale to nie je overené, tak si počkajme na oficiálne a verejné vyjadrenie našich bojovníkov za čestnosť k prípadu ich už skoro nie poslanca.

A vyzerá, že sa prvé informácie aj do médií už dostávajú, ako vidno z článku v linku

https://plus7dni.pluska.sk/domov/hellebrandta-progresivneho-slovenska-podala-nemocnica-trestne-oznamenie

 

Nuž, všetci tí, ktoré postávate v uliciach,  naozaj ani tento prípad nie je pre vás varovaním, aby ste precitli ku zdravému rozumu?

Nože sa opýtajte vášho vodcu, ako to bolo s tým Hellebrandtom.

 

 

Elena

 

K diskusii  mirius    Ani nie, keďže nikto z mojej rodiny a ani ja osobne nemáme dôvod ísť sedieť, a aj z mafiánskych spolkov či korupcie nás ťažko možno obviniť. Mňa hnevá, že sa zasa raz dávajú obyčajní naivní ľudia ošaliť a okabátiť bande lumpov, lebo taká je pravda. Tá partia, ktorá im tam pokrikuje, má k čestnosti tak blízko, ako ja ku jedeniu jedál zo zabíjačky…

Budem tvrdá mírius, pokrikujú o predčasných voľbách. Voľby boli nedávno, a ľudia volili – predstava, že raz jedni a raz druhí budú na ulici pokrikovať a potom pomaly každý mesiac budú voľby, je asi smiešna. Nuž je hodne smutné, že dospelí ľudia nechápu, že voľby ukázali ako ich mnoho ľudí na čele štátu nechce a nedokážu sa s tým vyrovnať. Prehrali voľby, a ďalšie nechceme o mesiac, nech budú jačať na uliciach hocijako. Tým len preukazujú, ako nie sú zrelí viesť nás.

Ak pokrikujú o podržtaškách vo vzťahu ku Pellegrinimu, nuž v takom prípade len dokazujú, akú múdro sa politicky rozhodol, lebo s týmito expertmi by to bola pre neho prechádzka peklom. A mimochodom – Korčoka propagovať je hrubý cynizmus, lebo ten je podržtaškou na entú. Držal sa ako kliešť pri vládach hodne odlišného smerovania opakovane.

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42, aktualizované: 17:24

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9016100x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie