Založ si blog

Ale nooo 3. – Kovidlumpov treba potrestať. . .

Spoločnosť sa potrebuje s časmi kovidu vyrovnať spravodlivo – a to nepôjde bez potrestania lumpov.

Žiadne „zavrime oči, urobme hrubú čiaru, odpustime a zabudnime“ nesmie nastať. To jednoducho nejde – po tom všetkom, čo sme museli prežiť kvôli zločincom, a koľkí tú darebáčinu neprežili, nemôžeme iba mávnuť rukou a ísť ďalej. Som aj proti generálnej amnestii – určite nie je v záujme tých, ktorých bývalá vláda prenasledovala – nespáchali nič a niet ich prečo amnestovať, možno ich len oslobodiť od nezákonného prenasledovania.

Budem rada, ak zjednotíme sily tí, ktorí sme sa museli nútene testovať  v „celonárodnom testovaní opakovane“ pod existenčnou hrozbou. Lebo o to horšie, že tí, ktorí tieto trestné činy páchali, ich páchali vo verejných funkciách a vo vyhlásenom mimoriadnom stave. Keď budeme na toto násilie poukazovať viacerí, pôjde v skutkovej kvalifikácii o trestný čin veľkého rozsahu. To samozrejme nebola jedná darebáčina tých čias.

Keďže do 1.1.2025 u nás nemôžu občania samotní podávať žaloby a trestné oznámenia ohľadne čias kovidu, je čas pripravovať podklady. Nie som prázdny teoretik, podklady zbieram.

Lebo 1.1.2025 sa blíži. 

 

Jednou z prvých vecí, ktoré si potrebujeme ujasniť, je skutočnosť, že NCZI podľa môjho názoru neoprávnene zbieralo a evidovalo osobné údaje občanov.

Navyše aj zavádzali, lebo nepriznávali, že ich evidujú s údajmi o našom testovaní, t. j. že tie údaje o nás identifikačne zhromažďujú. Evidovali naše osobné údaje bez nášho súhlasu, a navyše svojvoľne, lebo na to nemali reálny právny podklad. Trestnosť toho konania nijako nezmení ich snaha údaje vymazávať

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/881153-splnomocnenec-kotlar-mozno-nebude-mat-co-vysetrovat-urad-cez-ktory-tiekli-data-o-pandemii-ich-musel-vymazat

Tu ktosi robil špinavosti voči občanom – a nevyzuje sa z toho ani zmiznutím z funkcie, a ani generálnou priestupkovou amnestiou.

Načo im boli tie údaje?

Pýtam sa verejne a otvorene – KAM šli naše údaje o testovaní aj s osobnými údajmi? Niekto tu zbieral DNA občanov a evidoval ich osobné údaje, čiže ich veľmi jasne vedel stotožniť aj so zdravotným stavom a zdravotnými údajmi o jedincovi. je potrebné hovoriť o tom a vinníci musia niesť zodpovednosť za ten čin.

O zbieraní DNA  a aj o možnosti vakcinovať pomocou „sterov“ sa píše kadečo, napríklad

https://anaksvengorkkarpit.substack.com/p/univerzita-johnse-hopkinse-potvrdila.

Ak si myslíte, že pomocou sterov DNA zbierať nemožno, nuž sa mýlite. Už v roku 1997 sa ukázalo, že aj z latentne odobraného odtlačku prstov je možné odobrať aj genetickú informáciu

https://primar.sme.sk/c/23282531/autizmus-nesposobuje-ockovanie.html?ref=temacl

Doplním vám k tomu jeden príbeh. Položte si otázku, prečo nám Pluska znedostupnila článok z roku 2009 s názvom USA: Americké policajné úrady rozšíria databázu DNA, v ktorom píšu ako zbiera FBI DNA. Zato je dostupný článok z toho obdobia, ktorý uvádza 

https://svet.sme.sk/c/4397233/americke-policajne-urady-rozsiria-databazu-dna.html

Zároveň rastie znepokojenie, že USA sa stanú spoločnosťou, ktorá geneticky kontroluje svojich občanov, píše denník. Americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI), ktorý disponuje databázou DNA od dovedna 6,7 milióna ľudí, očakáva prudký nárast vzoriek DNA. Úrad ročne zaregistruje 80.000 vzoriek. Do roku 2012 má tak ich počet stúpnuť na 1,2 milióna ročne.

Samozrejme v súčasnosti je rýchlosť zberu už úplne iná. A zbierka sa netýka len DNA nelegálnych migrantov a zločincov, majú v nej napríklad aj DNA každého vojaka akokoľvek čo len raz v kontakte s ich armádou, napríklad aj na vojenských cvičeniach, vrátane našich.

A ja chcem vedieť, či do tých databáz neboli odosielané aj naše údaje z celoplošných národných testovaní. Lebo ak áno, niekoho tu treba súdiť za zločiny proti ľudskosti a za vlastizradu.

 

A pripomínam, aby sme nezabudli – tesne pred začiatkom experimentu s celoplošným testovaním k nám prišli 4 špeciálni americkí poradcovia CIMIC, ktorí sa zameriavajú na civilno-vojenskú spoluprácu a PSYOPS, čo sú špeciálne jednotky pre psychologické operácie – život je skrátka plný náhod, že?

A ako uvádza článok v linku, neboli tu na rekreácii, ale pracovne, a článok k tomu uvádza

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/563143-na-slovensku-budu-posobit-americki-vojaci/

„Práve vojaci vyškolení na tieto operácie boli nasadení napríklad aj v uzatvorených obciach počas prvej vlny pandémie. Odviedli úžasnú prácu a bez dostatočných vedomostí a naučených postupov by bezproblémový priebeh nebol možný,“ vyzdvihol ich prínos minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO).

No ešte že prišli v pravý čas, že, čo by sme si bez nich počali, však?

 

Ich prítomnosť u nás odhlasoval parlament – aha kto ako hlasoval

https://afinabul.wordpress.com/2021/12/13/pred-plosnym-testovanim-tu-prisli-specialni-americki-vojaci-psyops-za-ich-pritomnost-hlasoval-aj-smer-sd/

 

 

 

Takže nech nám všetci tí, ktorí za ich príchod dvíhali ruky, povedia teraz jasne, na čo ich tu potrebovali.

Veru, špinavostí a falošných hier tu bolo ajajaj.

 

Ďalšou špinavosťou bolo to, že nám tu ktosi bránil v prístupe ku údajom o kvalite poskytovanej starostlivosti. A niektorých to stálo životy.

https://domov.sme.sk/c/22746994/koronavirus-na-slovensku-covid-19-plucna-ventilacia.html

Keď sa pacient na ventiláciu dostane, má najvyššiu šancu, že infekciu  koronavírusom prežije. Počas druhej vlny pandémie covidu sa však pravdepodobnosť prežitia na ventiláciách veľmi líšila v závislosti od nemocnice. Niekde zachránila život viac ako ôsmim pacientom z desiatich, inde len slabú polovicu.

Takže tie údaje nám neposkytlo to naše drahé CNZI, ktoré naše údaje skladovalo hlava-nehlava, podľa mňa aj svojvoľne. Vraj pre „štatistickú dôvernosť“. Hoci keby sme tie údaje o šanci na prežitie v jednotlivých nemocniciach poznali, vedeli by sme pre svojich blízkych v prípade ochorenia na kovid hľadať pomoc tam, kde bola vyššia šanca prežitia.

Máme ako pacienti právo na informácie o tom, ako kvalitne ktorá nemocnica poskytuje služby a toto právo má nepochybne prednosť pred právom „štatistickej dôvernosti“. Požiadala som preto CNZI o túto informáciu, ktorá už po skončení pandemickej situácie podľa mňa mala byť publikovaná.

 

Elena

 

K diskusii  luna 5  Po 1.1. 2025 to môžu začať riešiť OCTK a potom súdy. Dovtedy lumpi zablokovali možnosť občanom dovolávať sa spravodlivosti vo veciach okolo kovidu.

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Fico, Blaha

Iniciatíva Munícia pre Ukrajinu vyzvala Fica, aby zdvojnásobil vyzbieranú sumu

29.04.2024 19:36

Zároveň premiéra vyzvali, aby sa jasne vyjadril a prehodnotil svoj postoj k českej iniciatíve.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9016545x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie