Založ si blog

Ale nooo 2. – Akú pravdu nám Hellebrandt ukázal. . .

Nuž, bývalý poslanec Progresívneho Slovenska Hellebrandt nám ukázal niekoľko aspektov pravdy v situácii odhalenia jeho ochorenia.

V prvom rade – nevidela som jediný ohlas, ktorým by ho niekto hanil za jeho chorobu. Všetky kritické príspevky mu vyčítali nekomunikovanie o nej so zdravotníkmi.

Pripadá mi zvláštne, že ľudia tváriaci sa progresívne namiesto progresívneho konania  „poviem o svojej chorobe“, ktorým by mohol spozitívňovať postoje verejnosti voči takto chorým ľuďom, informovať  o možnostiach pre prípadných ďalších chorých, odtabuizovávať chorobu, chcú dokonca zmeniť zákon, aby chorý mohol túto svoju chorobu tajiť a nemusel ju nahlasovať ani zdravotníkom.

Mimochodom – hlási sa lekárovi aj prekonanie hepatitídy B a C, a videli ste vystrájať niekoho, že ju nechce hlásiť?

Ako sa zmenia postoje verejnosti k tejto chorobe, ak samotní nositelia ju chcú tajiť a de facto ju tabuizujú týmto postupom oni sami?!!

V druhom rade – zaujímavé je, že sa ozvalo aj zopár lekárov, že toto ochorenie netreba hlásiť, lebo vraj nie je infekčný a liečba môže byť dokonca jednou injekciou za pol roka. Mohli by nám títo pokrokoví lekári prezradiť, či v časoch kovidu mali vycapené na dverách oznamy o povinnom nosení rúšok. Či sa ktorýkoľvek z nich ozval, že nejde o očkovanie, o riadnu očkovaciu látku a že je podvod nechať podpisovať ľudí papier, že vraj sami o očkovanie žiadajú, hoci tak mnohí konali len pod nátlakom, z pracovných či študijných dôvodov. Nerozumeli azda tá zdravotnícki hrdinovia terajší, že tí vakcinovaní ľudia sú de facto len vystavení experimentálnej látke a klinickému experimentu v tom lepšom prípade, v tom horšom prípade zločinu?!!!

V treťom rade pán Hellebrandt samotný. Vyžaduje voči sebe toleranciu s jeho chorobou. On sám a strana, ktorej je členom, ju nemal ani voči zdravým ľuďom, ktorých dokonca proti ich vôli chcel vystavovať povinnej účasti v pochybnom experimente. Tým, ktorí by odmietli, hrozili sankcie, dokonca aj vyššie dane.

No čo k tomu dodať? Členviam toho progresívneho spolku by mali v prípade, ak budú chcieť hovoriť o fašistoch, pozrieť sa do zrkadla.

 

Elena

 

P. S.: palenque  Píšem o jeho postoji ku chorobe.

 

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9016647x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie