Založ si blog

Lebo 6. – Upokojovači. . .

Čo by ste si mysleli o odborníkovi, ktorý by týranej obeti začal vykladať, aby s agresorom nastolila dobrý vzťah, aby s ním uzavrela zmier.  Aby už nepripomínala, že jej ublížil a tvárila sa, že to je všetko preč.

Asi by ste si poťukali po čele, a pouvažovali, že ktovie ako si ten fušer školu spravil. Situácia v našej spoločnosti je presne taká, ako v spomenutom príklade.

Šimečka zrejme trpí výpadkami pamäte, alebo je patologickým klamárom. Inak si skutočne nedokážem vysvetliť jeho vyhlásenie, ktoré uvádza článok v linku

https://www.topky.sk/cl/10/2763567/PS-podporuje-vsetky-snahy–ktore-povedu-k-upokojeniu-situacie-na-Slovensku

„Dôrazne sa ohradzujem proti snahe niektorých politikov prisúdiť nám zodpovednosť za nenávistné prejavy v spoločnosti. PS bolo vždy slušnou a odbornou opozíciou,“ uviedol v stanovisku PS Šimečka.

 

Pravda je niekde inde, pán Šimečka. Boli sme tu dlhodobo valcovaní progresívcami a im spriaznenými médiami. Nie argumentačne, predkladaním logických myšlienok a faktov, ale zastrašujúco a dehonestujúco, mnohí z nás nimi boli doslova psychicky týraní. Videli sme ako vreštia v uliciach, ako vypisujú a vykladajú kadečo oni sami, ich priaznivci a ich kumpáni.

Veru, aj ich pouliční kumpáni. Lebo mne môže byť jedno, či je Vašáryová členkou ich spolku, ak je s nimi v uliciach spoločne na proteste nimi organizovanom, je pre mňa súčasťou ich obrazu. O jej komunikácii svedčí článok v linku

https://www.hlavnydennik.sk/2024/05/21/ceskemu-moderatorovi-za-odkaz-pre-vasaryovu-hrozi-vyhodenie-slubuje-ze-sa-mu-rozviaze-jazyk

Nič slušné sa o nej povedať nedá na základe tých jej výrokov – a ak označuje kopu občanov Slovenska ako spodinu, tak  verejne pripomínam, že práve tá „spodina“ chodila poctivo v skorom ráne do práce, drela v práci po celý deň, aby si ona váľala šunky niekde ako „diplomatka“. Verejne prejhlasujem, že sa hanbím, ak ju v tomto štáte kedysi poverili byť diplomatkou – lebo k diplomacii má zjavne na míle ďaleko. Rovnako ale aj k tomu, aby sama seba mohla priradiť k elite národa – lebo k elite sa zaraďovali ľudia vzdelaní a životne múdri, a k tomu má ona rovnako blízko, ako v tej diplomacii. 

A teraz progresívci čakajú od nás obrat – nie od seba – oni potrebujú len to, aby im nikto nepripomínal, čo navystrájali, aby za to neniesli nijakú zodpovednosť – a tak podľa nich všetci slušne, spoločne ideme zjednocovať spoločnosť.

 

Plne sa stotožňujem s tými názormi, ktoré hovoria o tom, že nemožno nastoliť zmier bez prijatia zodpovednosti za to, čo tu podaktorí vystrájali  a bez ich verejného ospravedlnenia.

Blaha to podľa mňa  vystihol správne, ako píše článok v linku

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/blaha-vyzyva-simecku-odstupenie-bez-pokania-nie-je-mozny-spolocensky-zmier

Plne súhlasím s jeho slovami „Je zločinom, ak nechcem vojnu proti Rusku?“

Blaha vysvetľuje, že bez pokánia opozície nemôže dôjsť k spoločenskému zmieru. Ako hovorí: „Mám rodinu, tri malé deti, pred pár mesiacmi sa nám narodilo bábätko. Nechcem žiť v strachu o svoju rodinu iba preto, lebo mám iný názor. Atentát na nášho predsedu a priateľa Roberta Fica ukázal, kam až môže viesť nenávisť opozície. Prebudí sa konečne Slovensko? Pýtam sa – je zločinom chcieť, aby moje deti žili v mieri? Je zločinom, ak nechceme vojnu proti Rusku? Máme právo na svoj názor. Nenecháme sa zastrašiť. Kandidujem do Európskeho parlamentu, aby som bojoval za našu pravdu. Za zdravý rozum.“

 

Podaktorí diskutéri si ani nepamätajú, že by niečo zlé a nenávistné kedy progresívci povedali či vykonali.

Vážne? Dlhodobo som poukazovala na to, že Progresívne Slovensko prehlbuje medzigeneračnú nenávisť, štvali cielene mladých ľudíé proti dôchodcom. Hoci treba povedať jasne, že dôchodcovia do dôchodkového systému prispievali desiatky rokov. Ak by štát mal vyplatiť každému dôchodcovi v úplnej výške tie peniaze, ktoré tam povkladal, som zvedavá, čo by v tom systéme zostalo.

Samozrejme si určite aj vy pamätáte ich vyhlásenia o tom, že Fico je vrah, a mafián, atď. Ak viete čokoľvek o nejakom závažnom trestnom čine, máte povinnosť oznámiť tie informácie polícii. Platí to i pre zástupcov Progresívneho Slovenska. Namiesto toho však postávali po uliciach a vyziapavali. 

Tak nech sa páči, všetci, ktorí postávali s takýmito plagátikmi v rukách – Generálna prokuratúra, žiadam vás verejne vyzvať ich na prihlásenie sa na polícii, alebo ich identifikovať a predviesť, čo vedia o tých trestných činoch, aby vám doložili dôkazy na realizovanie trestného stíhania páchateľov.

 

Vyjadrení ich zástupcov boli v minulosti plné médiá a sociálne siete. Vyhľadať ich nie je problém, ak podaktorí zabudli a chceli by sa hrať na dobrých a slušných.

Takže, napríklad – pán Šimečka, nože nám vysvetlite, kto by nemal v tomto štáte voliť podľa vášho spolku? 

Čo z toho nižšie uvedeného  výroku je nesúhlas, kritika, či ostrá kritika bez nenávisti? 

Skutočne netuším, čomu sa venuje Generálna prokuratúra, lebo podľa môjho názoru mali už dávno konať proti progresívcom.  Keby toto vyhlasoval Kotleba, už dávno by ho stíhali.

 

Na obrázku môže byť 1 osoba a text, v ktorom sa píše „NEZOMRI νc रਾ 4ecиe AS "Demokracia je nap nap.ču.. ču... Hlavny problém je to, že volit môžu všetci.' Michal Truban, Plus 7 dní, 6.5.2019“

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=7172453572860744&set=p.7172453572860744&type=3

 

 

A keď sme pri vystrájaní progresívcov a ich fanúšikov, včera ktosi obálku s bielym príškom v Revúcej na pošte nechal a poštu znefunkčnil. Predstavte si, že kopa ľudí si nevybaví veci, lebo nejaký primitívko takto vystrája. A pritom  keby mal v plnej výške uhradiť zablokovanie pošty  a pracovný čas zamestnancov pošty, výjazd polície a škody vzniknuté ľuďom, ktorí si nemohli vybaviť svoje  veci, tak by si zrejme podobní rozmysleli, či budú podobne vystrájať..

Dopady štvania progresívcov skrátka dopadá neblaho nielen na duševný zdravie ich fanúčikov, ale aj na každodenný život nás všetkých.

 

Pripomeniem vám slová Lazareva, ktoré som napísala kedysi už v blogu

https://elenaistvanova.blog.pravda.sk/2021/01/14/vykrocenie-8-vkrocit-do-novych-cias/

Veľkolepú ekonomiku a dôsledné politické riadenie malo aj fašistické Nemecko, ale mravnosť, láska, milosrdenstvo a súcit mu chýbali – úroveň štátu je určovaná jeho vnútornou kultúrou, vierou a mravnosťou.

 

Skutočne v tomto duchu pokladám slová Blahu, ktoré som citoval vyššie za výstižné – mali by odísť tí, ktorí tu ľudí štvali do ulíc. Lebo ani pol slova hanby, prevzatia viny na svoje počiny a ospravedlnenia nezaznelo z úst štváčov.

Ani pol slova napomenutia svojich fanúšikov, aby sa znormalizovali vo svojich prejavoch.

Ani jedno úprimné mrzí ma to, je mi to ľúto, toto som nechcel,

Iba snaha manipulovať ostatných.

Aby sme mohli ako spoločnosť vykročiť k tej vnútornej kultúre, Tá sa tu sypala dlhodobo, nepochybne, ale úroveň, na ktorú ju v posledných dvoch rokoch posunuli progresívci, je už neprijateľná, nebezpečná pre život nás všetkých.

 

Elena

Téééda 5. – Život za dve tisícky. . .

16.06.2024

Aká je hodnota života – kladieme si niekedy otázku. Obvykle v situácii, kedy nám osud túto hodnotu zvýznamní na našom vlastnom zdraví, alebo zdraví niekoho blízkeho. Pani Caroline Warner si otázku kladie dnes kvôli čiernobielejmačičke v Partizánskom na sídlisku Šípok nájdenej. Sú potrebné dve tisícky na jej záchranu. Ale dnes. Caroline Warner 1 [...]

Téééda 4. – Záverečná, Zuza. . .

16.06.2024

Ani nechcem zoširoka bilancovať bývalú prezidentku. Výstižne ju zhodnotili viacerí, napríklad tu Blaha https://www.hlavnydennik.sk/2024/06/16/bye-bye-mrs-caputova Môj názor na ňu som písala jasne v blogu opakovane v priebehu času. Pre mňa je bývalá prezidentka osobou, ku ktorej úctu som stratila hneď na začiatku jej „prezidentského vykročenia“. Osobou, ktorá [...]

Téééda 3. – Zverejnite kreténa, Bystričania. . .

13.06.2024

Bystričania z okolia Bellusovej ulice na Uhliskách, ktorí máte kamery vonkajšie niekde v okolí štrkového parkoviska – urobte, prosím, dobrý skutok. Pozrite včerajší záznam vašich kamier – aby sme spoločnými silami odhalili úchyláka. Pozrite si detaily príbehu, ktorý sa na fb stránkach pomáhajúcich zvieratkám v núdzi objavil Ked uz clovek nevie kam s [...]

Belgium EU Summit

Orbán si to rozmyslel. Je pripravený podporiť Marka Rutteho na post šéfa NATO

18.06.2024 15:49

Orbán na schôdzke netrval na požiadavke, aby sa Rutte ospravedlnil za svoju kritiku maďarskej vlády.

Fico postrelenie prevoz

Ficovi k zotaveniu po atentáte pomohlo, že sám bojoval, prehovoril jeho ošetrujúci lekár

18.06.2024 15:39

Prednosta Jozef Valky uistil, že premiér nedostal žiadnu zvláštnu liečbu.

Narges Mohammadíiová

Aktivistku a laureátku Nobelovej ceny Mohammadíovú odsúdili na rok väzenia

18.06.2024 15:20

Mohammadíová je vo väzení od novembra 2021 kde si odpykáva niekoľko trestov za odmietanie povinného nosenia hidžábu pre ženy a odmietanie trestu smrti v Iráne.

Aktuálna informácia, horúca novinka, práve sa stalo, PRAVDA, mimoriadna správa, mimoriadne1, mim1

Ohavný čin. V Sládkovičove útočník bodol tehotnú ženu, našiel ju vlastný syn

18.06.2024 14:59, aktualizované: 15:16

33-ročná žena v deviatom mesiaci tehotenstva zraneniam na mieste podľahla.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,895
Celková čítanosť: 9171571x
Priemerná čítanosť článkov: 3168x

Kategórie

Archív