Založ si blog

Na rovinu 6. – Niekedy si nevidíme ďalej od nosa. . .

Vidieť si ďalej od nosa je  veľké umenie. Vyžaduje si schopnosť uvažovať prediktívne, aj schopnosť chápať súvislosti a dávať ich do zmysluplných celkov.

Nie je to iba inteligencia a bystrosť, ale aj schopnosť nadhľadu, aby ste nevideli iba dieliky skladačky, ale celý zmysluplný obrázok.

Je to schopnosť byť vizionárom.

Nie každý má taký dar – vlastne ho má málokto, ako môžeme vidieť.

 

Inteligencia je podľa mňa schopnosť povedať veľa pomocou mála slov.

Napríklad ako Kotlárov výrok, že definíciu pandémie treba pre upresnenie doplniť

https://www.hlavnydennik.sk/2024/07/01/kotlar-skuste-dat-moj-postoj-cely-ak-mate-odvahu

že môže končiť skokom, napríklad vojenským konfliktom.

Ak vám ani na základe toho nedošli súvislosti a skutočnosť, že mal s tou „pandémiou“ pravdu, tak chyba nie je v mojom vysvetlení.

Tým jednoduchším Kotlár v článku v linku uvádza aj fakty – napríklad o 250 lekároch martinskej nemocnice, ktorí sa až trikrát dali „vakcinovať“, aby mohli na zahraničné dovolenky vyraziť –   a pritom vakcinujúcemu obvodnému lekárovi zaplatili za vyliatie vakcíny do umývadla.

Veď ako som nedávno napísala – ak nejakému zdravotníckemu odborníkovi nebolo jasné, čo sa tu deje, nech mi oznámi, na ktorej univerzite vyštudoval.

A dodávam to, čo by ste mali mať na pamäti – že podaktorí lekári si tu vakcinovaním hnusne nabaľovali vrecká na úkor zdravia ľudí, a vedeli dobre, že čo činia.

 

Kotlár nastoľuje ako základnú otázku pôvod vírusu. Je potrebné, aby tím medzinárodných expertov jasne potvrdil umelý pôvod vírusu a skutočnosť, že tu v jednotlivých vlnách „pandémie“ nebehali vírusy ockovia, mamičky a ich detičky, ale akési vzdialené tety a ujovia.

Lebo potvrdenie skutočnosti, že šlo o vírus umelého pôvodu, ktorého varianty sa navzájom líšili tak, že nemohlo ísť o vírus jediný, bude znamenať jasné potvrdenie zločinu na ľudstve. Azda ani ten najväčší hlupák neuverí potom už tomu, že by vírus unikol z laboratória, teda unikal a unikal…

Postaví to do hodne iného svetla aj zmluvu, ktorú sa WHO snaží tak pretláčať. Bude to čas pýtať sa všetkých so špinou na rukách, ako sa do tej hry dostali. Prečo nám tu rozdávali „odborné rady o vakcinovaní“, zakázali ivermectin, nanucovali povinné testovania, Prečo bývalá vláda legislatívne znemožnila svojim občanom do roku 2025 brániť sa zákonným spôsobom proti dopadom kovidopatrení – uvažujte, či skutočne hájili vaše záujmy.

A kým podaktorí začnete vykladať, aká som zaslepená ja i Kotlár, preštudujte si dôkladne túto štúdiu

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1674283421001148?utm_source=TrendMD&utm_medium=cpc&utm_campaign=Atmospheric_and_Oceanic_Science_Letters_TrendMD_1

malý úryvok z nej  v preklade tu dávam

Výskumníci zistili, že oxidačný stres vyvolaný NO môže urýchliť mutáciu vírusovej RNA vrátane HIV, vírusu chrípky a vírusu Sendai (Akaike a Maeda, 2000; Akaike a kol., 2000). NO ako voľný radikál vo vnútri buniek sa podieľa na fyziologických a patologických stavoch, pričom nadprodukcia voľných radikálov môže spôsobiť poškodenie buniek, a tým viesť k mutácii (Phaniendra a kol., 2014). Na obr. 1 je znázornený proces fixácie dusíka a transformácie dusičnanov vo vnútri ľudského tela. Cirkulácia NO prebieha vo vnútri ľudského tela cestou dusičnan-dusitan-oxid dusnatý (NO3–NO2–NO) (Lundberg a Weitzberg, 2008, Weitzberg, Hezel, Lundberg a Warner, 2010). Za hlavný zdroj dusičnanov sa považuje príjem potravou, napríklad zelenou listovou zeleninou, pitnou vodou a údeninami (Wu et al., 2019). Dusičnany môžu byť redukované na dusitany orálnymi komenzálnymi baktériami a dusitany v krvi a tkanivách sa potom v tkanivách pomocou určitých enzýmov premenia na NO (Lundberg a Weitzberg, 2008)-

 

A mám odvahu opýtať sa ešte jednu vec, o ktorej sa mlčí – kam sa nám podel pán Martin Pavelka, expert svetového formátu, ktorý údajne bol duchovným otcom nápadu národ povinne celoplošne testovať na Slovensku?  Veď ako prežijeme bez jeho odborných rád – aj keď nebolo vôbec jasné, či už doštudoval v tej dobe, alebo len takým mimoriadne nadaným študentom bol, keď to všetko tu riadil a organizoval. Kam sa nám stratil ten náš národný poklad – alebo žeby nie náš?

Ako to trefne sám o sebe napísal

https://dennikn.sk/autor/martinpavelka/

Postgrad študent na London School of Hygiene and Tropical Medicine, špecializujúci sa na epidemiologiu a verejné zdravotníctvo. Odborný záujem mám aj v medzinárodných vzťahoch (štúdium na University of St. Andrews) a východoeurópskych štúdiách (štúdium na University College London, School of Slavonic and East European Studies). Terénnu prax mám hlavne z Afrických krajín. Pôsobil som aj vo vojnových zónach (Afghanistan, Sýrska hranica).

No dobre čítate, tri vysoké školy naraz ho zaujímali – to ich azda študoval. Kedy to ale všetko študoval, keď toľko pobiehal po tých vojnových zónach, a u nás potom pracoval ako expert ministerstva zdravotníctva, ktovie. Zrejme nie sú experti na tých ministerstvách u nás bohvieako vyťažení.

No a kam sa teda podel?

 

Pripomeniem vám z jeho slov

https://tvnoviny.sk/koronavirus/clanok/169187-martin-pavelka-rozhovor

Boli sme jedinou krajinou, kde opozičné strany bojovali proti vakcíne. Slovensko bolo tiež jedinou krajinou na svete, kde aj niektorí koaliční poslanci vystupovali proti očkovaniu.

Nezabudnite, všetkým proti povinnému vakcinovaniu vystupujúcim politikom treba teraz povedať verejné „ďakujeme“. A na druhej strane  všetkých, ktorí sa podieľali na darebáčinách, treba verejne konfrontovať :otázkou „tak ako to bolo, môj zlatý?“, a vyvodiť z ich konania trestnoprávne dôsledky.

 

A hej, rozhliadnite sa, či neuvidte chlapíka s rúškom v MHD behať, to by mal byť on, náš stratený užazdaepidemiológ. Lebo ako zdôrazňoval,

Ak je reč o rúškach, ja si osobne myslím, že nosiť ich je vhodné, aj keby tu nebol COVID vôbec. V MHD jednoducho nechcem dýchať vzduch, do ktorého by si niekto kýchol. A je jedno, či je alebo nie je pozitívny.

Alebo žeby zasa v Británii bol? Lebo ako píše článok v linku,  tak

https://joj24.noviny.sk/studio-joj-24/789224-martin-pavelka-zije-v-britanii-20-rokov-co-znamena-korunovacia-pre-obcanov

20 rokov tam žije. Neviem síce, prečo musel britský študent sem prísť radiť k pandémii, či už naozaj nemáme nijaiých epidemioĺógov u nás, alebo ako, ale Matovič a Heger nám to určite radi verejne vysvetlia. A mali by sa ich k tomu pýtať zásadne aj orgány činné v trestnom konaní.

A tá skvelá štúdia

https://www.researchgate.net/publication/350336954_The_impact_of_population-wide_rapid_antigen_testing_on_SARS-CoV-2_prevalence_in_Slovakia

pripomínam, že súhrn faktov okolo nej zhrnul docent Drgonec

https://vk.com/@-182683211-briti-si-z-ns-urobili-pokusnch-krlikov-aj-vaka-agentom-ako-p

štúdia hovorí o tom, že na slovenskej populácii s 5,5 miliónmi obyvateľov, sa uskutočnil výskum, avšak za daných podmienok a platných zákonov SR, kde je vyžadovaný súhlas s ošetrovacím výkonom a poučenie chorého, bol výskum robený bez dodržania podmienok daných medzinárodným právom.

A hej, teraz spozornite – vysmievali ste sa podaktorí Kotlárovi, aký je trubiroh, že nazval pandémiu epidémiou.

No tak sa dobre pozrite, čo píše JUDr. Drgonec

Agent MARTIN PAVELKA

podľa informácií na svojom profile pôsobil od septembra 2017 — do septembra 2020 na London School of Hygiene and Tropical Medicine

a ďalej uvádza, že je členom poradnej skupiny vlády SR pre epidémiu COVID-19 (všimnite si epidémiu, nie pandémiu).

https://vk.com/@-182683211-briti-si-z-ns-urobili-pokusnch-krlikov-aj-vaka-agentom-ako-p

 

Kotlár to dnes u nás nemá ľahké.

Veľkí muži  a ženy dejín mali ale jednu výnimočnú vlastnosť – vytrvalosť, s akou šli za svojim snom alebo cieľom, bež ohľadu na reakcie okolia.

Lebo povedzme si pravdu, že okolie býva málokedy prajné a podporujúce ku veľkým víziám.

Nie je to ani tak o neprajnosti, ale o tom, že mnoho ľudí si nevidí ďalej od nosa…

 

 

Elena

 

K diskusii

milí diskutéri, ja osobne plne súhlasím s Kotlárom, že zásadnou otázkou je teraz potvrdiť pôvod vírusu – ak tu niekto spáchal zločin proti ľudskosti, to treba riešiť prioritne  a celosvetovo. Až tak kšefty všetkého druhu, aj keď ja som presvedčená, že medzi lotrami je tam hlboké prepojenie.

Ale čo je prekvapujúce – že nikto nepokrikujete, že Pavelka bol konšpirátor, a vláda tiež, ak vytvorili komisiu pre riešenie epidémie, a nie pandémie. Je smutné, ako všetci teraz klopili uši, a nikto z kompetentných vám to na rovinu nepovedal, ako sa tá komisia volala.

 

Na rovinu 7. – Neďaleko od Trenčína. ..

04.07.2024

Nuž podľa ľudovej piesne tam akási Katarína bývala. Ale nielen ona, pravdaže – podľa popisu v príbehu na fb tam žije aj akýsi primitív dodnes. Bohužiaľ, že žije – dodávam. lebo skoro utýral psíka. Dotýrané zvieratko našli pri železnici v Drahovciach priviazané. Ten magor ho týral dlhodobo. Psík mal na tele mnohopočetné rany, chronické aj otvorené. [...]

Na rovinu 5. – Lipšic „lovestory“ – alebo Kto chce kam. . .

27.06.2024

V Pluske sa článok objavil o „známosti“ Lipšica, ktorú svetu oznámil už pred časom Zoroslav Kollár vo svojej nahrávke. Píše o tom článok v linku https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/mal-krestan-lipsic-harem-prehovorila-jeho-udajna-milenka-ktoru-mal-poslat-potrat?itm_modul=plus1_topbox&itm_brand=plus1&itm_template=hp&itm_area=top-vyber&itm_position=2 a [...]

Na rovinu 4. – Smer, do toho, do toho, už včera bolo neskoro. . .

27.06.2024

No tak ich len povzbudzujme, nech sa im ich snaha skutočne vydarí. Čo viac dodať ku slovám pána exministra, exporadcu a čo ja viem čoho všetkého ešte ex pána Naďa. Pán Naď neviem či nie je autorom verejne dehumanizačného postoja voči ľuďom s iným názorom u nás – dezoláti a opice sme boli podľa neho [...]

Šimkovičová

Šimkovičová čelí trestnému oznámeniu. Podpora rasizmu a antisemitizmu tu nemá miesto, tvrdí Inštitút ľudských práv

04.07.2024 12:11

Ministerka sa vyjadrila, že Európa vymiera, nerodia sa nové deti, pretože tu je pretlak LGBTI. Šimkovičová dodala, že zvláštne je, že pri „bielej rase“.

vojna na Ukrajine, Časiv Jar, ruské bombardovanie

Ukrajinci potvrdili ústup v meste Časiv Jar. Hrozí strata Doneckej oblasti

04.07.2024 11:45

Ruská armáda v posledných mesiacoch na fronte preberá iniciatívu a pomaly, ale isto obsadzuje ďalšie ukrajinské územie, píše agentúra AFP.

seniorka, frustrácia, vdova

Seniorka uverila falošnej policajtke, prišla o celoživotné úspory

04.07.2024 11:34

Známa legenda o policajtke a páchateľoch trestnej činnosti mala byť v telefonáte hlavnou témou.

Hurikán Beryl

Hurikán Beryl smeruje k pobrežiu Mexika, v Karibiku sa vyžiadal osem obetí

04.07.2024 10:59

Posledným podobne silným hurikánom v juhovýchodnom Karibiku bol hurikán Ivan, pri ktorom pred 20 rokmi zahynuli v Grenade desiatky ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,909
Celková čítanosť: 9231875x
Priemerná čítanosť článkov: 3174x

Kategórie

Archív