Založ si blog

Ajajaj 3. – Stopy. . .

V divokom vetre som podvečer niesla jedlo túlavcom pod bytovku.  Iba kde – tu sú  zvyšky snehu i tu v horách teraz. No tie útržky mali v sebe drobné stopy mačacích labiek. Stopy sú témou, o ktorej uvažujem v rôznych významoch občas.

 

Opätovne sa téma stopy objavila v mojich myšlienkach i neskôr, keď som doma siahla po knihe pri písaní. A v nej bola myšlienka o stopách, ktoré zanechávame – že v živote nestojíme len za seba, lebo kamkoľvek prídeme, robíme stopu i za našich rodičov, predkov, komunitu, národ, vlasť… Nereprezentujeme len seba.

 

A do tretice sa téma stopy objavila o niečo neskôr večer v precízne vypracovanom článku doktora Weissa, plnom desivých faktov,  Výstižne popísal  jasné stopy o umelom pôvode vírusu a aj o jeho tvorcoch, ktorí majú konkrétne mená a krajiny pôvodu..

https://akw.sk/covid-19/vakcina-proti-sars-cov-2-ako-biologicka-zbran-komplexny-pohlad/?fbclid=IwAR0R451GfNQKOUbuDw1pd2NBGD6ovCt7-A7LhMwidjyyTlT9vLGM4UnBuec

 

Zámer sveta, prečo mi to prihrávaš? Téma stopy je koincidencia, nenáhodná náhoda, bolo mi jasné.

Tichý smiech sa ozval pobavene – vidím, že vidíš.

To nie je odpoveď na moju otázku, zaševelila som, veď mi to prezraď. Čo sa stalo v piatok?

Koincidenciami nás Zámer sveta učí. Mne vo štvrtok večer v priebehu pol hodiny tri informácie k tej istej téme hodil – šamanské, a cesta lesom. Áno, tak by som to spravila, to je dobrá skúška  – prikývla som úprimne. Povedala si vážne áno šanci bez predsudkov?  zapišťal nadšene. To je dobre, konečne.

Som intuitívec, a tak som vedela v piatok dopoludnia – niečo sa stalo, mňa sa týkajúce, úsmev mi rozžiaril tvár. Posunulo sa to správnym smerom, počula som tichý hlas – no na moje domŕzajúce otázky bol odpoveďou Zámeru sveta len tichý smiech.

Stopy sú tou odpoveďou na moju otázku? No dobre, musím sa skrátka dívať pozorne…

 

Elena

 

Ariadna 3. – Česko má nedostatok psychiatrov. . .

02.05.2024

Veru, poviem, vydesilo ma to, čo som videla. Určite majú Česi zúfalý nedostatok psychiatrov, povedala som si. Lebo zjavne ujetí ľudia potom zostávajú bez odbornej pomoci. A kadečo vystrájajú. Ak vás tento môj výrok zarazil, tak pozrite Zdroj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=395464043388992&set=g.674985475874242 Teda, ak ste nepochopili, čo to majú [...]

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

NATO / OTAN / Armáda SR /

Podpora členstva SR v EÚ a NATO oproti vlaňajšku vzrástla

02.05.2024 15:12

Členstvo Ukrajiny v západných inštitúciách si želá 30 percent Slovákov, čo je najmenej z regiónu.

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,857
Celková čítanosť: 9023273x
Priemerná čítanosť článkov: 3158x

Kategórie

Archív