Založ si blog

Hm 11. – Ako nám český prezident prezradil viac ako chcel. . .

Prezradím vám úprimne, že som dlho uvažovala nad tým psychologickým paradoxom, že sa do vedenia spoločnosti dostávajú nie tí najviac inteligentní, ale často ľudia bez schopnosti anticipácie, rozumu chabého. Došlo mi až nedávno, že nás tým Zámer sveta chráni pred vyhynutím ako druh. Lebo keby robili šarapatu tí superextrabystrí, bolo by zle.

Hlupák vám prezradí aj to, čomu sám nerozumie.

 

Ako uvádza článok v linku

https://www.hlavnespravy.sk/prezidentka-caputova-nenasla-odvahu-odsudit-slova-ceskeho-prezidenta-pavela/3174556

Český prezident Petr Pavel vyhlásil, že ruská komunita, žijúca v Európskej únii, by mala byť sledovaná. Na etnickom princípe. A za inšpiráciu označil to, ako Američania počas druhej svetovej vojny na základe rasových kritérií internovali Japoncov do koncentračných táborov.

Nečudujem sa – na rozdiel od autora toho článku – že prezidentka Čaputová jeho slová neodsúdila. Ani by som to od nej nečakala. V Lešti boli predsa spolu, a celkovo sa tvária ako jednovaječné dvojčatá.

Systém MOVIR, ktorý bol Pavel poobzerať na Slovensku v Lešti s Čaputovou,  ho mohol inšpirovať k podobným nápadom – takže sa zrejme z kukly hoaxu derie ďalšia pravda, že MOVIR by mohol byť v nevhodných rukách aj elektronickým koncentrákom.

 

Elena

 

 

K diskusii

palenque  však dajte Vašu verziu, na čo ten MOVIR bude. Už som v minulom blogu o ňom ukázala linky zmlúv, kde ho kúpili. Takže reálne existuje – bude za tie milióny nevyužitý? Alebo žeby 25. júla, augusta a či septembra niekto nabehol s jeho využitím v praxi, aby nevhodní občania nevolili zle?

Skutočne by som chcela počuť verejné vyjadrenie kompetentných osôb, ako ideme tento prístroj využívať v praxi, keď sme ho tak súrne teraz kupovali a skladali. Pokojne by nám postačil v dnešnej ekonomickej situácii len v rovine vynálezu pre prípadnú potreby pandémie, keby raz náhodou zasa vznikla.

 

 

 

 

Cesta duše 11. – Nájsť sa môžeme, len keď sa stratíme. ..

16.05.2024

Po nepohode posledných hodín, spojenej s útokom na premiéra, som sa spomienkami vrátila do chvíľ pohody.. Nedeľa bola sladká ako jahody s medom. Kopce a svahy sa zeleneli v mnohorakých odtieňoch. Vietor v jednom okamihu prudko kýval koruny stromov, potom zasa chvíľu hnal drobné biele obláčiky ako poskakujúce kozliatka kamsi za obzor šírou pláňou belasej oblohy. Vzduch [...]

Spravodlivo 7. – Atentát na premiéra Fica ukázal ako výrazne je narušené duševné zdravie podaktorých Slovákov. . .

15.05.2024

Nie je normálne strieľať po nikom. Pozrime sa na niektoré aspekty toho činu. Je vyustením toho, čo sa v tomto štáte deje dlhodobo. Začali s tým predstavitelia minulej vlády podaktorí, kecami o dezolátoch. Dehumanizovali ľudí, ktorí s ich vyčínaním nesúhlasili. Varovne som na to opakovane upozorňovala, že to v spoločnosti paseku narobí. Prevzali to po nich ich fans, [...]

Spravodlivo 6 . – Zbierka na zbrane pre Ukrajinu – a čo ste o nej nevedeli. . .

14.05.2024

Vyzerá to tak ušľachtilo – keď sa skladáte na nákup munície pre hrdinov na fronte. Skoro ako by ste sami bojovali. Zbierka pre Ukrajinu sa rozbehla, vraj na muníciu. Naivne sa do nej podaktorí pozapájali. Lebo vraj vďaka tomu určite Zelenskyj Rusko porazí a mier vybojuje. Vyše 4 milióny eur na Slovensku vyzbierali – a nejdem sa rozpisovať, čo užitočné a [...]

kaliňák, fico, lapuníková, atentát

Stav premiéra Fica je stabilizovaný, ale stále vážny, povedal Kaliňák. Zasadne Bezpečnostná rada

16.05.2024 08:21, aktualizované: 09:05

Postrelený premiér ešte v stredu podstúpil operáciu.

Handlová, atentátnik, streľba, Fico

Parlament zmĺkol, zakázali návštevy. Paralyzovaný môže byť až do júna, pripustil Žiga. Fica označil za kamaráta

16.05.2024 08:00

Žiga si vie predstaviť, že sa body programu z aktuálnej schôdze presunú na jún.

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Smerujeme po atentáte na Fica k občianskej vojne? Ovplyvniť to môže aj on sám

16.05.2024 06:05

Atentátnik, napriek slovám na uniknutom videu z polície, liberál rozhodne nie je.

Robert Fico, Robert Kaliňák

Atentát na Fica: Je to útok, ktorý zmení Slovensko. Kaliňák bol zlomený, koalícia chce pokoj, no ukazuje na vinníkov

16.05.2024 06:00

Fico bol krátko po jedenástej po operácii a v stabilizovanom stave. Koalícia hovorila o mieri a vyzývala na pokoj, no paradoxne ako prvá ukazovala na vinníkov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,873
Celková čítanosť: 9069959x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie

Archív