Založ si blog

Svetlo v nás 6. – Otázniky a záhadný príbeh. . .

Ak som písala v blogu Svetlo v nás 3. , že sa mi ako intutívcovi páči príbeh strelca čím ďalej tým menej, nuž potvrdilo sa veľmi rýchlo, že som pravdu mala.

Ktosi do domu strelca prenikol, údajne až dva razy – jedno neúspešné a jedno úspešné vlúpanie v rozmedzí 4 dni, o dva dni nato aj iný dom v tej dedine takto ktosi navštívil.

Hodne zvláštny príbeh, poviem vám – ten dom bol nepochybne policajne označený páskou – a opakovane sa tam niekto vyberie? Veríte na takú náhodu, že sa tam niekto vyberie, hoci nevie, že je to dom vraha, ktorého príbeh je medzinárodne sledovaný? Po prvom raze mohol predpokladať, že policajti začnú dom chrániť, minimálne kamerou – no zvláštne, že niekto takto riskoval. Navyše v časoch, kedy je veľa ľudí doma, lebo sviatky – a v dedine by si preto všimli pohyb cudzieho človeka ľahšie.

A že ktosi potom rovno novoročne nabehol do ďalšieho domu, znamená toľko, že dotyční doma neboli a páchateľ to vedel. Ale prečo by riskoval nejaký zlodejíček vykrádanie ďalšieho domu v práve tak mediálne a policajne sledovanej obci – tobôž ak už miestni boli po dvoch vlámačkách do toho vrahovho domu ostražitejší?!?

Navyše, nie sú v obci žiadne kamerové systémy? V čase sviatkov sa tam bude potĺkať cudzí človek dedinou hoci aj v noci a riskovať, že zašteká pes a niekto vyzrie z okna?

 

Prečo si vybral práve dom vraha? O náhodu nešlo, keďže dva razy sa tam dostať pokúsil – a vlastne  sa aj úspešne dostal.  A prečo potom navštívil aj ďalší konkrétny dom? Čo tie dva domy – a ľudí v nich – spája? Hľadal páchateľ niečo? Ak áno, prečo práve v tom druhom dome, a nie kdekoľvek inde?

 

Jj, a čo vlastne odniesol ten lupič z domu vraha – ak teda niečo odniesol? Žeby chcel odnášať zbrane? Sotva – tie policajti vzali na  expertízu a aj zaistili iste všetky. Tak čo potom odnášal, novoročný kalendár?

Hľadal niečo konkrétne? A prečo práve do toho druhého domu sa potom kvôli tomu vypravil?

 

Alebo žeby niečo priniesol?

 

Elena

 

Spravodlivo 5. – V prípade útoku treba chrániť. . .

12.05.2024

Niektoré deti plakali v situácii , keď ich evakuovali zo škôl kvôli výhražnému mailu. Píše to článok v linku https://tvnoviny.sk/domace/clanok/894200-pre-hrozby-na-skolach-niektore-deti-plakali-a-bali-sa-psychologicka-radi-ako-im-mozete-doma-pomoct a ja nemám rada, keď niekto deti rozplače. Páchateľov ubližujúcich deťom by som pokojne nechala zeutanazpovať. Navyše som si [...]

Spravodlivo 4. – Čas medveďov

11.05.2024

Rozumiem strachu všetkých, ktorí sa u nás boja medveďov, pobiehajúcich dedinami a aj mestami. Nedávno som dala blog o medveďoch, len s otázkami, aby sa vám vynárali odpovede k nim Dnes vám prezradím niečo z mojich odpovedí. Ibaže tie pobiehajúce medvede – nikdy ich toľko nepobiehalo dedinami a mestami. Odkiaľ sa tak náhle vzali a prečo ich odrazu také kopy [...]

Spravodlivo 3. – Aj islandskej vláde by sme mali veci ujasniť. . .

10.05.2024

Pohoršené reakcie na internete vidno zo všetkých stán. Táto vláda napakovala „vedcovi“ Čekanovi vrecká zasa 2,5 miliónovou zmluvou, ako píše článok v linku https://www.hlavnespravy.sk/uhrik-si-posvietil-na-zaujimavu-zmluvu-cekanovi-pani-ministreka-sakova/3487846 Namiesto toho, aby prešetrovala jeho pôsobenie v kovidových časoch. Vtedy sa veru uviedol neslávne [...]

Kuznecov

Začína sa čistka generálov? Po zosadení Šojguho zatkli šéfkádrováka ministerstva obrany

14.05.2024 07:25

Kukláči násilne vnikli do vily generála Kuznecova, vytiahli ho z postele a aj s manželkou odviedli na výsluch.

kolóna, Zvolen

Dlhé kolóny vo Zvolene sú pre šoférov skúškou nervov. Oprava mosta tam potrvá do októbra

14.05.2024 07:00

Práce ešte len odštartovali, no šoférom už teraz „tečú“ nervy. Pri pomyslení, že to potrvá celé mesiace, sa chytajú za hlavu.

Zuzana Dolinková, Martina Šimkovičová

Hlasovací trojboj: Ministerky odvolávanie ustoja, osud FPU je spečatený. Hlas ustúpil, SNS si musí dávať pozor

14.05.2024 06:00

Podľa politológ síce leží zodpovednosť v prípade FPU na pleciach SNS, no ak si pri riadení fondu nedá pozor, môžu tu vzniknúť podobné podozrenia z klientelizmu a netransparentnosti ako v minulosti.

Furia, dron, Ukrajina

Západ nevyrába to, čo Kyjev potrebuje. Ukrajina takto nemusí prežiť, varuje analytik

14.05.2024 06:00

Rusom na ukrajinskom fronte fungujú kĺzavé bomby aj systémy elektromagnetického boja. Ich nasadenie vysvetlil vojenský analytik Gustav Gressel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,870
Celková čítanosť: 9062029x
Priemerná čítanosť článkov: 3158x

Kategórie

Archív