Založ si blog

Ojojoj1. – Tak ako to bolo, Progresívne Slovensko?

Blahoželania mi dnes podchvíľou prichádzali k narodeninám. A tak i ja zablahoželám dnes – všetkým, ktorí hrdinsky bojujú v uliciach spolu s Progresívnym Slovenskom za – panebože, za čo to vlastne? K čomu im blahoželám? No k takej miere naivity, akú len tak nevidíš.

Mohli by si na tie ulice celoplošnú obrazovku privliecť a popozerať nejaký ten rozhovor napríklad.

Nie ten Putinov s  americkým novinárom Tuckerom Carlsonom, to by ich iste nebavilo. Ale taký rozhovor s poslancom Progresívneho Slovenska Hellebrandtom by ich zaujať mohol.

Pán sa vzdáva funkcie a nahradí ho ktosi iný z toho spolku. Ale každopádne by malo Progresívne Slovensko fanúšikom tejto strany niečo vysvetliť.

 

Ak sa pozriete na status, ktorý zverejnil

https://www.facebook.com/robertficosk

bude vám určite jasné, aké vysvetlenie by malo Progresívne Slovensko v tých uliciach popri vybliakavaní svojim postávačom poskytnúť.

 

 

Na obrázku môže byť 1 osoba a text, v ktorom sa píše „Robert Fico 3m 3 m Progresívne Slovensko by malo vysvetlit' vzdanie sa mandátu poslanca NR SR Hellebrandta. Progresívne Slovensko by malo vysvetlit, či vzdanie sa mandátu poslanca NR SR Hellebrandta súvisí S incidentom V nemocnici, pre ktory na neho nemocnica podala trestné oznámenie.“

 

Trikrát gratulujem všetkým hrdinom a bojovníkom za čestnosť a spravodlivosť na Slovensku, ktoré teraz postávajú v ulicicach a počúvajú tie Šimečkove a kol. pouličné pokriky.

Mimochodom, neviem o nijakej inej profesii okrem poslancov, kde by sme mohli počas pracovnej doby ísť vrešťať do ulíc a dostali by sme plný plat ako za riadne odpracovaný deň. To tam neúčasť nijako nesledujú?

 

Drahí pouliční bojovníci, čo k tomuto príbehu o Hellebrandtovi dodať? Určite ho Fico a mafia chcú odrovnať, čo poviete – lebo je to taký hrdinský bojovník za – ešte stále síce neviem za čo, ale je mi to napokon úplne jedno, lebo s tou partiou by som nešla ani smeti ku smetiaku vyniesť, nie to ešte niečo seriózne a zásadné riešiť.

A len som sa utvrdila v názore na vašu (ne)schopnosť kriticky myslieť a rozumne uvažovať.

Nuž, diskutéri píšu kadečo konkrétne a škaredé aj o jeho diagnóze, s ktorou do tej nemocnice údajne šiel  – aj o údajných problémoch s jeho správaním v rámci nej – ale to nie je overené, tak si počkajme na oficiálne a verejné vyjadrenie našich bojovníkov za čestnosť k prípadu ich už skoro nie poslanca.

A vyzerá, že sa prvé informácie aj do médií už dostávajú, ako vidno z článku v linku

https://plus7dni.pluska.sk/domov/hellebrandta-progresivneho-slovenska-podala-nemocnica-trestne-oznamenie

 

Nuž, všetci tí, ktoré postávate v uliciach,  naozaj ani tento prípad nie je pre vás varovaním, aby ste precitli ku zdravému rozumu?

Nože sa opýtajte vášho vodcu, ako to bolo s tým Hellebrandtom.

 

 

Elena

 

K diskusii  mirius    Ani nie, keďže nikto z mojej rodiny a ani ja osobne nemáme dôvod ísť sedieť, a aj z mafiánskych spolkov či korupcie nás ťažko možno obviniť. Mňa hnevá, že sa zasa raz dávajú obyčajní naivní ľudia ošaliť a okabátiť bande lumpov, lebo taká je pravda. Tá partia, ktorá im tam pokrikuje, má k čestnosti tak blízko, ako ja ku jedeniu jedál zo zabíjačky…

Budem tvrdá mírius, pokrikujú o predčasných voľbách. Voľby boli nedávno, a ľudia volili – predstava, že raz jedni a raz druhí budú na ulici pokrikovať a potom pomaly každý mesiac budú voľby, je asi smiešna. Nuž je hodne smutné, že dospelí ľudia nechápu, že voľby ukázali ako ich mnoho ľudí na čele štátu nechce a nedokážu sa s tým vyrovnať. Prehrali voľby, a ďalšie nechceme o mesiac, nech budú jačať na uliciach hocijako. Tým len preukazujú, ako nie sú zrelí viesť nás.

Ak pokrikujú o podržtaškách vo vzťahu ku Pellegrinimu, nuž v takom prípade len dokazujú, akú múdro sa politicky rozhodol, lebo s týmito expertmi by to bola pre neho prechádzka peklom. A mimochodom – Korčoka propagovať je hrubý cynizmus, lebo ten je podržtaškou na entú. Držal sa ako kliešť pri vládach hodne odlišného smerovania opakovane.

Cesta duše 11. – Nájsť sa môžeme, len keď sa stratíme. . .

16.05.2024

Po nepohode posledných hodín, spojenej s útokom na premiéra, som sa spomienkami vrátila do okamihov pohody. Nedeľa bola sladká ako jahody s medom. Kopce a svahy sa zeleneli v mnohorakých odtieňoch. Vietor v jednom okamihu prudko kýval koruny stromov, potom zasa chvíľu hnal drobné biele obláčiky ako poskakujúce kozliatka kamsi za obzor šírou pláňou belasej oblohy. Vzduch [...]

Spravodlivo 7. – Atentát na premiéra Fica ukázal ako výrazne je narušené duševné zdravie podaktorých Slovákov. . .

15.05.2024

Nie je normálne strieľať po nikom. Pozrime sa na niektoré aspekty toho činu. Je vyustením toho, čo sa v tomto štáte deje dlhodobo. Začali s tým predstavitelia minulej vlády podaktorí, kecami o dezolátoch. Dehumanizovali ľudí, ktorí s ich vyčínaním nesúhlasili. Varovne som na to opakovane upozorňovala, že to v spoločnosti paseku narobí. Prevzali to po nich ich fans, [...]

Spravodlivo 6 . – Zbierka na zbrane pre Ukrajinu – a čo ste o nej nevedeli. . .

14.05.2024

Vyzerá to tak ušľachtilo – keď sa skladáte na nákup munície pre hrdinov na fronte. Skoro ako by ste sami bojovali. Zbierka pre Ukrajinu sa rozbehla, vraj na muníciu. Naivne sa do nej podaktorí pozapájali. Lebo vraj vďaka tomu určite Zelenskyj Rusko porazí a mier vybojuje. Vyše 4 milióny eur na Slovensku vyzbierali – a nejdem sa rozpisovať, čo užitočné a [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,873
Celková čítanosť: 9071473x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie

Archív