Založ si blog

Ojojoj 11. – Budem rada, ak si to pán Bystriansky zapamätá, aby som to už nemusela opakovať. . .

Ako popisuje článok v linku

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/vieme-kto-prenasledoval-ministerku-simkovicovu

pán je oficiálnym hovorcom hnutia  Slovensko (bývalé OĽANO) –  teraz keď stade poutekali zástupcovia, tak možno sa možno zasa premenuje – tento raz na FUČIFUČ.

 

Článok píše o tom, že pán zviditeľňoval Slovensko v zahraničí – teda Slovensko ako našu krajinu, aj Slovensko, ako ten ich spolok.

Ako ho zviditeľňoval? Konkrétne pred budovou, kde sa konala medzinárodná konferencia, ktorej sa ministerka Šimkovičová zúčastnila. A vraj to údajne vyzeralo akoby sa snažil natlačiť do auta k ministerke a pokrikoval, že zastupuje všetkých daňových poplatníkov Slovenska –  výsledkom jeho zviditeľňovania môže byť, že nás všetkých Slovákov budú tohto zviditeľňovania prítomní zahraniční účastníci konferencie označovať „tí trafení“,

Hoci byť trafený je zrejme len podmienka vstupu do ich hnutia.

 

Viete, uvedomujem si tú podivnú nenávistnú atmosféru, ktorú tu šíria podaktoré médiá, a uvažujem nad tým, kto je dirigentom toho orchestra.

Výsmech ministerkinej reči v angličtine – to porovnávate s koho angličtinou, vlastnou, či prezidentkinou, či nebodaj Matovičovou? Posmešky nad spôsobom akým sedí na konferencii spôsobne na stoličke by iste mali vyvolať menej posmeškov, ako povaľovanie sa pri kresle na Hrade našej ešte stále prezidentky.

Uvažujem o tom v kontexte ďalších vecí. Lebo mi to pripomína tú podivnú zaslepenosť čelných predstaviteľov krajín z čias kovidu – kúpili si ich či zastrašili? A podivné postupy mnohých zdravotníkov vo vzťahu ku kovidu. Museli vedieť a vidieť, že nie je v poriadku vyrábať účelovo falošné doklady, ako sa ľudia vakcinujú na vlastnú žiadosť. Vakcinovať ich experimentálne a tváriť sa, že je to v poriadku, bez ohľadu na ich diagnózy a na skutočnosť, že farmafirmy sa zbavili zodpovednosti na prípadné následky.

 

Upresnime si veci. Ja som pána Bystrianskeho ako slovenský daňový poplatník zastupovaním nepoverila, takže nabudúce si prajem, aby hovoril že zastupuje všetkých slovenských daňových poplatníkov  okrem pani Eleny Ištvánovej. Budem rada, ak si to pán Bystriansky zapamätá,  aby som to už nemusela opakovať.

Ale aby pán Bystriansky nepovedal, že mu bránim v rozlete a obhajobe záujmov Slovenska, môže pokrikovať, že zastupuje všetkých daňových poplatníkov, vrátane mňa v prípade, že takto pôjde vyziapávať na Sulíka a jeho company, že či nám už zaplatili to, čo prežúrovali v Bruseli.

Alebo môže zavrešťať na exministerku Kolíkovú, ako sa to správali ku generálovi Lučanskému

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/adam-lucansky-otcovi-ktory-zomrel-vazbe-zaobchadzali-nim-ako-teroristom

A pravdaže aj v prípade, ak pôjde zaziapať na prezidentku, kedy sa ospravedlní ľuďom za vyhlasovanie aká je vakcína sloboda a že či sa pri kresle na Hrade povaľovala v pracovnej dobe či mimo pracovnej doby. Na zástupcov Progresívneho Slovenska, nech nám porozprávajú niečo o tej ich slávnej petícii, ktorou chceli povinne vakcinovať pokusnými látkami všetkých občanov Slovenska, ako ide dokopy s Norimberským protokolom  a že či sa nám po tom všetkom teraz nehanbia pozerať do očí a žiť z našich daní. Alebo úplne najlepšie, mohol by pán Bystriansky ísť zabliakať na pána Matoviča, či bol pán Pavelka epidemiológ, kam šli výsledky celoplošných testovaní, ktoré spisovali vojaci a kedy sa ospravedlní slovenským daňovým poplatníkom za nehorázne míňanie peňazí v pochybných lotériách, MOM-kách a podobne.  .

 

Aktuálne napríklad by mohol ísť zahulákať na všetkých tých, ktorí sa vyjadrujú ostošesť ku smrti Navaľného v ruskom väzení

https://www.teraz.sk/spravy/reakcie-slovenskych-osobnosti-na-smrt-a/775218-clanok.html

nech nám povedia, koľko väzňov počas výkonu trestu zomrelo v slovenských väzniciach len za posledné tri roky a vyzvať ich, nech verejne odsúdia smrť Lučanského či Krivočenka. 

https://plus7dni.pluska.sk/kauzy/zbytocne-prosil-prehovoril-spoluvazen-neboheho-krivocenka

 

Ak by pán Bystriansky mal veľa času a energie, môžem zoznam ešte doplniť.

 

 

Elena

.

 

 

 

Cesta duše 11. – Nájsť sa môžeme, len keď sa stratíme. . .

16.05.2024

Po nepohode posledných hodín, spojenej s útokom na premiéra, som sa spomienkami vrátila do okamihov pohody. Nedeľa bola sladká ako jahody s medom. Kopce a svahy sa zeleneli v mnohorakých odtieňoch. Vietor v jednom okamihu prudko kýval koruny stromov, potom zasa chvíľu hnal drobné biele obláčiky ako poskakujúce kozliatka kamsi za obzor šírou pláňou belasej oblohy. Vzduch [...]

Spravodlivo 7. – Atentát na premiéra Fica ukázal ako výrazne je narušené duševné zdravie podaktorých Slovákov. . .

15.05.2024

Nie je normálne strieľať po nikom. Pozrime sa na niektoré aspekty toho činu. Je vyustením toho, čo sa v tomto štáte deje dlhodobo. Začali s tým predstavitelia minulej vlády podaktorí, kecami o dezolátoch. Dehumanizovali ľudí, ktorí s ich vyčínaním nesúhlasili. Varovne som na to opakovane upozorňovala, že to v spoločnosti paseku narobí. Prevzali to po nich ich fans, [...]

Spravodlivo 6 . – Zbierka na zbrane pre Ukrajinu – a čo ste o nej nevedeli. . .

14.05.2024

Vyzerá to tak ušľachtilo – keď sa skladáte na nákup munície pre hrdinov na fronte. Skoro ako by ste sami bojovali. Zbierka pre Ukrajinu sa rozbehla, vraj na muníciu. Naivne sa do nej podaktorí pozapájali. Lebo vraj vďaka tomu určite Zelenskyj Rusko porazí a mier vybojuje. Vyše 4 milióny eur na Slovensku vyzbierali – a nejdem sa rozpisovať, čo užitočné a [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,873
Celková čítanosť: 9071591x
Priemerná čítanosť článkov: 3158x

Kategórie

Archív