Založ si blog

Ale nooo 1. – Pravda nie je v hviezdach, ale na dosah ruky. . .

Keby bola vyhlásená amnestia na priestupky z časov pandémie, tak by to bolo celé zle podľa mňa.

Lebo by sme uznali legitimitu tých realizovaných opatrení – a predsa porušovanie zákona nebolo na strane tých, ktorí sa rúškam bránili.

Protizákonnosť konania bola na strane tvorcov tej legislatívy a tých, ktorí ju aplikovali do praxe. 

Vyhlásením amnestie by sme ich zbavili zodpovednosti za nelegálnosť ich krokov.

 

Navrhujem, aby to zrovnala nová hlavná hygienička. Nech vyhlási všetky Mikasove vyhlásenia z tých čias za nesúladné s legislatívou. Ak to nemôže urobiť ona, nech postúpi návrh v tej veci súdu. Našla bordel na pracovisku a dáva to do poriadku.

Napadlo mi, že možno niečo k tomu uvádza aj doktor Weis – a nesklamal – veď pozrite  https://akw.sk/priestupkova-amnestia/

Návrh podobný môjmu tam síce nemá, tak ktovie či by to  z právneho hľadiska šlo zrealizovať. Poskytuje ale celý rad možných krokov.

Rozhodne pokladám za užitočné, aby ste si prečítali jeho nápad – a vraj aby ste ho kontaktovali, ak ten nápad zrealizujete, lebo ako uvádza doktor Weis:

Ak sa teda cítite byť poškodení v konaniach predošlého vedenia Úradu verejného zdravotníctva SR a máte vec právoplatne skončenú, skúste k rukám novej hlavnej hygieničky doručiť “Návrh na preskúmanie právoplatného rozhodnutia mimo odvolacieho konania”, nakoľko zmenou na poste hlavného hygienika a z medializovaných informácií o zlom menežovaní pandémie je zrejmé, že Úrad zrejme zmenil pohľad na doteraz nariaďované opatrenia a teda by mal po novom tento svoj pohľad pretaviť aj do rozhodovacej praxe.

Ak sa toto v krátkom čase neudeje, tak ľudí niekto novou nomináciou zaviedol.

A ak budú takéto rozhodnutia vydané, dajte nám určite vedieť. Pretože až od momentu vydania takého rozhodnutia sa dajú reálne a efektívne naprávať všetky nezákonnosti spôsobené plandemickými opatreniami.

Toľko doktor Weis. Takže potrebujeme hrdinov, ktorí veci v praxi posunú.

 

Poviem to zjednodušene, keby teraz chcel Fico s Kotlárom zamiesť pod koberec tie darebáčiny priestupkovou amnestiou, asi by bolo namieste založiť nejaký občiansky výbor či komisiu na preskúmanie  a zdokumentovanie všetkých tých darebáčin a porušení zákonov.

Zaujímavý je v tomto smere napríklad dokument

https://www.pravnelisty.sk/clanky/a1362-je-dokument-prehlad-poruseni-principov-pravneho-statu-v-rokoch-2020-2023-naozal-iba-vymyslom?fbclid=IwAR2evIwZpwOTOijD64GFmXwmBGfL8Ry6l_vhkhai8QTTdys-R72hdiknlbQ

Bordelu bolo v pandemických časov u nás viac ako dosť. Je potrebné ten chliev čistiť spravodlivo a čestne, vinníkov potrestať.

Isteže, do 1.1: 2025 sa nemožno domáhať na slovenských súdoch spravodlivosti za tie covidlumpačiny.  Potom bude možné podávať žaloby. Ale ten dátum nie je tak ďaleko – a možno preto tlačia medzinárodní lumpi tak zúfalo, chcú ďalšiu pandémiu a zmluvu WHO.

Vlastne aj rozumiem, prečo tak vybľakujú podaktorí u nás o smrti Navaľného vo väzení teraz, hoci na smrť viacerých našich väzňov v minulých troch rokoch zvysoka kašľali – lebo si predstavujú seba v slušivej uniforme s väzenským číslom. A na hodne dlho. Teda ja osobne som stále presvedčená, že keď sa celá tá darebáčina prevalí a osvetlí, tak by nahnevaní ľudia, ktorí konečne pochopia pravdu, mohli aj hodne radikálne konať…

Zatiaľ je potrebné zhromaždiť dôkazy a naskladať podklady, a od 1.1.2025 vyraziť do boja za spravodlivosť. Buď s pomocou inštitúcií tohto štátu, alebo bez nej.

Začať treba tým, že bude zverejnený zoznam ľudí, ktorí boli v pandemickej komisii. Či tam boli skutočne odborníci – ak nie, tak kto ich tam nominoval. Spoločne s informáciou, či títo ľudia boli platení za posedávanie v tej komisii  – a ak áno, tak koľko za to  poberali.  Lebo oni navrhovali opatrenia. Aby sme len prázdno netárali, prezradím vám – vyžiadala som si zoznam členov komisie počas celej pandemickej doby aj s otázkou, či a ako bola táto činnosť platená. Aj zopár ďalších informácií od MZ SR aj UVZ SR,  Počkáme si na odpovede, alebo na konanie kompetentných osôb. Je čas vedieť pravdu.

Potom treba rozbehnúť stíhanie za zavádzanie a klamanie, či za vydieranie a nátlak, ktoré tu ktosi realizoval navyše ako verejný činiteľ. Alebo aj za nečinnosť, nezabránenie tomuto konaniu, hoci o ňom ako verejný činiteľ vedel – napríklad prezidentka, ktorá ako upozorňuje doktor Weis v článku  https://akw.sk/prezidentkin-vedecky-konsenzus/

ako hlavný veliteľ armády Slovenskej republiky, nezabránila uskutočneniu vojenskej operácie na jeseň v roku 2020, a to masívnemu  hromadnému testovaniu obyvateľstva. Samotné testovanie vykonané pod hrubým nátlakom organizovanej skupiny, na čele ktorej stál Igor Matovič (bez získania jediného informovaného súhlasu jedinca), bol zločin voči ľudskosti.

 

K tomu, aby sme videli pravdu o lumpoch okolo nás, nám môže pomôcť aj vtipný návrh doktora Weisa z jeho ďalšieho blogu

https://akw.sk/vysetrovacia-popandemicka-komisia/

ktorý by možno bol vhodnou situáciou pre naivných, aby im pravda došla ešte skôr než sa rozsudku medzinárodného súdu dočkáme – vlastne okamžite by sme to mohli zrealizovať.

Navrhol TEST VIERY VO VEDU

Všetci bývalí manažéri pandémie, bývalí vládni odborníci, bývali ministri, redaktori a šéfredaktori bývalého mainstreamu, účastníci reklamnej kampane “Vakcína je sloboda”  si verejne dajú vpraviť s odstupom dve dávky posilňujúcej látky, ktoré sa predtým podrobia testu.

Výsledky testovania látok v laboratóriu budú zverejnené PO aplikácii druhej posilňujúcej dávky.

 

Výborný nápad – takže pravda nie je vo hviezdach, ale na dosah ruky…

 

 

Elena

 

P. S.: A pravda je ešte bližšie, ako by sa zdalo – dnes om objavila zaujímavú myšlienku na fb, že ak bude zrušená platnosť Mikasovych vyhlášok, MOMnabaľovači by zrejme museli vrátiť všetky nahrabané prašule. A nebolo ic málo  – takže ozvite sa proti amnestii, ľudia, nie ste odkázaní na amnestiu, lebo ste nič protizákonné neurobili. 

Nech MOMkáči vrátia nahrabané…

 

Zdroj: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1619022322173312&set=p.1619022322173312&type=3

 

Na obrázku môže byť text, v ktorom sa píše „Čo teraz nekričíte Matovičovci, Sulíkovci, Šimečkovci a farizejskí Majerského fanatici, že kto si kol'ko "nakradol"... Lebo to boli Vaši l'udia??? Držíte sa hesla: ale náš zlodej..." to síce zlodej, Firmy osoby prevádzkujúce najvăčsi počet MOM Počet MOM 23 18 Odhadovany zárobok Január s.r.o. M.K.TRANS, s.r.o. SlovakTransLine, s.r.o. (Mikuláš Koščo) Royal Medic Health Care therapy, k.s. 000,00 250 18 Solutions, s.r.o. Health Consulting s.r.o. Száz)* 13 19 spol. s.r.o. s.r.o. OCHRANA ZDRAVIA s.r.o. 000,00 firmy Martina Repika Bonum Salutem s.r.o. Gastroped s.r.o. 875 000,00 Odhadovany zárobok jednotlivych prevádzkovatelov vychádzajúci doby prevádzkovaniaa priemerného mesačného zárobku jednej MOM. (zdroj: Nadácia Zastavme korupciu)“

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9021692x
Priemerná čítanosť článkov: 3159x

Kategórie