Založ si blog

V mlčaní 3. – Kedy sa Šimečka na kovid chystal. . .

Únava uplynulých dní na mňa doľahla dnes po návrate domov. Čriepky spomienok, zážitkov a myšlienok mi pred zrakom poletovali.

V jednej chvíli som spozornela –  lebo správa je to fascinujúca. Keď sa pomýlia, aj pravdu povedia.

 

Ak ste si mysleli, že Kotlár je pomätený, a my všetci antivaxeri s ním, nuž tu máte jasný dôkaz, že pravda je kdesi úplne inde.

Priniesol  ho podkast v linku v denníku N

https://dennikn.sk/4162757/riaditelka-nadacie-milana-simecku-vyhrazaju-sa-nam-utopenim-v-dunaji/

Nemusíte vzdychať, ak nie ste ich priaznivci. Úplne postačí, aby ste si vypočuli úvod – prvých 50 sekúnd – ale zato počúvajte veľmi pozorne. 

Pani riaditeľka Nadácie Milana Šimečku tam vysvetľuje, ako dlho pozná pána Michala Šimečku, predsedu Progresívneho Slovenska – v roku 2017 spoločne vypracovávali plán, týkajúci sa kovidu. 

Názor na to si urobte sami.

 

Nuž, kto neočakával to, čo píše článok v linku

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/922757-pandemicka-komisia-slovenskej-vlady-schvalila-statuty-odbornych-pracovnych-skupin-ktore-budu-skumat-odporucania-who#Echobox=1724754612

je skrátka hodne naivný. Čo myslíte, ako to dopadne, toto analyzovanie komisie, o ktorej ani nevieme kto tam všetko je a akú zodpovednosť ponesie za prípadné škody spôsobené jeho nesprávnym rozhodnutím???!!!!!

Je to špinavá hra, v ktorej doplácame na to, že sme sa doteraz nerozhýbali ku potrestaniu tvorcov umelých kovidvírusov, kovidryžovačov všetkého druhu a kovidporušovačov ľudských práv.  Medzinárodný tribunál mal vyniesť rozsudok a zločincov mali povešať, tak ako v časoch Norimbergu.

Inak tu budú hrať ďalšie divadelné predstavenie s krvavými rukami a špinavým svedomím, na ktoré môžeme doplatiť my a naši blízki.

Je najvyšší čas vzoprieť sa zločineckým zámerom…

 

Ach, priznávam, všetci pouliční postávači, vybrali ste si správne toho pána, aby nás všetkých viedol do budúcnosti. Ale do akej?

Zjavne je jasnovidec, keď už v roku 2017 sa chystal na kovid. Ešte stále vám to podaktorým nedošlo?

 

 

Elena

 

P.S.: Keď už sme pri Nadácii Milana Šimečku, ešte jedna pozoruhodná správa k nej

Zdroj: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=26964004149882262&set=p.26964004149882262&type=3

 

 

Na obrázku môže byť text

 

A ako píše príspevok

https://www.facebook.com/elena.potengova

K zisteniam Riša Glücka – ak Nadácia Šimečku v čase podpísania zmluvy o poskytnutí príspevku z financií štátneho rozpočtu dlhovala štátu (štátnej Sociálnej poisťovni) akúkoľvek sumu, došlo k porušeniu všeobecne záväzných predpisov a zákona, ktoré výslovne ZAKAZUJÚ poskytovať finančné prostriedky z rozpočtu štátu subjektom, ktoré majú voči štátu nesplatené pozdĺžnosti.
Ergo, takáto zmluva je právne neplatná.
Pred podpisom takýchto zmlúv priznávajúcich štátne finančné prostriedky, zmluvný subjekt musí predložiť dokumenty potvrdzujúce, že NEMÁ pozdĺžnosti voči štátu, alebo čestné prehlásenie, že NEMÁ pozdĺžnosti voči štátu, takže v súvislosti s vyššie uvedeným, ak subjekt bol dlžníkom a predložil dokumenty preukazujúce, že nemá pozdĺžnosti, resp. dal čestné prehlásenie, že nemá pozdĺžnosti voči štátu, tak sa zrejme dopustil pozmeňovania úradných listín, alebo nepravdivého čestného prehlásenie za účelom neoprávnenho získania finančných prostriedkov zo štátneho rozpočtu, po slovensky – dopustil sa dotačného podvodu.
Predpokladáme, že na ministerstve kultúry nemajú problém preskúmať v tomto svetle zmluvu vrátane podkladov medzi Fondom na podporu umenia a Nadáciou Šimečku.
@investigativnyblogSK

 

 

Na finstate stále – aj v tejto chvíli – svieti informácia, že majú dlh

https://finstat.sk/17314178

Nože, čo na to OČTK?

 

 

 

K diskusii

luna5  Nuž, ak niekto vypúšťal umelé vírusy, ktorými nivočil zdravie a životy ľudí, potom moja odpoveď bude jedine radikálna a nekompromisná. Žiadna hra na „už sa stalo, tak zabudnime a odpusťme“ podľa mňa nie je z úcty k obetiam týchto zločinov namieste…   Súhlasím s Vami v tom, že to by museli mať niečo, čo ich chráni – napríklad niečo, čo ostatným znedostupníme a zakážeme používať.

 

agresivnavojnajezlo  isteže, ako inak – určite ja som naviedla riaditeľku tej Nadácie Milana Šimečku, ktorej vyjadrenie nahrávku z  denníka N v plnom znení dávam, aby také vyjadrenie dala.

Blýskanie na časy 6. – Ako anketa ktorý sviatok u nás chceme zrušiť dopadla. . .

18.09.2024

Ficova vláda chce zrušiť nejaký sviatok, aby Slováci vyrobili nejaké tie v štátnej kase chýbajúce peniažky. Ideálne by bolo, keby v ten deň Slováci namiesto práce prelustrovali majetky lumpov u nás aj v zahraničí, boli by sme iste prekvapení, čo všetko by sa ponachádzalo ako „výsledky dlho ročnej poctivej práce“, ku ktorým oficiálne [...]

Blýskanie na časy 5. – Ako som nápad ministra Kamenického k dokonalosti dotiahla. . .

18.09.2024

Knihy zdražíme, sú pre boháčov, len tí ich kupujú – povedal včera minister Kamenický. Akíže pobúrení Slováci zostali – ako keby ste čítali tie knihy, že? A pravdu mal, čo vám poviem, pravdu mal – do istej miery teda – lebo veď v tejto krajine je pomaly boháčom ten, kto poctivo pracuje a má výplatu. A za chudobných sú označovaní hlavne [...]

Blýskanie na časy 4. – Klub samovrahov. . .

17.09.2024

Že kde? No tu. Že prečo? No to si povieme práve teraz. Vláda ruší rodičovský príspevok – malo to byť ocenenie spoločnosti rodičom, ktorí zodpovedne vychovávali deti. No mne sa ho nepodarilo dostať ani raz – a už ho lumpi rušia. Ale veď ako sa do hory volá, tak sa z hory bude ozývať. Vláda pripravila opatrenia – na vylepšenie rozpočtu. Akoby [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Streľba v centre Moskvy: Hlásia mŕtvych. Krvavú prestrelku rozpútal mocenský boj miliardárov

18.09.2024 22:28

Podnikatelia v boji o majetok rozpútali prestrelku blízko Kremľa.

covid

Šíri sa nový subvariant koronavírusu, dominantný môže byť o niekoľko týždňov

18.09.2024 22:10

Dostal označenie XEC a sa môže stať dominantným v priebehu niekoľkých týždňov.

Hacker

FBI rozložila ďalšiu veľkú čínsku hackerskú skupinu. Zameriavala sa na západné krajiny

18.09.2024 21:05

Rovnako ako iná rozložená čínska hackerská skupina Volt Typhoon sa aj Flax Typhoon zameriavala na kritickú infraštruktúru v západných krajinách.

Valerie Hayerová, europarlament, europoslankyňa, Obnovme Európu

Tvrdé slová v europarlamente: Odvolanie Šimečku rozprúdilo debaty, Metsolová chce reagovať

18.09.2024 20:45

Režim Roberta Fica opäť raz podkopal demokratické piliere Slovenskej republiky, vyhlásila francúzska europoslankyňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,959
Celková čítanosť: 9449438x
Priemerná čítanosť článkov: 3193x

Kategórie

Archív