Založ si blog

Krucinál 10. – 75%, alebo fučifuč. . .

Pôjdeš pozrieť Džimiho? Teší sa na Teba – lanárila ma Martuška.

Náš túlavý kocúr Džimmy našiel úkryt v ich rodičovskom dome, dočasne prázdnom, kúria mu tam a starajú sa o neho i so sestrou a manželom. Kocúr je tam v bezpečí.

No, ten lockdown, to je vám vec. Očakávala som blázinec, tak dovolenkujem. Ale do práce musím občas zabehnúť podpísať kadečo, a to pre mňa znamená pár hodín pobytu v meste pri čakaní na večerný bus.

Takže jasné, Džimiho zájdem pozrieť i o polnoci. Teda o polnoci nie, veď je lockdown – bežalo mi hlavou.

Trepali sme sa rýchlo v podvečere do Martuškinho auta. Vo dverách som sa zarazila – Marta, vieš si predstaviť, ak by nás zastavili policajti, ako im vysvetľujeme, že ideme navštíviť kocúra?

Pochabo sme sa rozosmiali.

 

Je to  zvláštne, ako táto doba v nás rozbila ľudskosť.

Spomínala som včera na to, ako sme sa vzdialili od začiatku pandémie – kedy sme po večeroch podaktoré aj ručne z tričiek šili rúška a vešali na ploty či nechávali na autobuske, aby si ich vzal kto bude potrebovať – a dostali sme sa ku opiciam a dezolátom. Ku prenasledovaniu neočkovaných. Ku mnohými schvaľovaným opatreniam s OTP do vlakov a autobusov. A potom prejdeme k OP, však skúšame hranice, kam až sprostý národ dovolí. Videla som predvčerom v správach, ako vo vlakoch posadení občania spokojne prisviedčali, že to je dobrý nápad toto OTP na cestovanie. Neprekáža im, že testy nie sú validné a pounikajú pozitívni, či falošne označia negatívnych, a ani to, že kopa ľudí sa vlakom nikam nedostane, lebo sa nemajú kde testovať v dedine a i do mesta na test sa musia nejako dopraviť. A mnohí ľudia živoria, nemajú peniaze navyše na vyhadzovanie, aby si kadejaké testy platili.

Jasné, uvažovala som o tom – znovuzrodenie fašizmu tu máme na podnose, v plnej jeho slizkosti. A to sa to pravé peklo ešte len začne v najbližších mesiacoch, predpokladám.

Konečne som objavila info k 75% očkovaných, ktorí sú vraj podmienkou k tým šiestim miliardám. Ak tu ktosi schvaľuje reformy naviazané na tie prachy, tak pôjde i cez mŕtvoly, aby sa k nim dostal, predpokladám.

Lebo údajne žiadna krajina, ktorá nezaočkuje 75% občanov, sa k tým peniazom nedostane

https://aeronet.cz/news/kdyz-se-nepodari-naockovat-75-populace-clenska-zeme-eu-nedostane-miliardy-eur-z-evropskeho-fondu-obnovy-a-rozvoje-pro-kryti-nasledku-virove-krize/

No je najvyšší čas, aby sa nám k tomu vláda verejne vyjadrila – nech nám povedia, či ide len o škaredý hoax, alebo tej informácii máme veriť.

A tiež je najvyšší čas, ak je tá informácia pravdivá, aby kontrolné orgány EÚ preverili von der Leyenovú a jej konflikt záujmov.

 

Zaujímavá informácia tiež včera bežala sociálnymi sieťami o tom podmienečnom schválení vakcín.

Podmienečné schválenia sú vraj platné jeden rok a možno ich každoročne obnovovať. Všetky vakcíny proti ochoreniu COVID-19 schválené v EÚ dostali podmienečné schválenie. Platnosť schválení vraj vyprší v decembri 2021 a januári 2022. Keďže žiadny výrobca podmienečne schválených vakcín nepredložil novú žiadosť, vakcíny sa od decembra 2021 / januára 2022 už nesmú používať – ​​musia byť zničené. Preto ten obrovský tlak na predtým neočkovaných a neopodstatnená a nelegálna očkovacia kampaň pre deti a mladistvých.

Na tejto webovej stránke sú vakcíny COVID-19 uvedené na začiatku zoznamu. Tieto priame odkazy vás zavedú na webovú stránku EMA. Tu si môžete prečítať, ktorá vakcína bola schválená a kedy. Vedľajšie účinky poskytované výrobcami si môžete prečítať tu. napr. Moderna – podmienečné schválenie: 06.01.2021, BioNTech – podmienečné schválenie: 21.12.2020, AstraZeneca – podmienečné schválenie: 29.01.2021. V spoločnosti BioNTech by dvanásťmesačné obdobie znamenalo, že tento produkt sa od 22. decembra 2021 už nesmie používať. Na webovej stránke EMA nevidím, že existuje nové podmienečné schválenie tejto vakcíny. Pri tejto téme som obzvlášť prekvapený – píše autor tej správy, že veľmi dobrí investigatívni novinári sa tejto mimoriadne dôležitej téme nevenujú. Žiadna z podmienečne schválených vakcín sa nesmie použiť po období schválenia (12 mesiacov od dátumu schválenia). Takže tu rýchlo rozdajte milión dávok vakcíny a vytvorte obrovský tlak na vlastnú populáciu. Pretože všetko, čo je potom ešte na sklade, treba po uplynutí doby schválenia zlikvidovať. https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/html/index_en.htmAk

Autor tej správy položil otázku, že prečo výrobcovia nepožiadali o ďalšie schválenie podmienečne schválených vakcín, ktoré sa v súčasnosti používajú? Pretože pravdepodobne nedostanú žiadne ďalšie (podmienečné) schválenie pre nespočetné množstvo vedľajších účinkov a vysoký počet úmrtí? Tomu dôvodu ja osobne veľmi neverím, lebo farmafirmy vedeli veľmi dobre, čo dávajú do obehu. A zjavne vedeli veľmi dobre, prečo žiadali beztrestnosť a bezzáväzkovosť za prípadné poškodenia. Čo je z môjho pohľadu horšie, vedomí si toho museli byť i predstavitelia štátov, ktorí také zmluvy s nimi podpísali. ČI zástupcovia EÚ, ktorí nám predkladajú začiernené zmluvy. Pre mňa sú tí ľudia zločinci, ktorých by mali bezodkladne orgány zamerané na korupciu v rámci EU dôsledne preveriť.

 

Nedávno som zverejnila linky, kde musí FBI na základe súdneho rozhodnutia povinne vypúšťať na svetlo božie 500 farmafiremných dokumentov každý mesiac. Pôvodne ich chcela odšalabachtrovať  tak, že prvé z nich by zverejnila až v roku 2076 – a budú ich vypúšťať hodne dlho, vraj až do roku 2096. No nič to nemení na tom, že už prvých 500 zverejnených farmafiremných  dokumentov vykresľuje špinavosť svetových rozmerov,  lebo hovoria o ich vedomosti, že ich výrobky majú veľa závažných škodlivých účinkov. A napriek tomu ich bez zaváhania vypustili.

No hej, uvedomte si, kto má v tom prsty, ak tie dokumenty vypúšťa FBI.

 

Pre naivných malý predvianočný bonus – nie, slovenská vláda vám nemôže predĺžiť platnosť záruky po záručnej dobe ani len u gumených cukríkov či sáčkovej polievky.  Ani u balenia vitamínu C či penicilínu, a  rovnako ani u vakcíny proti covidu. Ak vás niekto láduje vakcínou s „vládou povoleným podávaním po dobe záruky či v rámci ňou predĺženej platnosti“ tak ako zdravotník musí každý vedieť čo činí, a chápať, že žiadny retroaktívny paškvil vlády ho v tomto smere nevyviní. Odporúčam preto všetkým zdravotníkom, aby si namiesto ustavičného študovania svojich platových tabuliek prečítali niečo o retroaktivite a jej (ne)platnosti. A prípadne aj Norimberský protokol.

 

Elena

 

P.S.: Doktor Lakota ich nazval „medicínski primitívi“, tých našich pseudoodborníkov – nie pre urážku, ale pre označenie spôsobu ich vedomostí a vyjadrovania  v zdravotníckej problematike.

Múdrosť je schopnosť vyložiť zložité veci jednoducho

https://www.youtube.com/watch?v=OKJcK8kvJjE

Cesta duše 10. – Ťažké časy. . .

18.04.2024

Čaro rozprávok je v ich pravdivosti. Vypovedajú o živote tak veľa… Veru, spomínate si kde začína rozprávka? Za siedmymi horami a siedmymi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial. Tam, hodne ďaleko, kde je všetko naopak než ako by malo byť, práve tam sa začína rozprávkový príbeh. Musíte skrátka prejsť ťažkými časmi, a všetko v živote sa vám musí prevrátiť. [...]

Takže tak 6. – Čo máte proti vodke, občania Slovenska?

11.04.2024

Čo máte proti vodke, občania Slovenska? Keby ste ju riadne kupovali, nemusel by ju predajca popíjať v takom množstve sám, napadlo mi cynicky pri čítaní o najnovšom počine strany Demokratov https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/705995-slovensko-zaplavili-proruske-bilbordy-poburili-ludi-vyvesila-ich-strana-demokrati/ Zúfalecké gesto na upútanie pozornosti – alebo stratégia, [...]

Takže tak 5. – Čo by mal pre udržanie svojho úspechu urobiť prezident Pellegrini. . .

07.04.2024

Povedzme si to rovno – tieto prezidentské voľby na Slovensku boli viac proti Korčokovi, ako za Pellegriniho. Znamená to, že pre mnoho ľudí u nás bol Pellegrini prijateľnejším kandidátom. Svoju pozíciu by mal upevniť hneď na začiatku rozvážnymi krokmi. Pobavilo ma, ako Korčok vybehol s obviňovaním, že za jeho neúspech môže Pellegriniho neférová kampaň. [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,849
Celková čítanosť: 8981391x
Priemerná čítanosť článkov: 3152x

Kategórie