Založ si blog

Otvorene a verejne 9. – Ako Matovič veľkú chybu urobil. . .

Hovorí sa tuším, že je lepší inteligentný nepriateľ, ako hlúpy priateľ. Že je menej nebezpečný a že nám narobí menej paseky.

Už je to raz tak, veru.

 

Presne na toto som si spomenula, keď som počula o najnovšej akcii bývalého politického hnutia OĽANO. To je tak, keď nemáte okolo seba tvorivých a invenčných ľudí. O inteligencii ani nehovoriac – doplatíte na to, skôr či neskôr. Ako Matovič, povedala som si súcitne – skutočne neviem, ktorý jeho parťák v hnutí ten nový názov hnutia Slovensko vymyslel. Ale vraj padali aj nápady, že Česko alebo Maďarsko. No prosím, nápady hlúpe a bez invencie.

Zauvažovala som, či je ten nápad len chyba v inteligencii autora nápadu, alebo či tí dotyční návrhári Matovičovi skutočne neprajú a chcú mu škodiť. Nápad premenovať sa na Slovensko nebol bohviečo. Čoskoro to sami zistia.

 

To kebyže mňa mal Matovič v tíme, tak názov Vesmír navrhnem. Viete si to predstaviť, že by bol Matovič šéfom Vesmíru? No vidíte, to už znie úplne inak ako to „Slovensko“. Takto si Matovič môže ruku s Rizmanom podať, ktorého si splietli s prezidentom – lebo len kopec trapasov si tým vyrobí. A ak ešte nejakých rozumných voličov si doteraz neodradil, tak tento nápad hnutia im zasvieti červeným varovným svetlom a poutekajú.

 

Elena

 

K diskusii palenque Vôbec sa nečudujem, že Vám sa ten nápad páči a nechápete jeho hlúposť. Keby aspoň Amerika, keď už Old Shatterhand bol – aj to by bol hlúpy nápad, ale aspoň vtipný…

Akotak 10. – S vydieračom urobme krátky proces. . .

25.07.2024

Akosi nedokážu správne rozlíšiť a pomenovať realitu podaktorí, povedala som si. Lebo médiá, ako dokladuje článok v linku, označujú Maďarov za vydieračov voči Ukrajine https://www.a3sport.sk/batoh/87851-hot-shot-se-amethyst-purpleviolet?_gl=1*1wro0sg*_up*MQ..*_ga*MTk4NzYyODY2Ny4xNzIxODQzNTk4*_ga_771GRED39S*MTcyMTg0MzU5Ny4xLjEuMTcyMTg0MzY1My4wLjAuMA.. To vážne? Novinári naši, [...]

Akotak 9. – Pán Kaliňák, tešíme sa s Vami. . .

24.07.2024

Ach, americké krápy dorazili – ako píše článok v linku No, radosti máme ako keby sa Ježiško znovu narodil, poviem vám. Článok v linku popisoval ich príchod [...]

Akotak 8. – Viete kde je zlatá baňa na Slovensku?

22.07.2024

Nie, neposielam vás zlatú žilu hľadať kamsi do hôr. Ani ryžovať zlatý piesok na brehy slovenských riek. Oveľa lepšie sa ryžuje na úplne iných miestach. Konkrétne v štátnej akciovke Slovensko IT. Remišová chcela týmto počinom usporiť tretinu vynakladaných finančných prostriedkov v rámci štátneho IT. Nuž, cieľa sa zjavne minula – lebo namiesto úspor sa [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha strela atentátnika

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,927
Celková čítanosť: 9302179x
Priemerná čítanosť článkov: 3178x

Kategórie

Archív