Založ si blog

Ojojoj 11. – Budem rada, ak si to pán Bystriansky zapamätá, aby som to už nemusela opakovať. . .

Ako popisuje článok v linku

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/vieme-kto-prenasledoval-ministerku-simkovicovu

pán je oficiálnym hovorcom hnutia  Slovensko (bývalé OĽANO) –  teraz keď stade poutekali zástupcovia, tak možno sa možno zasa premenuje – tento raz na FUČIFUČ.

 

Článok píše o tom, že pán zviditeľňoval Slovensko v zahraničí – teda Slovensko ako našu krajinu, aj Slovensko, ako ten ich spolok.

Ako ho zviditeľňoval? Konkrétne pred budovou, kde sa konala medzinárodná konferencia, ktorej sa ministerka Šimkovičová zúčastnila. A vraj to údajne vyzeralo akoby sa snažil natlačiť do auta k ministerke a pokrikoval, že zastupuje všetkých daňových poplatníkov Slovenska –  výsledkom jeho zviditeľňovania môže byť, že nás všetkých Slovákov budú tohto zviditeľňovania prítomní zahraniční účastníci konferencie označovať „tí trafení“,

Hoci byť trafený je zrejme len podmienka vstupu do ich hnutia.

 

Viete, uvedomujem si tú podivnú nenávistnú atmosféru, ktorú tu šíria podaktoré médiá, a uvažujem nad tým, kto je dirigentom toho orchestra.

Výsmech ministerkinej reči v angličtine – to porovnávate s koho angličtinou, vlastnou, či prezidentkinou, či nebodaj Matovičovou? Posmešky nad spôsobom akým sedí na konferencii spôsobne na stoličke by iste mali vyvolať menej posmeškov, ako povaľovanie sa pri kresle na Hrade našej ešte stále prezidentky.

Uvažujem o tom v kontexte ďalších vecí. Lebo mi to pripomína tú podivnú zaslepenosť čelných predstaviteľov krajín z čias kovidu – kúpili si ich či zastrašili? A podivné postupy mnohých zdravotníkov vo vzťahu ku kovidu. Museli vedieť a vidieť, že nie je v poriadku vyrábať účelovo falošné doklady, ako sa ľudia vakcinujú na vlastnú žiadosť. Vakcinovať ich experimentálne a tváriť sa, že je to v poriadku, bez ohľadu na ich diagnózy a na skutočnosť, že farmafirmy sa zbavili zodpovednosti na prípadné následky.

 

Upresnime si veci. Ja som pána Bystrianskeho ako slovenský daňový poplatník zastupovaním nepoverila, takže nabudúce si prajem, aby hovoril že zastupuje všetkých slovenských daňových poplatníkov  okrem pani Eleny Ištvánovej. Budem rada, ak si to pán Bystriansky zapamätá,  aby som to už nemusela opakovať.

Ale aby pán Bystriansky nepovedal, že mu bránim v rozlete a obhajobe záujmov Slovenska, môže pokrikovať, že zastupuje všetkých daňových poplatníkov, vrátane mňa v prípade, že takto pôjde vyziapávať na Sulíka a jeho company, že či nám už zaplatili to, čo prežúrovali v Bruseli.

Alebo môže zavrešťať na exministerku Kolíkovú, ako sa to správali ku generálovi Lučanskému

https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/adam-lucansky-otcovi-ktory-zomrel-vazbe-zaobchadzali-nim-ako-teroristom

A pravdaže aj v prípade, ak pôjde zaziapať na prezidentku, kedy sa ospravedlní ľuďom za vyhlasovanie aká je vakcína sloboda a že či sa pri kresle na Hrade povaľovala v pracovnej dobe či mimo pracovnej doby. Na zástupcov Progresívneho Slovenska, nech nám porozprávajú niečo o tej ich slávnej petícii, ktorou chceli povinne vakcinovať pokusnými látkami všetkých občanov Slovenska, ako ide dokopy s Norimberským protokolom  a že či sa nám po tom všetkom teraz nehanbia pozerať do očí a žiť z našich daní. Alebo úplne najlepšie, mohol by pán Bystriansky ísť zabliakať na pána Matoviča, či bol pán Pavelka epidemiológ, kam šli výsledky celoplošných testovaní, ktoré spisovali vojaci a kedy sa ospravedlní slovenským daňovým poplatníkom za nehorázne míňanie peňazí v pochybných lotériách, MOM-kách a podobne.  .

 

Aktuálne napríklad by mohol ísť zahulákať na všetkých tých, ktorí sa vyjadrujú ostošesť ku smrti Navaľného v ruskom väzení

https://www.teraz.sk/spravy/reakcie-slovenskych-osobnosti-na-smrt-a/775218-clanok.html

nech nám povedia, koľko väzňov počas výkonu trestu zomrelo v slovenských väzniciach len za posledné tri roky a vyzvať ich, nech verejne odsúdia smrť Lučanského či Krivočenka. 

https://plus7dni.pluska.sk/kauzy/zbytocne-prosil-prehovoril-spoluvazen-neboheho-krivocenka

 

Ak by pán Bystriansky mal veľa času a energie, môžem zoznam ešte doplniť.

 

 

Elena

.

 

 

 

Ariadna 2. – Krucinál, psychológovia, ako to preverujete ľudí na zbrojáky?

28.04.2024

Skutočne impozantný príspevok napísal pán do verejnej skupiny obce Trakovice. Zdieľali to s hrôzou viacerí ľudia do skupín milovníkov zvierat. Istý pán Lackovič v tom svojom diskusnom príspevku píše, že Ahojte ak mate radi svoje macky tak ich majte na svojom mieste. Akukolvek macku na mojom dvore a v okoli domu zastrelim. Moze byt vystavna s vybijanym obojkom aj s [...]

Ariadna 1. – Prečo Fico straky urazil?

28.04.2024

Verte, straky sú úžasné zvieratá. Viem o tom svoje, v časoch môjho detstva sme jednu zachránili, vychovali a vypustili. Chodila po celé roky posedávať pred balkón a krákala vďačne. Stačilo zavolať Hana, Hana – a priletela. Počúvala som dnes nadránom prejav premiéra Fica z NR SR 25.4. 2024. Musím sa s vami oň podeliť, lebo naše médiá sú akési lakomé – a [...]

Takže tak 11. – Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. ..

22.04.2024

Sme krajinou, v ktorej sa ľudia neboja zomierať. Presne tak – krajina, v ktorej sa pomaly každý týždeň hupsnú pod vlak aspoň dvaja ľudia. Ale veď i Česi, nie sme v tom sami – zargumentujú podaktorí v duchu článku v linku https://www.aktuality.sk/clanok/l6LGUlF/samovrazdy-v-cesku-su-na-vzostupe-vo-vyssej-miere-ich-pachaju-mladi-ludia/ samovrážd pribúda síce vo [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:30

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,856
Celková čítanosť: 9022020x
Priemerná čítanosť článkov: 3159x

Kategórie