Ahojte, blíži sa 1.4. 2021! Deň bláznov, keď moja Katuška, vedela, že takto umrieť sa dá, len v krajine bláznov! 2 roky od dňa, kedy mojej dcére Katuške, prestalo vďaka personálu trnavskej chirurgie biť srdce! Po operácie slepého čreva! Od začiatku, po operácií vedela, že je niečo zle! Sťažovala sa na bolesti, zle dýchanie, celú noc nespala, zvracala! Čo urobili oni? Dali jej handru na utieranie zvratkov, nadávali jej do precitlivených hysteriek, v noci je vyvesili zvonček a srali na ňu, večne opakujúc, že jej nemože nič biť a zajtra pojde domov! Išla, ale na JIS, ÁRO a na cintorín! Zdravá 25 ročná moja dcéra, ktorá nechala na stole, neodovzdanú bakalárku, u priateľa snubný prsteň, čo dostala do truhly a nikdy nevidela stoličky, čo objednala do kuchyne z Ikey!
A mne zdravotný personál z trnavskej chirurgie a ARA, povie, že ona nechcela žiť! Sila! Sila Slovenska! Sila, kde môžete, ak ste lekár, zabiť svojou chybou, moju dcéru a nedbanlivosťou iného personálu, lebo som lekár a zdravotná sestra! Sila keď, na otázku, prečo umrela Vaša, zdravá 25 ročná dcéra, plná šťastia a života, beztrestne, niekto odpovie, “ lebo sme v nemocnici a tam sa umiera a ona nechcela žiť!”
Podalo sa trestné oznámenie, podnet na Úrad nad zdravotnou starostlivosťou! Odpoveď, nik nepochybil, aj keď je možné, že niekto menil jej zdravotnú dokumentáciu! Také zadné vrátka! Veď, keď, to bolo tak čisté, načo meniť jej zdravotnú dokumentáciu? A vyšetrovateľ? Prvý odstúpil! Len tak! A nový? Zatiaľ ticho, lebo covid!
1.4. 2021 budú 2 roky, čo s jej srdcom odišla, polovica môjho srdca!
Už nikdy to nebude také ako s tebou! Už nikdy nebudem bozkávať tvoju tvár, už nikdy ti nepoviem, že si moja Katuška, že ty a tvoja sestra Kajuška, ste všetko, na čom my v živote záleži! Navždy v srdci Katuška!
Fotografie Katky sú z rodinného albumu
Dokážete si predstaviť, aké je ťažké pre človeka, ktorému zomrelo dieťa vinou niekoho iného, aby čakal na spravodlivosť, LEBO COVID?
Azda v tomto štáte LEBO COVID zaniklo všetko právo, spravodlivosť, ľudskosť? 
Dokedy budú obete pochybení lekárov čakať na spravodlivosť?
Sú zdravotníci, ktorým máme v hlbokej úcte, čestní a obetaví.
Ale nie všetci zdravotníci sú hrdinovia.
Sú i takí, ktorí sa vypravia v čase covidu na zahraničné dovolenky spokojne v situácii, kedy ich kolegovia v iných nemocniciach prosia o pomoc zúfalo. Môžu roznášať nákazu, ak po návrate z dovolenky spokojne namieria bez karantény rovno do práce. I takí sú.
A sú i takí, ktorí závažne pochybili a nesú na rukách krv nevinného človeka. Majú na svedomí jeho život. I takí zdravotníci sú.
Oddeľme zrno od pliev.
Elena