Založ si blog

Raz 7. – Obluda v ľudskej koži. . .

Ako obludu v ľudskej koži dnes policajti označili páchateľa brutálneho činu, z ktorého sa vám zdvihne žalúdok.

Takto ho označila fb stránka Polícia Slovenskej republiky  – ide o oficiálnu stránku Polície Slovenskej republiky

(https://www.facebook.com/policiaslovakia/)

Prípad sa stal v Chminianskych Jakubovanoch  – 40-ročný páchateľ mal v kolibe rozsekaných najmenej 5 psov, utĺkol ich brutálne sekerou a rozporcoval. Ktovie koľko majiteľov zúfalo hľadá svojich stratených psov márne – lebo ich ubije a zožerie ktosi.

Pýtam sa verejne a otvorene – ak sme mali pri príchode Ukrajincov desaťtisíce voľných pracovných miest, prečo živíme niektorých ľudí u nás ako dlhodobo nezamestnaných a podporujeme ich asociálny spôsob života? Majú potom podaktorí dostatok času a energie robiť darebáčiny.

 

Neskutočne ma tento prípad rozhodil

– lebo túžim zasa mať psa, naozaj by som ho chcela – no pre pracovné zaťaženie to teraz nejde. Pozerám si tých psíkov v útulkoch, no do práce idem včasráno, vraciam sa podvečer. Viac ako hodinu denne precestujem kvôli práci – pričom viac ako tri dni týždenne robím na nepracujúcich. Obťažuje ma tento solidárny systém, mám dosť toho ako v ňom doslova zneužíva štát zodpovedne pracujúcich a platiacich, a čestne žijúcich občanov. Nútene robím na ľudí, ktorí si moju solidaritu nezaslúžia.

 

Viete koľko stojí pobyt väzňa v base? Jeden deň v roku 2021 podľa typu väznice v SR stojí od 33 do vyše 161 eur na deň.

– môžete si to konkrétne pozrieť za rok 2021 v tabuľke v linku

https://www.zvjs.sk/file/d649e184-6d37-4456-914a-9774de491367.pdf

A tak si zrátajme, že budeme živiť nielen toho lumpa, ale i jeho deti namiesto neho, aj jeho rodičom vyrobíme na živobytie namiesto neho, no krásny solidárny systém. Ten pobyt v base by si mal zaplatiť on sám a takisto by mal z basy prispievať na svoju rodinu. Basa nie je dovolenka,a mala by uchovať všetky povinnosti kriminálnika.  Položte si tiež otázku, či dostanete toľko denne za poctivú prácu alebo ako dôchodca v podobe dôchodku, čo vynaložíme na pobyt kriminálnikov v base.

 

Ach, keď si predstavím ako trpeli tie úbohé zvieratá.

Kiežby sa takíto lumpi týrajúci zvieratá radšej ani neboli narodili.

 

 

 

Elena

 

P. S.:

No, práve dávali správu aj v televíznych novinách.

Čo k tomu dodať?

Nech mŕtvi strašia tých osadníkov 24 hodín denne.

 

Ariadna 9. – Jeho matka mala radšej potratiť. . .

07.05.2024

Dnes zasa bombový deň mali vo VUB-ke celoslovensky, a aj v základných školách piatich krajov https://myzahorie.sme.sk/c/23326738/vo-viacerych-skolach-opat-nahlasili-bombu.html?ref=najcpodcl Tak už šiestich https://www.startitup.sk/aktualne-na-skolach-v-siestich-krajoch-slovenska-su-desiatky-policajtov-evakuuju-pre-bombovu-hrozbu/ Bombová hrozba bola skúmaná aj v Žiari nad Hronom, kde [...]

Ariadna 8. – Chcete robiť starostu v Telgárte?

07.05.2024

Ako píše článok v linku https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/708836-zahadna-abdikacia-starostu-svoj-koniec-oznamil-v-liste-dovod-vraj-neuviedol/ starosta v Telgárte vraj záhadne abdikoval. No tak sa na to pozrime. Pravdu poviem – starosta Telgártu ma zaujal už pred časom pri reportáži, kedy vykladal ako dostali 6 stanov pre 102 ľudí, a tak sa v jednom stane tlačí 30 [...]

Ariadna 7. – 20 rokov s NATO. . .

06.05.2024

Dvadsiate výročie nášho vstupu do NATO podaktorí minulý mesiac oslavovali. Odvtedy už prešlo viac ako mesiac, no ja som doteraz uvažovala, čo to vlastne oslavovali. Na nič som neprišla, čo by bolo hodné oslavovania v tejto veci. Dvadsať rokov sme v tom spolku, a čo dobré urobil pre svet? No nič. Zato výčiny, za ktoré by sa od hanby kanálmi plaziť mali predstavitelia toho [...]

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, inaugurácia Vladimir Putin

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 12:20

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Fico na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavil alternatívu ruského plynu, prúdiť má cez Ukrajinu

07.05.2024 10:25, aktualizované: 13:05

Aktualizujeme Kým Maďarsko sa s Azerbajdžanom dohodlo na dovoze plynu cez južnú trasu plynovodov, Slovenská vláda rozbehla rokovania o tom, že pôjde cez Ukrajinu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,863
Celková čítanosť: 9037915x
Priemerná čítanosť článkov: 3157x

Kategórie

Archív